Πραγματικα τωρα, με τοση διαθεσιμη υλη ονλαιν, ειναι δυνατον να λες οτι η θεωρια της εξελιξης ειναι ατεκμηριωτη;
Εσένα ρώτησα και σε ξαναρωτώ. Πού βρήκες, σε αυτά τα σάιτς ή και εκτός αυτών των σάιτς, τεκμηρίωση σχετικά με το ότι ο κάθε Covid19 ή κάποιο βακτήριο ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, έγινε ελέφαντας, κροκόδειλος, ιπποπόταμος ή εσύ;
Και με απλη λογικη να το βαλεις, ολα τα πραγματα εξελισσονται γυρω σου, γιατι οχι και η ιδια η ζωη;;;;
Το ερώτημά μου που αφορά το πώς ΕΣΥ βρήκες τέτοια τεκμηρίωση στο οποιοδήποτε σάιτ, δεν μπορώ να το βρω σε σάιτ, παρά μόνο σε εσένα.
Από εσένα περιμένω την απάντηση.
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2022, 12:23
Εσένα ρώτησα και σε ξαναρωτώ. Πού βρήκες, σε αυτά τα σάιτς ή και εκτός αυτών των σάιτς, τεκμηρίωση σχετικά με το ότι ο κάθε Covid19 ή κάποιο βακτήριο ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, έγινε ελέφαντας, κροκόδειλος, ιπποπόταμος ή εσύ;
Το ερώτημά μου που αφορά το πώς ΕΣΥ βρήκες τέτοια τεκμηρίωση στο οποιοδήποτε σάιτ, δεν μπορώ να το βρω σε σάιτ, παρά μόνο σε εσένα.
Διαβασα το περιεχομενο του σαιτ.
Ολο το σαιτ αυτο ειναι για τον κοσμο που ενδιαφερεται να δει πως τεκμηριωνεται η θεωρια της εξελιξης.
Το να σου κανω κοπι-πειστ τα περιεχομενα του σαιτ εδω ειναι εντελως χαζο, δεν νομιζεις;
Ολο το σαιτ αυτο ειναι για τον κοσμο που ενδιαφερεται να δει πως τεκμηριωνεται η θεωρια της εξελιξης.
Πώς τεκμηριώνεται λοιπόν στη δική σου λογική η μετάλλαξη του βακτηρίου σε ελέφαντα, σε βροντόσαυρο, σε φάλαινα;
Πώς τεκμηριώνεται λοιπόν στη δική σου λογική η μετάλλαξη του βακτηρίου σε ελέφαντα, σε βροντόσαυρο, σε φάλαινα;
Δηλαδή να πιάσω κουβέντα με τον FAQ τύπο του www.talkorigins.org σχετικά με το γιατί ο axilmar υποστηρίζει μία θεωρία;
Ειδες που τρολλαρεις; εγω υποστηριζω μια θεωρια γιατι διαβασα κατι. Σε παραπεμπω λοιπον σε αυτο που διαβασα. Τι πιο απλο; διαβασε και συ για να το συζητησουμε μετα.
Δηλαδή να πιάσω κουβέντα με τον FAQ τύπο του www.talkorigins.org σχετικά με το γιατί ο axilmar υποστηρίζει μία θεωρία;
εγω υποστηριζω μια θεωρια γιατι διαβασα κατι. Σε παραπεμπω λοιπον σε αυτο που διαβασα. Τι πιο απλο; διαβασε και συ για να το συζητησουμε μετα.
Αμα δεν το διαβασεις πως θα το συζητησουμε;
Το ότι διάβασες κάτι δεν μου εξηγεί γιατί το θεωρείς τεκμηριωμένο αυτό που διάβασες.
Αν διάβαζες πχ. ότι ο σούπερμαν είναι γκέι, θα το θεωρούσες γεγονός και μάλιστα τεκμηριωμένο;
Εξήγησέ μου, όπως το καταλαβαίνεις εσύ, πώς το βακτήριο μετατρέπεται σε ελέφαντα, μέσα από ποιες διαδικασίες, και πώς αυτές οι διαδικασίες τεκμηριώθηκαν επιστημονικά.
