Η όμικρον χτυπάει τους πάντες. Καλό θα ήταν η αλαζονεία να περισσεύει.stergiosbik έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:20Δεν με νοιαζει καθολου αν αυξηθουν οι εισαγωγες μιας και θα αφορουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ανεμβολιαστους.Δημοκράτης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 16:01Πρέπει να περιμένεις 1 2 βδομαδες για να δεις εισαγωγές. Θα υπάρξει μια μικρή αύξηση σίγουρα αλλά καμία ένεση με τον πανικό που σκορπιζουνstergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:03 Mικρη λεπτομερεια οτι οι εισαγωγες ειναι λιγοτερες απο τις εξαγωγες.
Αν ο Κουλης κανει λοκ νταουν γαμιεται.
Οι ψεκ ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Συυγνωμη αλλα δεν μπορω να φανω συμπονετικος σε ανθρωπους που πανε με φορα να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τοιχο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Αν ετσι νομιζεις,ετσι ειναι.Naida έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:24Η όμικρον χτυπάει τους πάντες. Καλό θα ήταν η αλαζονεία να περισσεύει.stergiosbik έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:20Δεν με νοιαζει καθολου αν αυξηθουν οι εισαγωγες μιας και θα αφορουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ανεμβολιαστους.Δημοκράτης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 16:01
Πρέπει να περιμένεις 1 2 βδομαδες για να δεις εισαγωγές. Θα υπάρξει μια μικρή αύξηση σίγουρα αλλά καμία ένεση με τον πανικό που σκορπιζουν
Συυγνωμη αλλα δεν μπορω να φανω συμπονετικος σε ανθρωπους που πανε με φορα να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τοιχο.
Ουτε λεπτο δεν σπαταλω για να αλλαξω γνωμη στον οποιονδηποτε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όλοι θα κολλήσουμε.
Απλά οι εμβολιασμενοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να το περάσουν ήπια.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ .
ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
Λουκάνικα με ούζο;taliban έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:26 Όλοι θα κολλήσουμε.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
Πρώτα θα πιεις ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ και όχι ούζο.
Έπειτα θα φας λουκάνικο
Και μετά θα πιεις κόκκινο κρασί.
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ,
Τσίπουρο με γλυκάνισο =ούζο.taliban έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:28Πρώτα θα πιεις ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ και όχι ούζο.
Έπειτα θα φας λουκάνικο
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ,
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, θα προτιμήσω μόνο το κρασί και τα λουκάνικα. Και το ζυμωτό ψωμί. Και το τζάκι. Και ύπνο δίπλα στο τζάκι. Κράτα εσύ το ούζο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο πρωθυπουργός μας μας λέει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του να είμαστε καλά παιδιά , να ακούμε την πολιτεία και τους επιστήμονες.
Έτσι θα πάμε μπροστά λέει...
Έτσι θα πάμε μπροστά λέει...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
stergiosbik
Καλυτερα να μιλας για πραγματα που γνωριζεις.
Δηλαδη τιποτα!
- taliban
Αντί δαχτυλιδιού για τον γάμο μια νταμιτζανα τσίπουρο με γλυκάνισο να γίνεις άνθρωπος.Naida έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:32Τσίπουρο με γλυκάνισο =ούζο.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, θα προτιμήσω μόνο το κρασί και τα λουκάνικα. Και το ζυμωτό ψωμί. Και το τζάκι. Και ύπνο δίπλα στο τζάκι. Κράτα εσύ το ούζο.
Καλά, ας βάλουμε το δαχτυλίδι και θα το ξεχάσεις το τσίπουρο με το γλυκάνισο.taliban έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:38Αντί δαχτυλιδιού για τον γάμο μια νταμιτζανα τσίπουρο με γλυκάνισο να γίνεις άνθρωπος.Naida έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:32Τσίπουρο με γλυκάνισο =ούζο.taliban έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:28
Πρώτα θα πιεις ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ και όχι ούζο.
Έπειτα θα φας λουκάνικο
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
ΜικρόNaida έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:43Καλά, ας βάλουμε το δαχτυλίδι και θα το ξεχάσεις το τσίπουρο με το γλυκάνισο.taliban έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:38Αντί δαχτυλιδιού για τον γάμο μια νταμιτζανα τσίπουρο με γλυκάνισο να γίνεις άνθρωπος.Naida έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:32
Τσίπουρο με γλυκάνισο =ούζο.
Μόλις δοκιμάσεις το δυσεύρετο ας πούμε τσίπουρο , θα τα ξεχάσεις όλα. Θα ακούς γλυκάνισο και θα στρίβεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Οκ φίλος είσαι βλακαςstergiosbik έγραψε: 31 Δεκ 2021, 18:20Δεν με νοιαζει καθολου αν αυξηθουν οι εισαγωγες μιας και θα αφορουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ανεμβολιαστους.Δημοκράτης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 16:01Πρέπει να περιμένεις 1 2 βδομαδες για να δεις εισαγωγές. Θα υπάρξει μια μικρή αύξηση σίγουρα αλλά καμία ένεση με τον πανικό που σκορπιζουνstergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:03 Mικρη λεπτομερεια οτι οι εισαγωγες ειναι λιγοτερες απο τις εξαγωγες.
Αν ο Κουλης κανει λοκ νταουν γαμιεται.
Οι ψεκ ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Πρώτον στην όμικρον έχει μειωμένη προστασία μόνο το εμβόλιο της φαιζερ και της μοντέρνα αν έχεις κάνει και τις 3 δόσεις. Όλοι οι λαοί για την ο είναι σαν ανεμβολιαστοι. 2ος βρε ντουγανι το πρόβλημα με τις εισαγωγές στα νοσοκομεία είναι ότι τιγκαρει το σύστημα υγείας. Αν δεν τιγκαρε με τον μέσο όρο ηλικίας των νεκρών στα 79 παίζει και να μην ασχολούνταν κάνεις 2 χρόνια τώρα.. Όσο όμως τιγκαρει το εσύ ο κοβιντ είναι πρόβλημα για όλους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις