Εσύ να κανονίζεις τα του οίκου σουΛοξίας έγραψε: 30 Δεκ 2021, 16:17Α, τώρα εντάξει...SUV έγραψε: 30 Δεκ 2021, 16:09 Λοξία, η ΔΙΣ έκλεισε και τις Εκκλησίες και επέβαλλε χρήση μάσκας..μην αρχίσουμε τώρα να λέμε πράγματα που τα έχουμε ξαναπείSpoiler
Ξανακοουτάρω τί έγραψε ο πατήρ Αμβρόσιος:
Το λάθος της Ιεράς Συνόδου είναι, ότι την ασεβέστατη συμπεριφορά σας πρός την Υπεραγίαν Θεοτόκον την υποτίμησε, καθ΄όσον οι σεπτοί Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου, λίαν εσφαλμένως δε, εθεώρησαν ως προσωπικήν τους προσβολήν τα λόγια και την εγκληματική απεικόνιση της Παναγίας μας! Οι Συνοδικοί Ιεράρχες, λοιπόν, δεν αναφέρονται στους υβριστές του Χριστού και της Παναγία μας, αλλά προσεύχονται «ὑπέρ τῶν μισούντων καί ἀγαπώντων ἡμᾶς», δηλ. ημάς τους Συνοδικούς Ιεράρ-χες! Σεβασμιώτατοι Αδελφοί Συνοδικοί Ιεράρχες, πλανάσθε και μάλιστα πλάνην οικτράν! Ο υβριστής και αθεόφοβος Μόσιαλος ΔΕΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕΝ ΥΜΑΣ, ώστε να προσεύχεσθε «υπέρ των μισούντων και αδικούντων υμάς» ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!
Η ΔΙΣ έπρεπε να κράταγε ανοιχτές της εκκλησίες, να επέτρεπε να μπαίνουν μέσα καμιά χιλιάδα πιστοί και χωρίς μάσκα...
...και δεν γαμιέται ο κορωνοϊός. Αλλά ποιος κορωνοϊός;
Όταν ο πνευματικός μας λέει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και όλα γίνονται για το χάραγμα, όχι η ΔΙΣ αλλά ούτε και Οικουμενική Σύνοδος δεν φτουράει...
Εγώ, θα μιλάω για τα του οίκου μου
Το ξέρουμε οτι δεν δέχεσαι τον Χριστό και Θεό, δεν είναι ανάγκη να ξανασυστηθούμε, εδώ λέμε για εμας τους ΧΟ
Τώρα ποιός πνευματικός ας πούμε είπε οτι δεν υπάρχει ο ιός, εντάξει, με τέτοια τερτίπια δεν κερδίζεις, δεν το έμαθες ακόμα?
ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΑΛΗ, ναι καλή μου!