Το γραφει στο σαιτ, στο θεμα '29+ Evidences for Macroevolution'.
Σε ένα άλλο σάιτ γράφει ότι ο Τράγκας δολοφονήθηκε...
Ποιο ήταν το πειστήριο που έπεισε εσένα για το αδιαμφισβήτητο της θεωρίας, ότι ένα βακτήριο μεταμορφώνεται σταδιακά σε ελέφαντα;
Οι αποδειξεις που παρεχονται σε αυτο που αρνεισαι πεισματικα να διαβασεις.
Αν μου τις καταθέσεις εσύ θα τις διαβάσω.
Το να τρέχω από σάιτ σε σάιτ και να διαβάζω ό,τι κατεβάζει του καθενός η κούτρα, σε ένα διάλογο που έχω με εσένα, δεν βγάζει νόημα.
Μαζί μιλάμε. Δεν συζητώ με τον mister FAQ του κάθε σάιτ. Όταν κι αν θελήσω να συζητήσω μαζί του, θα του κάνω κι εγώ ένα FAQ.
Με δικά σου λόγια, axilmar. Ελεύθερα. Όπως το καταλαβαίνεις.
Σε ένα άλλο σάιτ γράφει ότι ο Τράγκας δολοφονήθηκε...
Ποιο ήταν το πειστήριο που έπεισε εσένα για το αδιαμφισβήτητο της θεωρίας, ότι ένα βακτήριο μεταμορφώνεται σταδιακά σε ελέφαντα;
Το να τρέχω από σάιτ σε σάιτ και να διαβάζω ό,τι κατεβάζει του καθενός η κούτρα, σε ένα διάλογο που έχω με εσένα, δεν βγάζει νόημα.
Μαζί μιλάμε. Δεν συζητώ με τον mister FAQ του κάθε σάιτ. Όταν κι αν θελήσω να συζητήσω μαζί του, θα του κάνω κι εγώ ένα FAQ.
Το διάβασα (το έχουν προτείνει διάφοροι κατά καιρούς).
Αδιάφορο.
Δεν βρήκα τεκμήριο.
Τώρα, διάβασέ το εσύ κι εξήγησέ μου ΕΣΥ, πού ακριβώς το βρήκες.
Πιστεύεις πραγματικά ότι αν ζητούσα από κάποιον να αποδείξει οποιαδήποτε άλλη φυσική θεωρία (πχ. βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητισμός κλπ) θα έκανε τόση μανούρα για να το αποφύγει;
Αδιάφορο. Δεν βρήκα τεκμήριο.
Πιστεύεις πραγματικά ότι αν ζητούσα από κάποιον να αποδείξει οποιαδήποτε άλλη φυσική θεωρία (πχ. βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητισμός κλπ) θα έκανε τόση μανούρα για να το αποφύγει;
Εχεις την επιστημονική επάρκεια να αξιολογήσεις τι είναι τεκμήριο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αδιάφορο. Δεν βρήκα τεκμήριο.
Εχεις την επιστημονική επάρκεια να αξιολογήσεις τι είναι τεκμήριο;
Έχεις εσύ;
Εγώ αξιολογώ την ανεπάρκεια μου και προσπαθώ να κατανοήσω στο βαθμό που μου επιτρέπει η κατάρτισή μου
Δεν γράφω σαχλαμάρες, όμως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αδιάφορο.
Δεν βρήκα τεκμήριο.
Ωραια, εφοσον το διαβασες πες μου πχ ποια στατιστικη μεθοδος και πως χρησιμοποιειται για την αναγνωριση της φυλογενετικης σχεσης μεταξυ των ειδων.
Βρε εγώ να σου πω πάλι;
Μου γράφεις ότι ξέρεις πώς παράγονται τα είδη του πλανήτη και περιμένεις από εμένα διάλεξη για αυτά που πιστεύεις εσύ;
Εγώ την τεκμηρίωση περιμένω.
Μα ειπες οτι τα εχεις διαβασει. Μια λοιπον αποδειξη ειναι η εν λογω στατιστικη μελετη: υπαρχει στατιστικη μελετη που αποδεικνυει την φυλογενετικη σχεση μεταξυ των ειδων.
Δεν μπορει να το εχεις διαβασει και να μην ξερεις τιποτε για αυτο.
Μαλλον ψευδεσαι οτι το εχεις διαβασει, ετσι δεν ειναι;
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2022, 12:05
Σε αντίστοιχη γεωκεντρική ανάλυση,
Ξεπερασμενη εδω και 500 χρονια.
Τζον, ο γεωκεντρισμός όπως και ο ηλιοκεντρισμός είναι θεωρήσεις που έχουν ξεπεραστεί (η Γη κι ο Ήλιος είναι αντίστοιχα κέντρο του σύμπαντος).
Η γεωκεντρική και η ηλιοκεντρική ανάλυση δεν έχουν σχέση με τον γεωκεντρισμό και τον ηλιοκεντρισμό.
Είναι διαφορετικές αναλύσεις των σχετικών κινήσεων στη Φυσική.
Όταν κάνουμε μία παρατήρηση από αστεροσκοπείο στη Γη, παρέχουμε δεδομένα γεωκεντρικά (ως προς εμάς), τα οποία εφόσον μας βολεύει τα μετατρέπουμε σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα αναφοράς.
Ωραια, εφοσον το διαβασες πες μου πχ ποια στατιστικη μεθοδος και πως χρησιμοποιειται για την αναγνωριση της φυλογενετικης σχεσης μεταξυ των ειδων.
Βρε εγώ να σου πω πάλι;
Μου γράφεις ότι ξέρεις πώς παράγονται τα είδη του πλανήτη και περιμένεις από εμένα διάλεξη για αυτά που πιστεύεις εσύ;
Εγώ την τεκμηρίωση περιμένω.
Μα ειπες οτι τα εχεις διαβασει. Μια λοιπον αποδειξη ειναι η εν λογω στατιστικη μελετη: υπαρχει στατιστικη μελετη που αποδεικνυει την φυλογενετικη σχεση μεταξυ των ειδων.
Με ποιο τρόπο την αποδεικνύει;
Πες λοιπόν ότι ανακαλύπτεις μία στατιστική ομοιότητα στο DNA οργανισμών.
Προχώρησε στην τεκμηρίωση.
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2022, 11:27
Του Λοξία του γράφω εδώ και χρόνια ότι είμαι ρακοσυλλέκτης κι αυτός ακόμα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είμαι νομικός, φυσικός, βιολόγος, λογιστής, υπολογιστής και βίντεο μαγνητικής ανάγνωσης. Απορώ πραγματικά...
Είσαι ο μόνος που απορεί για ποιον λόγο δεν τον πιστεύουν οι άλλοι...
Γράφεις μεν ότι είσαι ρακοσυλλέκτης, αλλά σε κάθε επστημονικό θέμα πετιέσαι σαν ειδικός να πεις την παρόλα σου...
...ενώ δεν είσαι σε τίποτε ειδικός, παρά μόνον στον τομέα που έχεις σπουδές. Τοπογράφος. Μην παριστάνεις λοιπόν τον ξερόλα σε άλλα επιστημονικά πεδία.