γιατρέ, πρότεινε μας το πιο φτηνό καλόDavidian έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:29Κάτω από 98, σένα καλό οξυμετροOtto Weininger έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:50Περαστικά!Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 10:40 Από σήμερα το πρωί. Προς το παρόν, μόνο δέκατα και μια ελαφριά αδιαθεσία. Για να δούμε τι θα δούμε.![]()
Μέτρηση οξυγόνου, θερμοκρασία και στο τσακιρ παρακεταμολη.
Μη πλακώσεις τις αντιβιώσεις και τις ιβερμεκτινες όποιος και να στο πει.
Αν δεις, χτυπάω ξύλο, το οξυγόνο να πέφτει κάτω από 92-93 ξεκινάς τηλέφωνα και οδηγίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Re: Είμαι θετικός
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ρε γκομπακη θα πονεσει με τον χούλιγκαν που του έβαλες;
τωρα πες του άν πονάει
ACCEPTED MANUSCRIPT
Epidemiology of Acute Myocarditis/Pericarditis in Hong Kong Adolescents Following Comirnaty Vaccination
Gilbert T Chua, FHKCPaed, FHKAM(Paed), Mike Yat Wah Kwan, MSc(Applied Epidemiology) CUHK, Celine S L Chui, PhD, Robert David Smith, PhD, Edmund Chi-Lok Cheung, BSc, Tian Tian, Ma, PhD, Miriam T Y Leung, BPharm, Sabrina Siu Ling Tsao, MBBS(UK), FACC(USA), Elaine Kan, FRCR, FHKCR, Wing Kei Carol Ng, FRCR, FHKAM ... Show more
Clinical Infectious Diseases, ciab989, https://doi.org/10.1093/cid/ciab989
Published: 28 November 2021
Abstract
Background
Age-specific incidence of acute myocarditis/pericarditis in adolescents following Comirnaty vaccination in Asia is lacking. This study aimed to study the clinical characteristics and incidence of acute myocarditis/pericarditis among Hong Kong adolescents following Comirnaty vaccination.
Methods
This is a population cohort study in Hong Kong that monitored adverse events following immunization through a pharmacovigilance system for COVID-19 vaccines. All adolescents aged between 12 and 17 years following Comirnaty vaccination were monitored under the COVID-19 vaccine Adverse Event Response and Evaluation Programme. The clinical characteristics and overall incidence of acute myocarditis/pericarditis in adolescents following Comirnaty vaccination were analysed.
Results
Between 14 June 2021 and 4 September 2021, 33 Chinese adolescents who developed acute myocarditis/pericarditis following Comirnaty vaccination were identified. 29 (87.88%) were males and 4 (12.12%) were females, with a median age of 15.25 years. 27 (81.82%) and 6 (18.18%) cases developed acute myocarditis/pericarditis after receiving the second and first dose, respectively. All cases are mild and required only conservative management.The overall incidence of acute myocarditis/pericarditis was 18.52 (95% Confidence Interval [CI], 11.67-29.01) per 100,000 persons vaccinated. The incidence after the first and second doses were 3.37 (95%CI 1.12-9.51) and 21.22 (95%CI 13.78-32.28 per 100,000 persons vaccinated, respectively. Among male adolescents, the incidence after the first and second doses were 5.57 (95% CI 2.38-12.53) and 37.32 (95% CI 26.98-51.25) per 100,000 persons vaccinated.
Conclusions
There is a significant increase in the risk of acute myocarditis/pericarditis following Comirnaty vaccination among Chinese male adolescents, especially after the second dose.
https://academic.oup.com/cid/advance-ar ... m=fulltext
άν πονας πολυ χαμηλά έχω μία να σου στείλω για εντριβές
την έρευνα απο το εμβολιαστικο πρόγραμμα στο χονγκ-κονγκ με mrna-vaccine την έκανε γνωστή ό Ρ.Μαλόουν
που συμφωνεί για τα εμβόλια μονο όμως για τίς ευπαθείς ομάδες (μεγαλες ηλικιες,υποκείμενα νοσηματα κλπ....άποψή του
έχω δικαίωμα να φοβαμαι γι'αυτο παω γερμανια στον αδελφό μου για το novavax
viewtopic.php?f=13&t=35956
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 03 Ιαν 2022, 01:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
περαστική
Καλη χρονια σε ολους και περαστικα σε οσους ειναι θετικοι.
