Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά νομίζω. Απ'την στιγμή που βλέπεις γαμήσια στα ανάλογα ''κανάλια'', δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων πως ίσως κάποια απ'αυτά που βλέπεις, ενδεχομένως να είναι όντως παράνομα.
Εσύ ρε μινάρα, έφτιαξες ολόκληρη πατέντα, έστησες σκηνικό παλαιότερα. Τί κουνάς το δάκτυλο;
δεν κουναω το δαχτυλο στην πραξη, αλλα στην υποκρισια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά νομίζω. Απ'την στιγμή που βλέπεις γαμήσια στα ανάλογα ''κανάλια'', δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων πως ίσως κάποια απ'αυτά που βλέπεις, ενδεχομένως να είναι όντως παράνομα.
Εσύ ρε μινάρα, έφτιαξες ολόκληρη πατέντα, έστησες σκηνικό παλαιότερα. Τί κουνάς το δάκτυλο;
δεν κουναω το δαχτυλο στην πραξη, αλλα στην υποκρισια.
Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:53
Γω ακόμη δε καταλαβα τι ρόλο παίζει η φωτό με το γλυκό μισο-μισο και τους δυο καφέδες του volk
Είναι έξω με γυναικεία συντροφιά άρα τίποτα δεν συμβαίνει με τις γυναίκες αυτής της χώρας αρκεί να ψάξεις και θα βρεις 5-6 το μήνα να παίξεις μπάλα.
Νηπιαγωγείο είναι το Ίδρυμα.
Ο ένας ανεβάζει φωτό για να δείξει πως έχει γκόμενες , η άλλη ανταλλάσσει Ντικ πικ 50ρηδων ξεμωραμενων ...
Που μπλέξαμε κύριοι;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ μπαίνω σε πλείστα όσα νήματα με διάθεση στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει.
...
ναι.
αν δεν ηταν ετσι, δε θα ειχε τοσο πλακα.
Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:27
Θεωρώ λάθος να χαρακτηρίζουμε τόσο σκληρά όμως μια χρήστρια, να της παίρνουμε τα ''σώβρακα'', κάνοντας λαϊκό δικαστήριο.
Επιμένω στην άποψή μου πως πρέπει να βουτάμε ενίοτε την γλώσσα στο μυαλό μας, πριν γίνουμε κατήγοροι.
αν ειναι και για μενα αυτο, δεν χαρακτηρισα ασχημα. συγκεκριμμενα ειπα οτι και δικη μου να ηταν η πουτσα δε θαδινα σημασια, το βρικσω μικρης σημασιας ατοπημα.
οταν ομως αυτο το αναφερει μια χρηστρια που καταλαβαινω οτι θα εσκουζε " κρεμαστε τον" αν την ιδια πραξη την εκανε αντρας, ε, θα την παρω ολιγον στο ψιλο...
Από φορουμιτες δεν έχω δείξει στην κολλητή πάντως. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Της είχαν στείλει διαφορά βέβαια όταν ήταν γραμμένη. Αλλά όχι ντικ πικ.
ελα ρε, την ειχες φερει εδω;
πεστης να ξαναρθει, να παιξουμε μπαλιτσα.
ο γνωστος παπαρας καλειται να μην ξανααλλαξει νικ σε "φιλη της ναιδας", και το τρολλαρισμα πρεπει να εχει οριο.
Από φορουμιτες δεν έχω δείξει στην κολλητή πάντως. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Της είχαν στείλει διαφορά βέβαια όταν ήταν γραμμένη. Αλλά όχι ντικ πικ.
ελα ρε, την ειχες φερει εδω;
πεστης να ξαναρθει, να παιξουμε μπαλιτσα.
ο γνωστος παπαρας καλειται να μην ξανααλλαξει νικ σε "φιλη της ναιδας", και το τρολλαρισμα πρεπει να εχει οριο.
Ήρθε αμέ. Της είχε φανεί αδιάφορο και δεν έγραφε ιδιαίτερα.
Εσύ. Ίσως κάποιες άλλες κυρίες, ( δεν φωτογραφίζω συγκεκριμένες..), να μην το έπρατταν.
Θεωρώ λάθος να χαρακτηρίζουμε τόσο σκληρά όμως μια χρήστρια, να της παίρνουμε τα ''σώβρακα'', κάνοντας λαϊκό δικαστήριο.
Επιμένω στην άποψή μου πως πρέπει να βουτάμε ενίοτε την γλώσσα στο μυαλό μας, πριν γίνουμε κατήγοροι.
Γιατί; Έχει το ακαταλόγιστο;
Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ρίχνω καμιά ματιά στο νήμα-ήμαρτον δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται..-δεν θέλω να συμμετέχω αλλά κάπου σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο σημείο αισθάνθηκα μια βαθειά επιθυμία να αφήσω στην Πατρινιά ένα φιλάκι σβουριχτό
Πατρινιά, εδώ χώσε, χώσε ανελέητα, με την ευχή μου, Κόρη!
Εσύ. Ίσως κάποιες άλλες κυρίες, ( δεν φωτογραφίζω συγκεκριμένες..), να μην το έπρατταν.
Γιατί; Έχει το ακαταλόγιστο;
Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.
Ναι έχουν θέμα με το ποινικό μέρος του να δείξω μια ξεμπαρκη ψωλη στην κολλητή μου. Του κωλου τα εννιάμερα. Το πρόβλημα δεν είναι το νόμιμο κτλ. Το πρόβλημα είναι η κριτική που θα ασκηθεί.
Ε, αν θεωρείς ότι αυτή που ξυνίζει μούρη είμαι εγώ, συνέχισε να το πιστεύεις. Εγώ, ψιλοβαριέμαι τις συστάσεις.
Εγώ σου έχω συστηθεί ξεκάθαρα εξ'αρχής. Με όλη την καλή διάθεση. Απλά κάπου χάθηκε στην πορεία, διότι έπρεπε να κάνουμε μαθήματα έκθεσης πριν μιλήσουμε, να συμπάσχουμε με τον Πορφύριο και την δεινή του ικανότητα στο τρολλάρισμα, συν το γεγονός οτι μας έχεις όλους για τα παπάρια σου.
Άντε τώρα, προσπάθησε να μου ξανασυστηθείς. Βάλε στην άκρη τη βαρεμάρα σου, δεν θα πάρει ώρα.
Σου διαφεύγει μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. Όπως έγραφα πριν το σοκ, που σου προκάλεσε η αντίδραση μου για τον Πορφύριο, έτσι ακριβώς γράφω και τώρα.
Το αν με υπερεκτίμησες ή όχι, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Μου έβαλες χ; Δεκτόν.
Θες να συνεχίσεις τη φορουμομουρμούρα, επίσης δεκτόν.
Κάνε ό,τι γουστάρεις γενικώς, είναι η τελευταία φορά, που ασχολούμαι μαζί σου.
Δεν μου διαφεύγει καμία λεπτομέρεια. Και ειλικρινά χέστηκα. Απλά ήθελα να στα πω. Συνέχισε όμως τις θολές απαντήσεις σε άλλα μέλη, σε όλα τα νήματα,( είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, εξ'άλλου).
Κάτσε τώρα να βάλω τις γάτες μου να κλάψουν, που ασχολήθηκες τελευταία φορά μαζί μου.
Ναι έχουν θέμα με το ποινικό μέρος του να δείξω μια ξεμπαρκη ψωλη στην κολλητή μου. Του κωλου τα εννιάμερα. Το πρόβλημα δεν είναι το νόμιμο κτλ. Το πρόβλημα είναι η κριτική που θα ασκηθεί.
Τα βλέπω ρε. Δεν είμαι μαλάκας.
αν ειναι και για μενα αυτο, δεν χαρακτηρισα ασχημα. συγκεκριμμενα ειπα οτι και δικη μου να ηταν η πουτσα δε θαδινα σημασια, το βρικσω μικρης σημασιας ατοπημα.
οταν ομως αυτο το αναφερει μια χρηστρια που καταλαβαινω οτι θα εσκουζε " κρεμαστε τον" αν την ιδια πραξη την εκανε αντρας, ε, θα την παρω ολιγον στο ψιλο...
Όχι, δεν πήγαινε για σένα αυτό. Αν ήταν θα στο έλεγα.
Α δεν το θεωρείς κάτι σημαντικό. Εμ καλά έλεγα ότι στην ανάγκη σου να μου την πεις με αδικείς.