Οκ αυτό δεκτό. Μπορεί να μην είναι η πιο ώριμη πρακτική.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:28 Έχω δείξει την ψωλη με κάποιον που μίλαγα τότε στην κολλητή μου, και μετά αυτός ο κάποιος έγινε ο νυν μου. Και εκείνη αντίστοιχα μου έχει δείξει κατά καιρούς διάφορες.
Τι να σου πω. Δεν θα μιλήσω για "ποινικά" και λοιπά που είδα να σχολιάζονται, αλλά κάπως σε ανωριμότητες μαθητιώσας νεολαίας μού φέρνουν τέτοιες πρακτικές![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην αγχώνεσαι πάντως, την δική σου δεν την ακουμπάω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:43η Ναιδα ασχολειται με ψωλεςvantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22 Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
τι περιεργο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχουν τα χάλια τους οι σύγχρονοι Έλληνες άντρες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
με κλειδωμενα τα χερια πισω δεχεστε?Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:45Μην αγχώνεσαι πάντως, την δική σου δεν την ακουμπάω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:43η Ναιδα ασχολειται με ψωλεςvantono έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22 Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
τι περιεργο![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ήταν Έλληνες οι δικοί της οι περισσότεροι.
Να έχεις κλειδωμένα τα χέρια σου πίσω; μπορεί να πλησίαζα αρκετά άλλα εκεί και αν δεν θα την ακουμπούσαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:46με κλειδωμενα τα χερια πισω δεχεστε?![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι για πικ εννοω 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να στην τραβήξω πικ; δεν το έχω με αυτή την διαδικασία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα δεν θα γινω και βρανιες
εξαλλου δεν θα χωραει στο περιθωριο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:46με κλειδωμενα τα χερια πισω δεχεστε?![]()
![]()
το νήμα έχει γίνει πιο κριντζ και από αυτό του Βολκ για τα τάπερ
Ποιο περιθώριο; τι είναι το βρανιες; μιλάς με γρίφους γέροντα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:56καλα δεν θα γινω και βρανιες
εξαλλου δεν θα χωραει στο περιθωριο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Μας γαμησεςστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:07 viewtopic.php?f=33&t=36709
εντάξει οριακά κερδίζει![]()
είναι από τις στιγμές που σκέφτεσαι γιατί να κυκλοφορώ μόνο γω στο σπίτι με την τρίχα κάγκελο; να το πάθουν και άλλοιEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:13Μας γαμησεςστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:07 viewtopic.php?f=33&t=36709
εντάξει οριακά κερδίζει![]()
Αυτό ακριβώς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:28 Έχω δείξει την ψωλη με κάποιον που μίλαγα τότε στην κολλητή μου, και μετά αυτός ο κάποιος έγινε ο νυν μου. Και εκείνη αντίστοιχα μου έχει δείξει κατά καιρούς διάφορες.
Τι να σου πω. Δεν θα μιλήσω για "ποινικά" και λοιπά που είδα να σχολιάζονται, αλλά κάπως σε ανωριμότητες μαθητιώσας νεολαίας μού φέρνουν τέτοιες πρακτικές![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
απο οτι φαινεται αποτελει απολυτο κριτηριοΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:20Αυτό ακριβώς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:39Άρα, καλά μου λένε τα παιδιά μου "μπαμπά έχεις ζήσει στην προϊστορία εσύ..."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:28 Έχω δείξει την ψωλη με κάποιον που μίλαγα τότε στην κολλητή μου, και μετά αυτός ο κάποιος έγινε ο νυν μου. Και εκείνη αντίστοιχα μου έχει δείξει κατά καιρούς διάφορες.
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah