Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:14Το μοντέλο χρεοκρατίας της Αμερικής δεν είναι και το καλύτερο.
Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πιερρακακης ειναι ο μονος Υπουργος που παραγει εργο σ αυτη την Κυβερνηση?
Re: Ο Πιερρακακης ειναι ο μονος Υπουργος που παραγει εργο σ αυτη την Κυβερνηση?
0,6.Kolovrat έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:08Μόνο με Λίνα αυτάsys3x έγραψε: 17 Δεκ 2021, 17:22Η Λίνα όντωστ, πήγε να κάνει καλή δουλίτσα στο Πολιτισμού πλασάροντας τους καλλίτερους παντού αλλά πέσανε όλοι πάνω της να την φάνε, ευτυχώς δεν παραιτήθηκε.Kolovrat έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:08 +
Δένδιας
Γεωργιάδης
Μενδωνη
Παναγιωτόπουλος
Κεραμεως
Πλεύρης
Μηταράκης
Μπορεί να ξεχνάω κανέναν
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στην δημόσια υγεία, παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι σε μαθητές γυμνασίου. Εκεί να δεις πόσα φταλέ θα σωζόντουσαν δικέ μου.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:14Το μοντέλο χρεοκρατίας της Αμερικής δεν είναι και το καλύτερο.Parrot έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:38
Η καλύτερη λύση για να μην σπαταλάει και το κράτος τζάμπα πόρους..![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Και στην αστυνομία παρακαλώ. Υπάρχουν και οι υπηρεσίες σεκιούριτι.sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2021, 13:58Αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στην δημόσια υγεία, παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι σε μαθητές γυμνασίου. Εκεί να δεις πόσα φταλέ θα σωζόντουσαν δικέ μου.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:14
Το μοντέλο χρεοκρατίας της Αμερικής δεν είναι και το καλύτερο.
Βάλε και την πυροσβεστική.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Δεκ 2021, 17:37Και στην αστυνομία παρακαλώ. Υπάρχουν και οι υπηρεσίες σεκιούριτι.sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2021, 13:58Αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στην δημόσια υγεία, παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι σε μαθητές γυμνασίου. Εκεί να δεις πόσα φταλέ θα σωζόντουσαν δικέ μου.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49
Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;
Κατασβέσεις ανά τόνο νερού... έχουμε και οικονομικά πακέτα.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Εμπεδοκλής
Έλα μου ντε. Να πληρώνω εγώ που είμαι δίπλα στο κύμα το ίδιο με τον άλλο που έχτισε μέσα στο δάσος; Χώρια που το κράτος θα εξοικονομήσει χρήματα για μετακλητούς.nrg έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:41Βάλε και την πυροσβεστική.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Δεκ 2021, 17:37Και στην αστυνομία παρακαλώ. Υπάρχουν και οι υπηρεσίες σεκιούριτι.sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2021, 13:58
Αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στην δημόσια υγεία, παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι σε μαθητές γυμνασίου. Εκεί να δεις πόσα φταλέ θα σωζόντουσαν δικέ μου.
Κατασβέσεις ανά τόνο νερού... έχουμε και οικονομικά πακέτα.
Πολυτελεια ειναι το δικαιωμα να ακουγονται τετοιες αποψεις.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:14Το μοντέλο χρεοκρατίας της Αμερικής δεν είναι και το καλύτερο.Parrot έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:38
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα λεφτά που θα έσωζε το κράτος θα τα φορτώνονταν οι ιδιώτες σαν χρέος. Η πράξη οδηγεί σε εκπαιδευτική χρεοκρατία.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 10:14Το μοντέλο χρεοκρατίας της Αμερικής δεν είναι και το καλύτερο.Parrot έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:38
Covid Free Wallet: Tαυτότητα και πιστοποιητικό σε ένα app στο κινητό
Τη δυνατότητα εισαγωγής ψηφιακής ταυτότητας στο κινητό τους τηλέφωνο έχουν πλέον οι πολίτες, ώστε να αποδεικνύουν την ταυτοπροσωπία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tevazoume/
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=el&gl=US
https://twitter.com/Pierrakakis/status/ ... 33922?s=20

Τη δυνατότητα εισαγωγής ψηφιακής ταυτότητας στο κινητό τους τηλέφωνο έχουν πλέον οι πολίτες, ώστε να αποδεικνύουν την ταυτοπροσωπία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tevazoume/
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=el&gl=US
https://twitter.com/Pierrakakis/status/ ... 33922?s=20

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
- hellegennes
Πάλι από την τράπεζά σου θα πλήρωνες. Αυτό που λες να πληρώνεις σαν να είναι πληρωμή με paypal δεν γίνεται. Υπάρχει λόγος που τα παράβολα πληρώνονται τραπεζικά και είναι μακράν ασφαλέστερη μέθοδος.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:02 γω παντως σημερα βριζω.
καταρχην :παραβολο. τι μαλακια ειναι αυτη, να φτιαχνεις ηλεκτρονικο παραβολο και να το πληρωνεις με ειδικη διαδικασια στην τραπεζα και πιπες. ενα λινκ με ενα κλικ να πληρωνεις με την καρτα σου ποσο δυσκολο ειναι;
Το πρόβλημά σου ποιο είναι; Δεν μπορείς να μπεις στο ebanking σου και να το πληρώσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
250 εκατομμύρια; Όσο το κόστος λειτουργίας της βουλής.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:49 Η δημόσια εκπαίδευση είναι απαραίτητη μέχρι το γυμνάσιο, μετά είναι πολυτέλεια.. Ξέρεις πόσα λεφτά θα έσωζε το κράτος αν η ανώτατη εκπαίδευση δεν ήταν δημόσια ;
Το ότι παντού στην Ευρώπη τα πανεπιστήμια είναι δημόσια φαντάζομαι δεν σε αφορά σαν πλαίσιο αναφοράς. Πρακτικά στις περισσότερες δυτικές χώρες -ακόμη και στις μη δυτικές- τα περισσότερα πανεπιστήμια είναι δημόσια.
Ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν περίπου 700 δημόσια πανεπιστήμια (όχι κολέγια, πανεπιστήμια). Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξοδεύει γύρω στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια για το σύστημα δημόσιων πανεπιστημίων.
150 δισεκατομμύρια. Το 3,7% του προϋπολογισμού των ΗΠΑ. Το ποσό που ξοδεύουμε εμείς ως ποσοστό του προϋπολογισμού είναι υποπολλαπλάσιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Χαζό είναι. Υπάρχουν εκατό τρόποι να πληρώσεις πλέον και ειδικά στα παράβολα πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία. Και μάλιστα στα παράβολα που η πλειοψηφία είναι για κάτι μικροποσά. Σε μεγάλα ποσά όπως ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ μια χαρά τα παίρνει το κράτος χωρίς να μας παιδεύει.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2021, 16:31Πάλι από την τράπεζά σου θα πλήρωνες. Αυτό που λες να πληρώνεις σαν να είναι πληρωμή με paypal δεν γίνεται. Υπάρχει λόγος που τα παράβολα πληρώνονται τραπεζικά και είναι μακράν ασφαλέστερη μέθοδος.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:02 γω παντως σημερα βριζω.
καταρχην :παραβολο. τι μαλακια ειναι αυτη, να φτιαχνεις ηλεκτρονικο παραβολο και να το πληρωνεις με ειδικη διαδικασια στην τραπεζα και πιπες. ενα λινκ με ενα κλικ να πληρωνεις με την καρτα σου ποσο δυσκολο ειναι;
Το πρόβλημά σου ποιο είναι; Δεν μπορείς να μπεις στο ebanking σου και να το πληρώσεις;
Για την παιδεία δεν το συζητάμε καν, είναι τεράστιος πολλαπλασιαστής αξίας και για το ίδιο το κράτος σε βάθος χρόνου. Ειδικά σε επαγγέλματα χρήσιμα στην αγορά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν οι πληρωμές παραβόλων και καταβολών σε ΔΟΥ. Εκδίδεται ένας πολυψήφιος αριθμός τριών πεδίων που μπορείς να τον βάλεις στο ebanking σου και να πληρώσεις στιγμιαία. Τι διαφορετικό γίνεται με τις πληρωμές ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, κτλ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις