!!! DEVELOPMENT MODE !!!

SURVIVOR 2022

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: SURVIVOR 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:49
Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:31
vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:21
Όλοι γνωστοί/φίλοι/συνεργάτες είστε πια με αυτό τον Μαρτικα?
Στο τέλος θα μας βγει και πχορουμιτης.
Eγώ κρατιέμαι να μην το ανοίξω. Ο ορισμός του ζαβού μου φαίνεται. Δεν μπορεί να μιλήσει. Πέταξε και ένα πυριοδοτήσει και με έστειλε.
Εγώ τον κόβω σχετικά έξυπνο απο θεματα στρατηγικής, αλλά λίγο μπούλη όσον αφορά τις ακραίες συνθήκες. Παρότι μου ειναι αρκετά συμπαθης προς το παρον, στην πορεία πιστεύω οτι και με την πείνα θα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει, και με τις καιρικές συνθήκες, και νεύρα απότομα θα του βγαίνουν εκει που πράγματι δειχνει να ειναι αρκετά ευγενικός κτλ.
Ρε σώπα μα είναι βλήτο, απλά οι γύρω του είναι πιο βλήτα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν φέτος με το κάστινγκ. :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:36
Σέρπικο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:57 Η μοναδική φορά που ασχολήθηκα με survivor ήταν για να δω τον συνεργάτη μου τον μαρτικα.
Η παίκτρια ποδοσφαίρου , ειναι λίγο λεσβω ή μου φαινεται;
Ε, βάλε μια φωτο του τύπου. Αν είναι γνωστή φυσιογνωμία, θα σου πούμε. Σιγά μην δούμε όλα τα επεισόδια της υπερπαραγωγής, για να καταλάβουμε ποιος είναι ο τύπος.

Εγώ μόνον τον Βαλάντη θυμόμουν από τους... διάσημους. :lol:
Εγώ τον Βισκαδουράκη!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 00:50
Ε, βάλε μια φωτο του τύπου. Αν είναι γνωστή φυσιογνωμία, θα σου πούμε. Σιγά μην δούμε όλα τα επεισόδια της υπερπαραγωγής, για να καταλάβουμε ποιος είναι ο τύπος.

Εικόνα

Εχω βάλει και βιντεάκι πιο πίσω. Γνωστή φάτσα? Την εχετε πετύχει σε καμιά μασαμπούκα? :lol:
Τσου. Αν γίνω κι εγώ διάσημη, ίσως τον πετύχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2021, 01:03

Εγώ τον Βισκαδουράκη!
Ο Βισκαδουράκης ποιος είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 01:08

Εγώ τον Βισκαδουράκη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2021, 01:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 01:08
Εγώ τον Βισκαδουράκη!
Εικόνα
Οκ, αυτόν τον θυμάμαι, νομίζω ότι είναι ηθοποιός ή παρουσιαστής αλλά δεν θυμάμαι την εκπομπή ή τη σειρά που τον είδα. Ακόμη και αν θυμόμουν, σίγουρα δεν ήξερα το όνομα του. :lol:

Για τέτοιου τύπου διασημότητα μιλάμε; Που σε δυο τρία επεισόδια οι μαχητές είναι πιο διάσημοι από τους διάσημους; :lol:

Στα χρόνια μου, αυτό το έλεγαν αρπαχτή στην επαρχία και όχι "εμπειρία/όρια του εαυτού" και λοιπές παπαριές. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

E, για διασημότητα εν έτει 2022 μιλάμε, οι περισσότεροι εξ αυτών ειναι κυριως ινφλουενσερς ινσταγκραμάκηδες κτλ (σαν τις τυπισσες που ποσταρα σε προηγουμενες σελίδες) που οι μπουμερς και έξερς λογικό να μην τους ξέρετε, καθώς ασχολείστε όλο και λιγοτερο (ή καθολου) με αυτα τα μέσα :lol:
Μια φίλη της Τούνη, μια πανελίστρια που εβγαινε στο Μουτσινά, μια μοντέλο που καποτε την πήδαγε ο Σόμερ και τώρα την πηδάει ο Πηλαδάκης κτλ. Μετά είναι οι αθλητές της υπόθεσης, όπου αν δεν εισαι σχετικός με τον χώρο (ή έστω φαν) λογικό να μην τους ξερεις και αυτους, όπως ο Πηλίδης και η άλλη η αλογομούρω τραβέλω (ο πρώτος είχε κατεβει και Ολυμπιακούς φέτος, βέβαια), μετά είναι τα Ονόματα-επένδυση Ρουβάς-Κωνσταντάρας (ο αδερφός του γνωστού που αν βλέπεις μαγειρικη σε μεσημεριανά στο σκαι, καπου θα τον εχει παρει το μάτι σου, και ο εγγονός του άλλου γνωστού που η χάρη του δεν εχει καταφέρει να ξεπεράσει κάποιο πάνελ) και μετά Βαλάνταρος, Βισκαδουράκης κτλ, που το θεωρώ απίθανο να μην τους ξερει καποιος (και ειδικά τον πρώτο).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 09:46 E, για διασημότητα εν έτει 2022 μιλάμε, οι περισσότεροι εξ αυτών ειναι κυριως ινφλουενσερς ινσταγκραμάκηδες κτλ (σαν τις τυπισσες που ποσταρα σε προηγουμενες σελίδες) που οι μπουμερς και έξερς λογικό να μην τους ξέρετε, καθώς ασχολείστε όλο και λιγοτερο (ή καθολου) με αυτα τα μέσα :lol:
Μια φίλη της Τούνη, μια πανελίστρια που εβγαινε στο Μουτσινά, μια μοντέλο που καποτε την πήδαγε ο Σόμερ και τώρα την πηδάει ο Πηλαδάκης κτλ. Μετά είναι οι αθλητές της υπόθεσης, όπου αν δεν εισαι σχετικός με τον χώρο (ή έστω φαν) λογικό να μην τους ξερεις και αυτους, όπως ο Πηλίδης και η άλλη η αλογομούρω τραβέλω (ο πρώτος είχε κατεβει και Ολυμπιακούς φέτος, βέβαια), μετά είναι τα Ονόματα-επένδυση Ρουβάς-Κωνσταντάρας (ο αδερφός του γνωστού που αν βλέπεις μαγειρικη σε μεσημεριανά στο σκαι, καπου θα τον εχει παρει το μάτι σου, και ο εγγονός του άλλου γνωστού που η χάρη του δεν εχει καταφέρει να ξεπεράσει κάποιο πάνελ) και μετά Βαλάνταρος, Βισκαδουράκης κτλ, που το θεωρώ απίθανο να μην τους ξερει καποιος (και ειδικά τον πρώτο).
Εννοείς ότι αν πάρεις μέρος, παίζει να σε δούμε με τους διάσημους; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Το ρουπού zoomer τέρας Πηλίδαρος!
Γιώργος Πιλίδης: Απο νωρίς το φαβορί για το Survivor

O παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης κατάφερε να ξεχωρίσει από νωρίς στο reality επιβίωσης του Survivor. Ο Γιώργος Πιλίδης κατάφερε να εντυπωσιάσει από τις πρώτες τους κούρσες στο στίβο μάχη τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους αντιπάλους.

Μάλιστα στα social media τον έχουν χρίσει ήδη φαβορί του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειώσουμε πως έγιναν μάλιστα γνωστές πτυχές της ζωής του όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια. Το enimerotiko.gr αναφέρει σε απόσπασμα του.
«Εμενε στα γυμναστήρια μέχρι να τελειώσει η μητέρα του την βάρδια της στο σούπερ Μάρκετ, όπου και εργαζόταν για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ βίωσε την ανέχεια, την πείνα και τα μεγάλα ζόρια.
Όταν αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021, είπε στην μητέρα του να σταματήσει την δουλειά της και να ασχοληθεί με το σπίτι της μιας και ανέλαβε εκείνος να την συντηρήσει».

http://www.fightsports.gr/%CF%80%CE%AC% ... ZdaNUMAS-A
Και μια φωτο του με περικεφαλαίες και μαιάνδρους και τα συναφή, να στιμιουλάρομεν τα εθνίκια του πχορουμ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 09:53
vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 09:46 E, για διασημότητα εν έτει 2022 μιλάμε, οι περισσότεροι εξ αυτών ειναι κυριως ινφλουενσερς ινσταγκραμάκηδες κτλ (σαν τις τυπισσες που ποσταρα σε προηγουμενες σελίδες) που οι μπουμερς και έξερς λογικό να μην τους ξέρετε, καθώς ασχολείστε όλο και λιγοτερο (ή καθολου) με αυτα τα μέσα :lol:
Δεν αποκλείω τίποτα. Ραντεβού στις οθόνες σας!
Άβαταρ μέλους
vantono

vantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:54
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:24
jason0 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:18 Έχουν μια ποδοσφαιριστρια οι μαχητές, τις έχει ταράξει όλες στο fisting

[img]https://i.postimg.cc/1tShzfRL/IMG- ... .jpg[/img]
:p8:
Το βλέπεις κι εσύ μωρή μουσίτσα Δάσκαλε?
Θέλω άμεσα βαθμολογία για τη βεγκανού με το καρεδάκι και το σέπτουμ, απο τους μαχητες.
Περιμένω, δάσκαλε
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

bonus
Spoiler
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 09:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 09:53
Δεν αποκλείω τίποτα. Ραντεβού στις οθόνες σας!
:popc: :smt041 :grfl: :vp7:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

jason0 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:35 Στον Βαλάντη άρχισαν τα στερητικά απ την κόκα
Ιδρυματική περίπτωση. Και ακόμα δεν εχουν αρχίσει ούτε πείνες ούτε τίποτα. Φαντάσου μετά.
Το πάει για Βασιλιάς της τρασίλας ο Βαλάνταρος. Τα περσινά που βλέπαμε με τον Τριαντάφυλλο θα ειναι τίποτα μπροστά στα φετινά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Καλά τα λέει ο Βαλάντης.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 30 Δεκ 2021, 10:10
jason0 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:35 Στον Βαλάντη άρχισαν τα στερητικά απ την κόκα
Ιδρυματική περίπτωση. Και ακόμα δεν εχουν αρχίσει ούτε πείνες ούτε τίποτα. Φαντάσου μετά.
Το πάει για Βασιλιάς της τρασίλας ο Βαλάνταρος. Τα περσινά που βλέπαμε με τον Τριαντάφυλλο θα ειναι τίποτα μπροστά στα φετινά.
Αγωνιστικά πως πάει η αρχηγάρα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”