Mitharadir έγραψε: 12 Οκτ 2021, 13:19
Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.Στην Ελλάδα το 48% την δέχεται,το 37% την απορρίπτει και το 15% δεν ξέρει/δεν απαντά.Στην γειτονική Τουρκία το 37% την αποδέχεται,το 50% την απορρίπτει και το 13% δεν ξέρει/δεν απαντά.Για τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και των Βαλακανίων μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.Το 1 στους 2 που λέει το τίτλος αφορά την Ελλάδα,ΟΧΙ τον μέσο όρο των κρατών.
Αυτο το 52% ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, κι οποιος λεει το αντιθετο ειναι παπαρας.
1)Οι αρνητές της ανθρώπινης εξέλιξης είναι με βάση την έρευνα το 37% του ελληνικού πληθυσμού.Το 15% των Ελλήνων που απαντά ότι δεν ξέρει, δεν είναι αρνητές απλά μπερδεμένοι με το τι ισχύει.Αρνητες όμως δεν είναι.
2) Σε μια υγιής δημοκρατία ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα ψήφου και έκφρασης γνώμης(αρκεί να μην φτάνει στο σημείο να προσβάλει σκληρά ή να απειλεί άλλους).Απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι της κυβέρνησης τι θα κάνει για να βελτιώσει μια χώρα καθώς επίσης και το σε ποιές κατηγορίες πολιτών θα απευθυνθεί με τις πολιτικές της.
Ναι βρε μπερδεμένα ειναι. ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ... Κατά τα λοιπά όταν εκλέγονται Τερατα να μην τσιριζετε.
Δες αυτό το νημα. Τόνοι βλακειας οι οποίοι εντέλει κατευθυνονται στην κάλπη.
εγω υποστηριζω μια θεωρια γιατι διαβασα κατι. Σε παραπεμπω λοιπον σε αυτο που διαβασα. Τι πιο απλο; διαβασε και συ για να το συζητησουμε μετα.
Το ότι διάβασες κάτι δεν μου εξηγεί γιατί το θεωρείς τεκμηριωμένο αυτό που διάβασες.
Αν διάβαζες πχ. ότι ο σούπερμαν είναι γκέι, θα το θεωρούσες γεγονός και μάλιστα τεκμηριωμένο;
Εξήγησέ μου, όπως το καταλαβαίνεις εσύ, πώς το βακτήριο μετατρέπεται σε ελέφαντα, μέσα από ποιες διαδικασίες, και πότε αυτές οι διαδικασίες τεκμηριώθηκαν επιστημονικά.
Βρε παιδακι μου, αυτο που σε στελνω να διαβασεις ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.
δΛδ ειτε στα πω εγω εδω ειτε τα διαβασεις, το ιδιο θα ειναι για σενα. Η δικη μου τεκμηριωση ειναι οτι ακριβως γραφει στο σαιτ αυτο!
Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα να σου κανω κοπι-πειστ, μπορεις να τα διαβασεις και μονος σου.
Εξήγησέ μου, όπως το καταλαβαίνεις εσύ, πώς το βακτήριο μετατρέπεται σε ελέφαντα, μέσα από ποιες διαδικασίες, και πότε αυτές οι διαδικασίες τεκμηριώθηκαν επιστημονικά.
Σε ποιο σημείο ακριβώς;
Δείξε μου βρε axilmar το σημείο στο οποίο τεκμηριώνεται η μετάλλαξη του βακτηρίου σε ελέφαντα.
Γιατί δυσκολεύεσαι;
Δεν θέλω περιγραφή στο στυλ "και τότε το βακτήριο έγινε ελέφαντας και ζήσαμε όλοι καλά".
Θέλω τεκμηριωμένο μηχανισμό με τον οποίο συμβαίνει αυτό το υποθετικό φαινόμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Ιαν 2022, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ποιο σημείο ακριβώς;
Δείξε μου βρε axilmar το σημείο στο οποίο τεκμηριώνεται η μετάλλαξη του βακτηρίου σε ελέφαντα.
Γιατί δυσκολεύεσαι;
Δεν έχει ούτε πλάκα πλέον
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σε ποιο σημείο ακριβώς;
Γιατί δυσκολεύεσαι;
Το γραφει στο σαιτ, στο θεμα '29+ Evidences for Macroevolution'.