!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να δικαστεί ο χοντρός για προδοσία
Να δικαστεί ο χοντρός για προδοσία
Βλέπαμε αυτό το παχύδερμο στην τηλεόραση και θέλαμε να σπάσουμε τη συσκευή. Το μόνο χάρισμα που είχε αυτός ο καραγκιόζης ήταν το όνομα από τον χαρισματικό θείο του.
Αυτός και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί έχουν την ευθύνη γι' αυτά που πέρασε ο ελληνικός λαός, τα μνημόνια κ.τ.λ., επειδή δεν πήραν μέτρα όταν μπορούσαν. Του έλεγε ο Καρατζαφέρης ότι επέρχεται καταστροφή, πρέπει να πάρουμε μέτρα όλοι μαζί και έλεγε ο ξευτίλας «Εγώ δεν συνεργάζομαι με ακραίους».
Γι' αυτό προτείνω να περάσει δίκη, κι αν όχι, να πάμε στις καφετέριες που αράζει στο Κολωνάκι και να τον σαπίσουμε στο ξύλο.
Αυτός και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί έχουν την ευθύνη γι' αυτά που πέρασε ο ελληνικός λαός, τα μνημόνια κ.τ.λ., επειδή δεν πήραν μέτρα όταν μπορούσαν. Του έλεγε ο Καρατζαφέρης ότι επέρχεται καταστροφή, πρέπει να πάρουμε μέτρα όλοι μαζί και έλεγε ο ξευτίλας «Εγώ δεν συνεργάζομαι με ακραίους».
Γι' αυτό προτείνω να περάσει δίκη, κι αν όχι, να πάμε στις καφετέριες που αράζει στο Κολωνάκι και να τον σαπίσουμε στο ξύλο.
Re: Να δικαστεί ο χοντρός για προδοσία
Χαλάρωσε Rudiche.
Κοντά στο 50% έπαιρναν τότε οι κυβερνήσεις. Δαγκωτό ως και μασητό ψηφίζουμε μέχρι και σήμερα.
Καλά κάνουν.
Κοντά στο 50% έπαιρναν τότε οι κυβερνήσεις. Δαγκωτό ως και μασητό ψηφίζουμε μέχρι και σήμερα.
Καλά κάνουν.
Εγώ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο καραγκιόζης.
Το ότι ο νηματοθέτης έριξε τσίπουρο αντί για νερό στον καφέ, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα βρε Γαλή.
"Χοντρός, πρώην πρωθυπουργός, με το όνομα που πήρε από ...χαρισματικό θείο" κλπ.
Πιες δύο γουλιές καφέ και ξανασκέψου.
"Χοντρός, πρώην πρωθυπουργός, με το όνομα που πήρε από ...χαρισματικό θείο" κλπ.
Πιες δύο γουλιές καφέ και ξανασκέψου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θυμήθηκε ο άλλος παραμονή πρωτοχρονιά τον Κωστάκη για να τον κράξει, ημαρτον κύριε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H αντωναρωκική πτέρυγα του σρζ να μη σφίγγεται γιατί θα κλάσει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είναι στέκι του κουρασμένου, τα καφέ στο Κολωνάκι; Ομολογώ ότι δεν το ήξερα.stavmanr έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:11 Έλα βρε Γαλή.
Πιες δύο γουλιές καφέ και ξανασκέψου.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι οι χασαποταβερνες ειναι.Εχει στο Κολωνακι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ε, κάτι τέτοιο εννοώ. Δηλαδή αν οργανωθούμε και πάμε να στηθούμε στο πεζοδρόμιο του ντα κάπο και περάσει κάποιος και μας ρωτήσει "τι περιμένετε στην αγορά συναθροισμένοι;" τι θα του πούμε; Το τρόλεϊ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα τους πουμε οτι περιμενουμε τον Βουδα της Ραφηνας.Το θεμα ειναι να μην εχει κολλησει με κανενα δυσκολο παιχνιδι στο playstation και αργησει.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:36Ε, κάτι τέτοιο εννοώ. Δηλαδή αν οργανωθούμε και πάμε να στηθούμε στο πεζοδρόμιο του ντα κάπο και περάσει κάποιος και μας ρωτήσει "τι περιμένετε στην αγορά συναθροισμένοι;" τι θα του πούμε; Το τρόλεϊ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μέχρι να έρθει αυτός, θα γίνουμε οι Βούδες του Κολωνακίου εμείς.zteo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:39Θα τους πουμε οτι περιμενουμε τον Βουδα της Ραφηνας.Το θεμα ειναι να μην εχει κολλησει με κανενα δυσκολο παιχνιδι στο playstation και αργησει.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:36Ε, κάτι τέτοιο εννοώ. Δηλαδή αν οργανωθούμε και πάμε να στηθούμε στο πεζοδρόμιο του ντα κάπο και περάσει κάποιος και μας ρωτήσει "τι περιμένετε στην αγορά συναθροισμένοι;" τι θα του πούμε; Το τρόλεϊ;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Ο ... χοντρός πήρε κάτι μέτρα που είχαν σαν αποτέλεσμα να εκτοξευθούν φωτοβολίδες εναντίον του από την αριστερά διανόηση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Βύρων Πολύδωρας είχε κάνει το σχόλιο ότι "το βεληνεκές των κροτίδων δεν ήτο επαρκές διά να πλήξει το πρωθυπουργικόν ζεύγος".
Στις τάξεις της ΝΔ υπήρχε η πριμχαριλαοφοβία τότε που υπάρχει και σήμερα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Βύρων Πολύδωρας είχε κάνει το σχόλιο ότι "το βεληνεκές των κροτίδων δεν ήτο επαρκές διά να πλήξει το πρωθυπουργικόν ζεύγος".
Στις τάξεις της ΝΔ υπήρχε η πριμχαριλαοφοβία τότε που υπάρχει και σήμερα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Λογικά αναφέρεται στον Καραμαν Αλή κουμπάρο του ΕρντογάνΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:07 Εγώ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο καραγκιόζης.
Να παίξουμε την κολοκυθιά
Να δικαστεί ο κουρασμένος για προδοσία
Και γιατί να δικαστεί ο κουρασμένος για προδοσία;
Και ποιος να δικαστεί;
Να δικαστεί το παιντί για προδοσία
Και γιατί να δικαστεί το παιντί για προδοσία;
Και ποιος να δικαστεί;
Να δικαστεί ο σημίτης για προδοσία...
ad infinitum
Να δικαστεί ο κουρασμένος για προδοσία
Και γιατί να δικαστεί ο κουρασμένος για προδοσία;
Και ποιος να δικαστεί;
Να δικαστεί το παιντί για προδοσία
Και γιατί να δικαστεί το παιντί για προδοσία;
Και ποιος να δικαστεί;
Να δικαστεί ο σημίτης για προδοσία...
ad infinitum
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 100 Απαντήσεις