Και εμας στη δουλεια αρκετοι ειναι σε καραντινα ειτε λογω κοβιντ ειτε λογω επαφης με κρουσμα. Και εγω φοβαμαι και προσεχω τριπλα γιατι δεν θελω να κολλησω ή και να μεινω καραντινα, αλλα πλεον ειναι και θεμα τυχης ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα. Αν ειναι να τον κολλησουμε ολοι καποια στιγμη, ας το περασουμε τουλαχιστον ανωδυνα.
Και εμας στη δουλεια αρκετοι ειναι σε καραντινα ειτε λογω κοβιντ ειτε λογω επαφης με κρουσμα. Και εγω φοβαμαι και προσεχω τριπλα γιατι δεν θελω να κολλησω ή και να μεινω καραντινα, αλλα πλεον ειναι και θεμα τυχης ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα. Αν ειναι να τον κολλησουμε ολοι καποια στιγμη, ας το περασουμε τουλαχιστον ανωδυνα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Να γίνεις γρήγορα καλά!
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μπλακπέηντ εσύ;Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
μη το βιώνεις έτσι,αφηνεις καποιες σωματικες ασθένειες να σε παρασύρουν στην απελπισία,
είμαστε ανεπαναληπτες οντότητες μεσα στη ζωή,όσο μας επιτραπεί να ζήσουμε θα αποκτούμε
μια καλύτερη συνειδητότητα των λαθών-ατέλειών μας μεσω μιάς σύγκρουσης που πρεπει να
βιώνεται και μέσα μας αλλά και γύρω μας....ή επιλογή να κοπεί αυτη ή διαδικασία απότομα
είναι μία άρνηση μιας εσώτερης "συνειδητότητας" που δεν τη γνωρίζεις ακομα αλλά σε διαπερνά
και θέλει να σου δώσει και άλλα....
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
38,2 πυρετός, 94 οξυγόνο σήμερα το πρωί. Είμαι για PCR αυτή τη στιγμή, γιατί ας μεταδώσω λίγο ακόμα στους γύρω μου, αξίζει αν είναι να λιγδωσει το άντερο των ιδιωτικών διαγνωστικών. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πέφτει ο πυρετός με το αντιπυρετικο;Scouser έγραψε: 03 Ιαν 2022, 07:38 38,2 πυρετός, 94 οξυγόνο σήμερα το πρωί. Είμαι για PCR αυτή τη στιγμή, γιατί ας μεταδώσω λίγο ακόμα στους γύρω μου, αξίζει αν είναι να λιγδωσει το άντερο των ιδιωτικών διαγνωστικών.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι. Ντεπον-πονσταν ftw.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Mέχρι 92 είναι ικανοποιητική η οξυγόνωση.
Μιλάει ο ειδήμων και μέγας χορηγός ιατρών ,φαρμακείων και εταιρειών: γύρω στα 40 σελφ,καμιά 10αριά ράπιντ, 3 μοριακά,2 εξετάσεις αίματος και 2 τεστ αντισωμάτων.
Μιλάει ο ειδήμων και μέγας χορηγός ιατρών ,φαρμακείων και εταιρειών: γύρω στα 40 σελφ,καμιά 10αριά ράπιντ, 3 μοριακά,2 εξετάσεις αίματος και 2 τεστ αντισωμάτων.
Ωραία καλό είναι αυτό. Το οξυγόνο ίσως είναι κάτι παροδικό και να αυξηθεί πάλι. Εσύ πως αισθάνεσαι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το πρωί που σηκώθηκα όχι τόσο καλά, τώρα αρκετά καλά. Εσύ πως είσαι;
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης