Και γελάει μετά, μην κοιτάς που δεν το λέει το τραγούδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
Το τραγικό είναι πως δεν κάνουν σωστά την αντίστροφη μέτρηση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν το ξέρω σε βάθος το θέμα. Διαβάζω ότι παρακάμφθηκε η συνήθης διαδικασία και έγινε κάπως σαν απευθείας ανάθεση. Αν ναι, τότε καλύτερα θα ήταν να μην πάρει για να μην πει κάποιος ότι του δόθηκαν χαριστικά.
Γενικά εγώ θα ήθελα κάτι τελείως διαφορετικό. Μου είναι αδιάφορο αν θα επιλεγόταν ο Ρουβάς, ο Κραουνάκης ή η Θώδη. Η αντίρρησή μου δεν θα ήταν στο να πληρωθούν. Θα ήθελα συνολικά διαφορετική διαχείριση της όλου εορτασμού.
Η απευθειας αναθεση αν εγινε, εγινε στην εταιρεία που το διοργανωσε. Δεν νομιζω οτι θα γινοταν δημοσιος διαγωνισμος για την επιλογη τραγουδιστη.ST48410 έγραψε: 01 Ιαν 2022, 16:14Δεν το ξέρω σε βάθος το θέμα. Διαβάζω ότι παρακάμφθηκε η συνήθης διαδικασία και έγινε κάπως σαν απευθείας ανάθεση. Αν ναι, τότε καλύτερα θα ήταν να μην πάρει για να μην πει κάποιος ότι του δόθηκαν χαριστικά.
Γενικά εγώ θα ήθελα κάτι τελείως διαφορετικό. Μου είναι αδιάφορο αν θα επιλεγόταν ο Ρουβάς, ο Κραουνάκης ή η Θώδη. Η αντίρρησή μου δεν θα ήταν στο να πληρωθούν. Θα ήθελα συνολικά διαφορετική διαχείριση της όλου εορτασμού.
Ούτε εγώ το νομίζω. Επειδή όμως έχω στον κύκλο μου επαγγελματίες μουσικούς, διακρίνω πολύ μεγάλη ενόχληση που δεν την έβλεπα άλλοτε. Ότι τέλος πάντων αυτή τη φορά το δώσαν στο δικό τους παιδί και απέκλεισαν άλλους. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει ή αν απλώς ήταν μια καλή ευκαιρία για αντιπολίτευση.gassim έγραψε: 01 Ιαν 2022, 16:17 Η απευθειας αναθεση αν εγινε, εγινε στην εταιρεία που το διοργανωσε. Δεν νομιζω οτι θα γινοταν δημοσιος διαγωνισμος για την επιλογη τραγουδιστη.
Κοιτά ο ρουβας ανεξάρτητα απο το αν ειναι δικο τους παιδί, ειναι και απο τα πρωτα ονοματα της ελλαδας εδω και 20 χρονια και του ανεθεσαν να κανει κατι που ειναι αντικειμενο της επαγγελματικης του ενασχολησης. Του ζητησαν να τραγουδισει ενω ειναι επαγγελματιας τραγουδιστης και το λογικο ειναι να πληρωθει.ST48410 έγραψε: 01 Ιαν 2022, 16:20Ούτε εγώ το νομίζω. Επειδή όμως έχω στον κύκλο μου επαγγελματίες μουσικούς, διακρίνω πολύ μεγάλη ενόχληση που δεν την έβλεπα άλλοτε. Ότι τέλος πάντων αυτή τη φορά το δώσαν στο δικό τους παιδί και απέκλεισαν άλλους. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει ή αν απλώς ήταν μια καλή ευκαιρία για αντιπολίτευση.gassim έγραψε: 01 Ιαν 2022, 16:17 Η απευθειας αναθεση αν εγινε, εγινε στην εταιρεία που το διοργανωσε. Δεν νομιζω οτι θα γινοταν δημοσιος διαγωνισμος για την επιλογη τραγουδιστη.
Δεν ειναι το ιδιο με το να τον εκαναν διευθυντη της ΕΡΤ οπως εγινε ο τσακνης ή διευθυντη του ΚΠΙΣΝ οπως εγινε ο Κιμουλης που ουσιαστικα επιλεχθησαν λογω πολιτικων φρονηματων χωρις να εχουν καμια προϋπηρεσία σε διοικητική θεση.
Το μέλλον της ψωροκώσταινας. Όσο για γυναίκες όχι ότι δεν υπήρχαν, το αντίθετο. Ιδιαίτερα σε βίντεο που κυκλοφορεί, μια που της ρίχνει και περιποιημένο φιλάκι ο Πακιστανός είναι "όλα τα λεφτά".
ΥΓ: Μια φράση όπου έγινε και παράθεση από άλλο χρήστη γράφτηκε καθ' υπερβολή. Ήταν βιαστική και λανθασμένη κρίση ως άποψη εκ μέρους μου για αυτό και την διέγραψα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 01 Ιαν 2022, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
όπα πάλι μπέρδεψα τα φόρουμjimdenin έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:00 Όσο για γυναίκες όχι ότι δεν υπήρχαν, το αντίθετο, απλώς θα δικαιωθεί ο "εθνι" που κάνει λόγο για "ελλεεινιδες". Ιδιαίτερα σε βίντεο που κυκλοφορεί, μια που της ρίχνει και περιποιημένο φιλάκι ο Πακιστανός είναι "όλα τα λεφτά".
πρέπει να βάλω το ένα αρχική σελίδα
Αν θυμάμαι καλά τις «φιέστες του λαού» τις ξεκίνησε η ΠΑΣΟΚΑΡΑ που γενικά κατατάσσεται στην αριστερά. Είχαν γεμίσει κάθε κατσικοχώρι με θεατρικές και μουσικές φιέστες αμφιβόλου ποιότητας και έρεε άφθονο κρατικό χρήμα σε «καλλιτέχνες» ελεω Μελινας.
Μ' αρέσει που είσαι πάντα επίκαιρος.Fairfax έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:44 Αν θυμάμαι καλά τις «φιέστες του λαού» τις ξεκίνησε η ΠΑΣΟΚΑΡΑ που γενικά κατατάσσεται στην αριστερά. Είχαν γεμίσει κάθε κατσικοχώρι με θεατρικές και μουσικές φιέστες αμφιβόλου ποιότητας και έρεε άφθονο κρατικό χρήμα σε «καλλιτέχνες» ελεω Μελινας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω αν με δουλεύεις :-)) Η ουσία είναι ότι όλοι τα ίδια κάνουν και απλώς σκούζουν όταν η κουτάλα με το μέλι είναι στα χέρια των άλλων.Kauldron έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:58Μ' αρέσει που είσαι πάντα επίκαιρος.Fairfax έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:44 Αν θυμάμαι καλά τις «φιέστες του λαού» τις ξεκίνησε η ΠΑΣΟΚΑΡΑ που γενικά κατατάσσεται στην αριστερά. Είχαν γεμίσει κάθε κατσικοχώρι με θεατρικές και μουσικές φιέστες αμφιβόλου ποιότητας και έρεε άφθονο κρατικό χρήμα σε «καλλιτέχνες» ελεω Μελινας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 3 Απαντήσεις