Ψιτ, Δάσκαλε..Εσύ βαθμολογείς μουνιά σε άλλο νήμα στο ΠΑΚΥ. Χέσε μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:43η Ναιδα ασχολειται με ψωλεςvantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22 Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
τι περιεργο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Eθνικοκοινωνιστης
δεχομαι την προκληση τοτεΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:25Ψιτ, Δάσκαλε..Εσύ βαθμολογείς μουνιά σε άλλο νήμα στο ΠΑΚΥ. Χέσε μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:43η Ναιδα ασχολειται με ψωλεςvantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22 Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
τι περιεργο![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Επειδή σας εκτιμώ, θα σας σας πω απλά, πως κάποιοι είμεθα ακόμη μαθητιώσα νεολαία και πολύ το γουστάρουμε. Η ωριμότητα δεν κρίνεται στην καύλα, αλλά στις αξιόποινες πράξεις που ενδεχομένως προκύψουν όταν η μαλακία βαρέσει ταβάνι. Κοινώς, ''είναι να το'χει η κούτρα σου, να κατεβάζει ψείρες'', που λέγει και ο λαός.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:28 Έχω δείξει την ψωλη με κάποιον που μίλαγα τότε στην κολλητή μου, και μετά αυτός ο κάποιος έγινε ο νυν μου. Και εκείνη αντίστοιχα μου έχει δείξει κατά καιρούς διάφορες.
Τι να σου πω. Δεν θα μιλήσω για "ποινικά" και λοιπά που είδα να σχολιάζονται, αλλά κάπως σε ανωριμότητες μαθητιώσας νεολαίας μού φέρνουν τέτοιες πρακτικές![]()
Εξακολουθώ να θεωρώ ηλίθιες τις κουρτίνες που τραβούν κάποιοι και δεν βλέπουν τις εμφανείς διαφορές, σε σχέση με τη Ναϊδα.
Για τους υπόλοιπους:
Όσοι θεωρείτε φλέγον το θέμα, άϊντε πείτε τις ηθικοπλαστικούρες σας και της ψωλής σας τον χαβά, όμως πάψτε να κράζετε γιατί το παραγαμήσατε. Σας μερσώ.
Αυτά είναι της π@υτσας τα χαβάδιαΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:38Επειδή σας εκτιμώ, θα σας σας πω απλά, πως κάποιοι είμεθα ακόμη μαθητιώσα νεολαία και πολύ το γουστάρουμε. Η ωριμότητα δεν κρίνεται στην καύλα, αλλά στις αξιόποινες πράξεις που ενδεχομένως προκύψουν όταν η μαλακία βαρέσει ταβάνι. Κοινώς, ''είναι να το'χει η κούτρα σου, να κατεβάζει ψείρες'', που λέγει και ο λαός.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:28 Έχω δείξει την ψωλη με κάποιον που μίλαγα τότε στην κολλητή μου, και μετά αυτός ο κάποιος έγινε ο νυν μου. Και εκείνη αντίστοιχα μου έχει δείξει κατά καιρούς διάφορες.
Τι να σου πω. Δεν θα μιλήσω για "ποινικά" και λοιπά που είδα να σχολιάζονται, αλλά κάπως σε ανωριμότητες μαθητιώσας νεολαίας μού φέρνουν τέτοιες πρακτικές![]()
Εξακολουθώ να θεωρώ ηλίθιες τις κουρτίνες που τραβούν κάποιοι και δεν βλέπουν τις εμφανείς διαφορές, σε σχέση με τη Ναϊδα.
Για τους υπόλοιπους:
Όσοι θεωρείτε φλέγον το θέμα, άϊντε πείτε τις ηθικοπλαστικούρες σας και της ψωλής σας τον χαβά, όμως πάψτε να κράζετε γιατί το παραγαμήσατε. Σας μερσώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν έβαλα καμία πρόκληση στο ''τραπέζι''. Σου επισήμανα το γεγονός.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:27δεχομαι την προκληση τοτεΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:25Ψιτ, Δάσκαλε..Εσύ βαθμολογείς μουνιά σε άλλο νήμα στο ΠΑΚΥ. Χέσε μας.![]()
![]()
AlienWay έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:39Αυτά είναι της π@υτσας τα χαβάδιαΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:38Επειδή σας εκτιμώ, θα σας σας πω απλά, πως κάποιοι είμεθα ακόμη μαθητιώσα νεολαία και πολύ το γουστάρουμε. Η ωριμότητα δεν κρίνεται στην καύλα, αλλά στις αξιόποινες πράξεις που ενδεχομένως προκύψουν όταν η μαλακία βαρέσει ταβάνι. Κοινώς, ''είναι να το'χει η κούτρα σου, να κατεβάζει ψείρες'', που λέγει και ο λαός.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39
Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."
Για τους υπόλοιπους:
Όσοι θεωρείτε φλέγον το θέμα, άϊντε πείτε τις ηθικοπλαστικούρες σας και της ψωλής σας τον χαβά, όμως πάψτε να κράζετε γιατί το παραγαμήσατε. Σας μερσώ.![]()
Α..Πάρε κι αυτό
Πες τα Χρυσόστομη.Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:25Ψιτ, Δάσκαλε..Εσύ βαθμολογείς μουνιά σε άλλο νήμα στο ΠΑΚΥ. Χέσε μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:43η Ναιδα ασχολειται με ψωλεςvantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22 Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
τι περιεργο![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Δεν υπάρχει θέμα να σταματήσουμε. Δεν έχει καν κάνει δήλωση μετανοίας.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τότε πρέπει να σας σταματήσει κάποιος εκ των άνω... 
Παρατηρητής...
Να σταξω και σταγόνα αίμα για υπογραφή;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:04 Δεν υπάρχει θέμα να σταματήσουμε. Δεν έχει καν κάνει δήλωση μετανοίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Και σπέρμα άμα θες μας κάνει.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:20Να σταξω και σταγόνα αίμα για υπογραφή;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:04 Δεν υπάρχει θέμα να σταματήσουμε. Δεν έχει καν κάνει δήλωση μετανοίας.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να σε ρωτήσω κάτι. Ένα κινητό, με άδεια μνήμη, είναι ελαφρύτερο από κάποιο γεμάτο με φωτογραφίες;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:20Να σταξω και σταγόνα αίμα για υπογραφή;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:04 Δεν υπάρχει θέμα να σταματήσουμε. Δεν έχει καν κάνει δήλωση μετανοίας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φρόνιμα δάσκαλε, παρεκκλίνεις επικίνδυνα. Δεν σε αναγνωρίζω. Σκέψου τα ινσελόσπαθα και τις μιγκτάου φλόγες και τα Τζουτσεϊκά αστέρια που έχεις στους ώμους σου! Είναι παράσημα που εχεις αποκτήσει με πολύ χύσιμο... του ιδρώτα σου. Θα στα ξηλώσω!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:46με κλειδωμενα τα χερια πισω δεχεστε?![]()
![]()
Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:58Είναι έξω με γυναικεία συντροφιά άρα τίποτα δεν συμβαίνει με τις γυναίκες αυτής της χώρας αρκεί να ψάξεις και θα βρεις 5-6 το μήνα να παίξεις μπάλα.Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:53 Γω ακόμη δε καταλαβα τι ρόλο παίζει η φωτό με το γλυκό μισο-μισο και τους δυο καφέδες του volk
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 75 Απαντήσεις