Ααα, πολύ ψαγμένο σε βρίσκω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Φωτών πήγα σε ένα μικρό με άλλους 8 , Α Γιαννιού πάλι με άλλα 10 αλλά όλοι καθαροί και εγγυημένοι χωρίς επαφές με εκτός νησιού.
Όσοι λίγοι έρχονται, δεν τους πλησιάζουμε για λίγες ώρες μέρες.
Πάντως ο πολύς ο κόσμος δεν προσέχει, πήγα σε ένα καφενέ να πάρω ένα καπούτσο τεικ αγουει , είχε μέσα μπουλούκια πιτσικομαρία.
Εγώ προσέχω λίγο και με λένε ο τρελός του χωριού.
Όσοι λίγοι έρχονται, δεν τους πλησιάζουμε για λίγες ώρες μέρες.
Πάντως ο πολύς ο κόσμος δεν προσέχει, πήγα σε ένα καφενέ να πάρω ένα καπούτσο τεικ αγουει , είχε μέσα μπουλούκια πιτσικομαρία.
Εγώ προσέχω λίγο και με λένε ο τρελός του χωριού.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μην ακους κανεναν. Συνεχισε τον προσεκτικο τροπο ζωη σου. Ολα θα πανε καλα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Esperos
17 ημέρες μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, 11 μετά των φωτών και 10 μετά ταγιαννιού, είμαστε όλοι καλά , ευτυχώς θεέμου , σε ευχαριστώ
lafkiotis έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:57 Μην ακους κανεναν. Συνεχισε τον προσεκτικο τροπο ζωη σου. Ολα θα πανε καλα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Esperos
Λοιπόν από Ιανουάριο ως Πάσχα, τα πήγαμε μια χαρά.
Χωροεσπερίδες δεν κάναμε, αλλά και τσικνοπέμπτες και καθαρές δευτέρες και απόλα, με αρκετούς άλλους.
Μετά από ένα μήνα παραβατικής συμπεριφοράς, το να φορέσεις μάσκα και τα λοιπά σου κακοφαίνεται.
Οσοι έρχονταν απ όξω καθόντουσαν μια καραντίνα σπίτι τους, όλα καλά ως το πάσχα.
Εκεί πλάκωσε η σαρα και η μάρα και γεμίσαμε κρούσματα.
Αρχικά ήρθε λέει ένας απόστρατος που είναι γαμπρός στην Ικαρια.
Έφυγε μ πέμπτη από Αθήνα και ο γις τους είχε πυρετό και νοσούσε , ο ταγματάρχης στα τέτοια του, ήρθε, δεν είπε τίποτα
πήγε σε φίλους και γνωστούς, πήγε και εκκλησία και έψαλε, είναι καιτης θρησκείας ο μούσχαρος, στον Άγιο Κήρυκο, γεμίσανε κρούσματα
πέθανε και ένας παπάς από κορωναίο θεος σχωρέσητον , 95 χρονών ήταν αλλά είχε ακόμα μέλλον μπροστά του αλλά τον σταμάτησε αυτή η κατάρα.
Μετά, ο ταγματάρχης κόλησε μια οικογένεια με περιορισμένους πνευματικούς ορίζοντες, με άλλα λόγια οι παλαβοί του χωριού, οι οποίοι και έζαλαν
ολημερίς και ολονυχτής στις πλατείες και στα σοκάκια και έσπερναν τον τρόμο.
Εκτοτε, εχουμε συγκεντρώσει καμιά 30 κρούσματα αλλά σιγά σιγά ο αριθμός μειώνεται.
Προσοχή αδέρφια, όλοι μέσα μάσκες σαπούνι αποστάσεις και το εμβόλιο.
Χωροεσπερίδες δεν κάναμε, αλλά και τσικνοπέμπτες και καθαρές δευτέρες και απόλα, με αρκετούς άλλους.
Μετά από ένα μήνα παραβατικής συμπεριφοράς, το να φορέσεις μάσκα και τα λοιπά σου κακοφαίνεται.
Οσοι έρχονταν απ όξω καθόντουσαν μια καραντίνα σπίτι τους, όλα καλά ως το πάσχα.
Εκεί πλάκωσε η σαρα και η μάρα και γεμίσαμε κρούσματα.
Αρχικά ήρθε λέει ένας απόστρατος που είναι γαμπρός στην Ικαρια.
Έφυγε μ πέμπτη από Αθήνα και ο γις τους είχε πυρετό και νοσούσε , ο ταγματάρχης στα τέτοια του, ήρθε, δεν είπε τίποτα
πήγε σε φίλους και γνωστούς, πήγε και εκκλησία και έψαλε, είναι καιτης θρησκείας ο μούσχαρος, στον Άγιο Κήρυκο, γεμίσανε κρούσματα
πέθανε και ένας παπάς από κορωναίο θεος σχωρέσητον , 95 χρονών ήταν αλλά είχε ακόμα μέλλον μπροστά του αλλά τον σταμάτησε αυτή η κατάρα.
Μετά, ο ταγματάρχης κόλησε μια οικογένεια με περιορισμένους πνευματικούς ορίζοντες, με άλλα λόγια οι παλαβοί του χωριού, οι οποίοι και έζαλαν
ολημερίς και ολονυχτής στις πλατείες και στα σοκάκια και έσπερναν τον τρόμο.
Εκτοτε, εχουμε συγκεντρώσει καμιά 30 κρούσματα αλλά σιγά σιγά ο αριθμός μειώνεται.
Προσοχή αδέρφια, όλοι μέσα μάσκες σαπούνι αποστάσεις και το εμβόλιο.
- Esperos
Φετος πρόλαβα μόνο ρεβεγιον χριστούγεννα, την άλλη μέρα γιομίσαμε κρούσματα, τα μικρά έτρεχαν από ξενυχτάδικο σε ξενυχτάδικο και τώρα όλα κλειστά και κάθε σπίτι με κρούσματα, άστα
Τι εννοείς "πρόλαβες";Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:11 Φετος πρόλαβα μόνο ρεβεγιον χριστούγεννα, την άλλη μέρα γιομίσαμε κρούσματα, τα μικρά έτρεχαν από ξενυχτάδικο σε ξενυχτάδικο και τώρα όλα κλειστά και κάθε σπίτι με κρούσματα, άστα
Έπιασες τον ιό στον ύπνο και του την έφερες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λοιπόν. 11 ενήλικες, 3 παιδιά κ 1 σκυλί την πρωτοχρονιά.
Προϋποθέσεις να μην έχουν συμπτώματα και να έχουν αρνητικό ραπιντ 24ωρου.
Χθες μας ανακοίνωσε η μοναδική ανεμβολιαστη απ τους 11, πως μια φίλη της που βρέθηκαν πριν 4 μέρες βγήκε θετική και πως η ίδια έχει δέκατα. Αρνητικό σελφ κ ραπίντ και σήμερα πισιαρ.
Περιμένουμε...
Χθες μας ανακοίνωσε η μοναδική ανεμβολιαστη απ τους 11, πως μια φίλη της που βρέθηκαν πριν 4 μέρες βγήκε θετική και πως η ίδια έχει δέκατα. Αρνητικό σελφ κ ραπίντ και σήμερα πισιαρ.
Περιμένουμε...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Υπήρχαν σοβαροί λόγοι που ήταν ανεμβό τυπε ή ητα ν περίπτωση Στύγιου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:02 Λοιπόν. 11 ενήλικες, 3 παιδιά κ 1 σκυλί την πρωτοχρονιά.
Περιμένουμε...![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τι να σου πω. Δεν το έχω συζητήσει γτ έχω κόψει κάθε κουβέντα περί εμβολιασμού. Γενικά είναι της υγειινης διατροφής, είναι χορτοφάγα, της άσκησης κλπ κλπ...αλλά επίσης νομίζω ψαχνοταν κ για κάτι αυτοάνοσα κάποια στιγμή.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:14Υπήρχαν σοβαροί λόγοι που ήταν ανεμβό τυπε ή ητα ν περίπτωση Στύγιου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:02 Λοιπόν. 11 ενήλικες, 3 παιδιά κ 1 σκυλί την πρωτοχρονιά.
Περιμένουμε...![]()
Φυσικά με την όμικρον δε λέει τίποτα ο εμβολιασμός για τη μετάδοση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ε ναι γιατι πριν την ομικρον εσπερνεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:17
Φυσικά με την όμικρον δε λέει τίποτα ο εμβολιασμός για τη μετάδοση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ρε τύπε, μία στον γάμο που χορεύατε πόσοι νοματαίοι, μια τα ρεβεγιόν με 15 άτομα σε ένα σπίτι και ψάχνεις τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:02 Λοιπόν. 11 ενήλικες, 3 παιδιά κ 1 σκυλί την πρωτοχρονιά.
Περιμένουμε...![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ζούσα τη ζωή στο μαξιμουμ. Έχεις δίκαιο...Feindflug έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:03Ρε τύπε, μία στον γάμο που χορεύατε πόσοι νοματαίοι, μια τα ρεβεγιόν με 15 άτομα σε ένα σπίτι και ψάχνεις τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:02 Λοιπόν. 11 ενήλικες, 3 παιδιά κ 1 σκυλί την πρωτοχρονιά.
Περιμένουμε...![]()
- Esperos
Πρόλαβα, πήγα Χριστούγεννα σε Χρίστο, γλέντι φαί χωρός και τα λοιπά, φύγαν οι κόρες του μετά να πανε πλατεία στα μπαράκια,ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:31Τι εννοείς "πρόλαβες";Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:11 Φετος πρόλαβα μόνο ρεβεγιον χριστούγεννα, την άλλη μέρα γιομίσαμε κρούσματα, τα μικρά έτρεχαν από ξενυχτάδικο σε ξενυχτάδικο και τώρα όλα κλειστά και κάθε σπίτι με κρούσματα, άστα![]()
Έπιασες τον ιό στον ύπνο και του την έφερες;
την άλλη μέρα στο σπίτι είχαν κολλήσει εκδηώθηκαν οι πυρετοί και τα λοιπά από Δευτέρα , εγώ την γλίτωσα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες στο νησί είχαμε 288 κρούσματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 29 Απαντήσεις