Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 22:07
Παίδες, ας γίνει συλλογή υπογραφών για να φύγουμε από την συνθήκη της Κωνσταντινουπολης..έτσι όπως έφυγε ο Ερντογαν..
Αλλιώς ΔΕΝ γλυτώνουμε από αυτές τις ανοησίες
Η νοοτροπία σου δεν διαφέρει από του Ερντογάν.
Μάζεψε υπογραφές για να πάρεις την τουρκική υπηκοότητα και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, καλύτερα.
Ποια ασάφεια βρε συ Ασέβαστε. 100 φορές έχω πει τι ονομάζεται γυναικοκτονία. Εσείς το πάτε στο ποιηματάκι κάθε δολοφονια γυναίκας είναι γυναικοκτονία άρα γιατί να ξεχωρίζει από τις ανθρωποκτονίες; έλα μου όμως που δεν λέει κανείς αυτό. Η γυναικοκτονία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως η συγκεκριμένη στην Αλεξανδρούπολη που ναι μεν επιτέλους αναγνώρισες αιτίες (πατριαρχια κτλ) αλλά μόνο και μόνο λόγω θρήσκευματος του δράστη(τραγικό ρε φίλε, τραγικό ) . Αν γινόταν στην Αθήνα από άθεο πχ θα μας έλεγες ότι δεν είναι γυναικοκτονία είναι απλά μια άτυχη μέρα του αγαναχτιασμένου δράστη. Μια φορά σε είχε πει ο Black σεξιστη; μισογυνη; κάτι τέτοιο και είχα διαφωνήσει θεωρώντας ότι κάνεις απλά χιουμορακι. Πόσο δίκιο είχε όμως ε.
αλλη μια φορα απαντας χωρις να πεις τι ειναι γυναικοκτονια και τι διαφορετικο εχει απο την ανδροκτονια η συζυγοκτονια.
Ας βοηθήσω εγώ.
"Συζυγοκτονία" είναι ο φόνος μεταξύ συζύγων.
"Ανδροκτονία" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται χωρίς κανένα πραγματικό νόημα μεταξύ αντιφεμινιστών.
"Γυναικοκτονία" είναι ο φόνος γυναίκας που περιλαμβάνει ρατσιστικά κίνητρα.
Μπορείς να έχεις συζυγοκτονία γυναίκας, χωρίς γυναικοκτονία. Πχ. για οικονομικούς λόγους.
Μπορείς να έχεις γυναικοκτονία, χωρίς συζυγοκτονία της γυναίκας. Πχ. την κοπέλα σου που δεν είναι ακόμα σύζυγός σου.
ανδροκτονια και γυναικοκτονια, πρεπει να εχουν τον ιδιο ορισμο, με μονη διαφορα το φυλο, αλλιως αυτος που φτιαχνει τον ορισμο ειναι ρατσιστης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
αλλη μια φορα απαντας χωρις να πεις τι ειναι γυναικοκτονια και τι διαφορετικο εχει απο την ανδροκτονια η συζυγοκτονια.
Ας βοηθήσω εγώ.
"Ανδροκτονία" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται χωρίς κανένα πραγματικό νόημα μεταξύ αντιφεμινιστών.
Μπορείς να έχεις συζυγοκτονία γυναίκας, χωρίς γυναικοκτονία. Πχ. για οικονομικούς λόγους.
Μπορείς να έχεις γυναικοκτονία, χωρίς συζυγοκτονία της γυναίκας. Πχ. την κοπέλα σου που δεν είναι ακόμα σύζυγός σου.
Τι του λες κι εσύ τώρα.
βλακειες λεει, μαλλον, ρατσιστικες βλακειες, για να ειμαι ακριβης.
περαστικουλια, ευχομαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ας βοηθήσω εγώ.
ανδροκτονια και γυναικοκτονια, πρεπει να εχουν τον ιδιο ορισμο, με μονη διαφορα το φυλο, αλλιως αυτος που φτιαχνει τον ορισμο ειναι ρατσιστης.
Οι ορισμοί παράγονται από τα φαινόμενα, όχι το αντίθετο.
Η γυναικοκτονία περιγράφει μία υπαρκτή κατάσταση που περιγράφεται από κάθε εθνική και διεθνή έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ας βοηθήσω εγώ.
Τι του λες κι εσύ τώρα.
βλακειες λεει, μαλλον, ρατσιστικες βλακειες, για να ειμαι ακριβης.
περαστικουλια, ευχομαι.
Άκου τον προσεκτικά τι σου λέει, και ίσως κάποια στιγμή καταλάβεις.
Ας βοηθήσω εγώ.
Οι ορισμοί παράγονται από τα φαινόμενα, όχι το αντίθετο.
Η γυναικοκτονία περιγράφει μία υπαρκτή κατάσταση που περιγράφεται από κάθε εθνική και διεθνή έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ναι αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Δεν υπάρχει πατριαρχία απλά μωρέ να, δεν τους κάθεται καλά ο όρος. Νιώθουν ότι αδικούνται.
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 10:06
Νιώθουν ότι αδικούνται.
εγω θα λεγα πως νοιωθουν να απειλουνται, ειδικα κατι ... μην πω σαν τον αινειαν. Οταν ο καταπιεσμενος απαιτει ισοτητα, ο προνομιουχος νοιωθει πως καταπιεζεται.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 10:06
Νιώθουν ότι αδικούνται.
εγω θα λεγα πως νοιωθουν να απειλουνται, ειδικα κατι ... μην πω σαν τον αινειαν. Οταν ο καταπιεσμενος απαιτει ισοτητα, ο προνομιουχος νοιωθει πως καταπιεζεται.
Φυσικά και νιώθουν κάποιου είδους πίεση. Αν τους παρατηρήσεις είναι οι ίδιοι που ξυνιζαν την μουριτσα τους με την Μπεκατώρου και metoo. Βέβαια το metoo έφερε κύμα αποκαλύψεων για διάφορους άνθρωπους. Και συνεχίζονται και πλέον ακούς πιο εύκολα ότι καταγγελθηκε σεξουαλική παρενόχληση, βιασμός κτλ. Τώρα τους ενοχλεί η γυναικοκτονία ως όρος. Ασχέτως που από τη στιγμή που ονοματίστηκε οι άνθρωποι είναι πιο αφυπνισμένος και το ίδιο και οι γυναίκες. 2 γλίτωσαν στο τσακ.
Δεν πειράζει, ξυδάκι.
Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 19:06
Σου εξηγεί στο λινκ ποτέ μια δολοφονια θεωρείται γυναικοκτονία. Τι δεν εξηγεί τον όρο; σου γράφει αναλυτικά ποτέ μια δολοφονία εντάσσεται στον όρο γυναικοκτονία. Αν δεν συμφωνείς το κατανοώ, το να λες δεν εξηγεί δεν το κατανοώ.
Εσύ όμως (ή ο οποιοσδήποτε ευαισθητοποιημένος) δεν εξηγείς τι είναι μια δολοφονία θηλυκότητας από θηλυκότητα.