Σε πήγε γόνα.Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:22Εμένα με πιάνουν ακόμα, δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:18Οι μόνες γαστρεντερίτιδες που μου έτυχαν μέχρι στιγμής στην ενήλικη ζωή μου, ήταν αυτές που κόλλησα από το παιδί. Την πρώτη φορά που αρρώστησε Ιούλιο μήνα, ήταν από γαστρεντερίτιδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:11
Υπάρχουν πολλές γαστρεντεριτιδες. Δεν είναι όλες ιογενεις ούτε είναι όλες εποχικες. Από αυτήν την άποψη έχει δίκιο η παιδίατρος. Για τους ενήλικες όμως η συμπτωματικη, ιογενης γαστρεντεριτιδα έχει συνήθως μια αιτία: τον norovirus. Ο norovirus είναι εποχικος. Στο β. ημισφαίριο είναι κάπως ετσι:
![]()
Έχουμε 3 χρόνια που ησυχάσαμε. Για πάντα ελπίζω.
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια, τέτοια περίοδος ήταν Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Παθαίνω μια ίωση και με το που συνέρχομαι με πιάνει και γαστρεντερίτιδα καπάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γινεται να μη ξερουν τι κορονοιο εχει καποιος?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: γινεται να μη ξερουν τι κορονοιο εχει καποιος?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Τα περισσότερα παθογόνα εποχικά είναι. Όχι για τους ίδιους λόγους, αλλά δεν εξετάζουμε αυτό τώρα. Και ο τέτανος εποχικός είναι, αν και προκαλείται από βακτήριο, με έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:11Υπάρχουν πολλές γαστρεντεριτιδες. Δεν είναι όλες ιογενεις ούτε είναι όλες εποχικες. Από αυτήν την άποψη έχει δίκιο η παιδίατρος. Για τους ενήλικες όμως η συμπτωματικη, ιογενης γαστρεντεριτιδα έχει συνήθως μια αιτία: τον norovirus. Ο norovirus είναι εποχικος. Στο β. ημισφαίριο είναι κάπως ετσι:
![]()

Η πολιομυελίτιδα επίσης είχε εξάρσεις το καλοκαίρι. Ακόμα και ο HIV έχει εποχικές εξάρσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
χαιρομαι που παραδεχεσαι πως ειστε ασχετοι
πηγαινετε τωρα να διασωληνωσετε με το ζορι υγιεις ανθρωπους για να σας βγουν τα νουμερα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 130 Απαντήσεις