Ακριβώς. Καθε φορά που φτάνει σε στόχο, ειναι μισό λέβελ πριν το έμφραγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: SURVIVOR 2022
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mηπως τον ματιάξανε οι αλλοι?vantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 22:46Ακριβώς. Καθε φορά που φτάνει σε στόχο, ειναι μισό λέβελ πριν το έμφραγμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οχι απλα μετραει ποσα χρονια εχει να βγαλει σουξε και κουραζεται απο το μετρημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
Με το "ασανσέρ" πάντως, έκανε τόσο μεγάλο σουξέ που απ'οτι φαίνεται, ξέχασε τελείως τις σκάλες. Μέχρι σήμερα, μόνο με αυτό ανεβαίνει όπου πάει.
- vantono
Πήρε νίκη και ο τράβελος. Αν χτύπαγε 2η σερί ήττα, προβλέπω να τους ξάπλωνε όλους απο τα νεύρα της.
Ήμουν φαντάρος μαζί του, Αλεξανδρουποληvantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:03 Με το "ασανσέρ" πάντως, έκανε τόσο μεγάλο σουξέ που απ'οτι φαίνεται, ξέχασε τελείως τις σκάλες. Μέχρι σήμερα, μόνο με αυτό ανεβαίνει όπου πάει.
Παρουσιάστηκε την πρωτη μέρα και πηρε τιμητική, και μετά τον είδαμε στο γλέντι του φαντάρου που τραγουδησε και πήρε τιμητική, μέχρι να απολυθω δεν τον ξαναείδα
- vantono
Ωραίος και ο Βισκαδουράκης στο στόχο, ειναι μισός πόντος με τα χέρια στην ανάταση και πανω σε σκαλωσιά ταυτοχρονα, αλλά ξέρει να ριχνει μπασκετικά, λύγιζε καρπό. Αλλά δεν μπορεις να κανεις και πολλά όταν εχεις τον Σπύρακλο απέναντί σου, το καμάρι του πχορουμ!
- vantono
jason0 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:06Ήμουν φαντάρος μαζί του, Αλεξανδρουποληvantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:03 Με το "ασανσέρ" πάντως, έκανε τόσο μεγάλο σουξέ που απ'οτι φαίνεται, ξέχασε τελείως τις σκάλες. Μέχρι σήμερα, μόνο με αυτό ανεβαίνει όπου πάει.
Παρουσιάστηκε την πρωτη μέρα και πηρε τιμητική, και μετά τον είδαμε στο γλέντι του φαντάρου που τραγουδησε και πήρε τιμητική, μέχρι να απολυθω δεν τον ξαναείδα
- George_V
Τιμητικη την πρωτη μερα πηρε γιατι παρουσιαστηκε επιτέλους?jason0 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:06Ήμουν φαντάρος μαζί του, Αλεξανδρουποληvantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:03 Με το "ασανσέρ" πάντως, έκανε τόσο μεγάλο σουξέ που απ'οτι φαίνεται, ξέχασε τελείως τις σκάλες. Μέχρι σήμερα, μόνο με αυτό ανεβαίνει όπου πάει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Τέλος. Το πήρε το ματς η δαχτύλω.
- George_V
Τι εγινε?
Δεν τραβανε οι διασημοι? Ψοφησανε?
Ο Κωνστανταρας τι κανει για αυτο?
- vantono
Το καλύτερο δυνατόν, πήρε δυο νίκες παίζοντας 2 φορές (2/2). Δεν τους έκατσε, δεν πειράζει.
Έπαθλο μάσκα και αναπνευστήρας έμαθα τωρα, δεν το ειχα ακουσει απο την αρχη.
Τους εδωσαν και ψαροτούφεκο? Ειμαι περίεργος να δω αν θα εχουν κανεναν αξιόλογο ψαροτουφεκά, οι ομαδες. Πέρσι είχαν εκεινο τον Αλβανοούγγρο και τον Περιστεριώτη κήπερ, που ηταν πολυ καλοί. Φέτος δεν κόβω να υπάρχει κανενας ιδιαίτερα άξιος για αντεργουότερ φάση.
ΛογικάGeorge_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:09Τιμητικη την πρωτη μερα πηρε γιατι παρουσιαστηκε επιτέλους?jason0 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:06Ήμουν φαντάρος μαζί του, Αλεξανδρουποληvantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:03 Με το "ασανσέρ" πάντως, έκανε τόσο μεγάλο σουξέ που απ'οτι φαίνεται, ξέχασε τελείως τις σκάλες. Μέχρι σήμερα, μόνο με αυτό ανεβαίνει όπου πάει.
Παρουσιάστηκε την πρωτη μέρα και πηρε τιμητική, και μετά τον είδαμε στο γλέντι του φαντάρου που τραγουδησε και πήρε τιμητική, μέχρι να απολυθω δεν τον ξαναείδα![]()
Την επομένη του γλεντιού επειδή εγώ ήμουν εξουσιοδοτημένος φαντάρος 2ο-3ο γραφείο (βασικά όλα τα γραφεία χω κάνει) με καλεί ο συνταγματάρχης και στρατοπεδαρχης για να του ετοιμάσω μια μαλακία δεν θυμάμαι
Ο συνταγματάρχης με τον βαλανταρο 11 το πρωι έπιναν ουισκαρες, δεν τον ξαναείδαμε
Όχι, χωρίς ψαροτούφεκο φέτοςvantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:19Το καλύτερο δυνατόν, πήρε δυο νίκες παίζοντας 2 φορές (2/2). Δεν τους έκατσε, δεν πειράζει.
Έπαθλο μάσκα και αναπνευστήρας έμαθα τωρα, δεν το ειχα ακουσει απο την αρχη.![]()
Τους εδωσαν και ψαροτούφεκο? Ειμαι περίεργος να δω αν θα εχουν κανεναν αξιόλογο ψαροτουφεκά, οι ομαδες. Πέρσι είχαν εκεινο τον Αλβανοούγγρο και τον Περιστεριώτη κήπερ, που ηταν πολυ καλοί. Φέτος δεν κόβω να υπάρχει κανενας ιδιαίτερα άξιος για αντεργουότερ φάση.
Ακονισμα το ξυλο σαν τον Τομ Χανκς
Ούτε μέδουσα δεν πιάνουν αυτοί
- George_V
Κοιτα στη γυρω περιοχη εκει ειχε βυθιστει η ναυαρχίδα του Χρυσου Στολου της Ισπανιας και δεν εχει βρεθει ακομα.vantono έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:19Το καλύτερο δυνατόν, πήρε δυο νίκες παίζοντας 2 φορές (2/2). Δεν τους έκατσε, δεν πειράζει.
Έπαθλο μάσκα και αναπνευστήρας έμαθα τωρα, δεν το ειχα ακουσει απο την αρχη.![]()
Αν ειναι πολυ κωλοφαρδοι μπορει να βρουν τιποτα και να γινουν δισεκατομμυριουχοι. Οι θησαυροι που μετεφερε ξεπερνουν τα 500.000.000 σημερινα δολλαρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις