!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Χρόνια Πολλά μανάρι μου με υγεία και ευλογία στο σπιτικό σου να έχεις αλλά το θέμα είναι αν εσύ καταλαβαίνεις τί γράφεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξεκαβάλα επιτέλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:18Είσαι στην καρακοζμάρα σου. Δεν επιμένω.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:13Ποιος είπε για μάρτυρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:10
Ε, όχι και μάρτυς ο παπάρας.
Οι θεσμικοί, τον έφτυσαν τελείως. Θα έλεγα ότι κράτησαν προστατευτική στάση, απέναντι του.
Θα μείνει στο μπαλαούρο για χ χρόνο και κάποια στιγμή θα επανέλθει.![]()
Για του Χριστού την πίστη την αγία θα τον λιντσάριζαν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και γαμώ.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:24 Χρόνια Πολλά μανάρι μου με υγεία και ευλογία στο σπιτικό σου να έχεις αλλά το θέμα είναι αν εσύ καταλαβαίνεις τί γράφεις.
κανενα γιατρο αντιεμβολιαστη βρηκες ...? η να αρχισουμε να ανεβασουμε βιντεο ...?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:27Ξεκαβάλα επιτέλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:18Είσαι στην καρακοζμάρα σου. Δεν επιμένω.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:13
Ποιος είπε για μάρτυρα;
Για του Χριστού την πίστη την αγία θα τον λιντσάριζαν;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22Τι γράφω εγώ, τι καταλαβαίνεις εσύ.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:14Δεν έχει δικαίωμα ο καρκινοπαθής να μείνει ανεμβολίαστος? Πρέπει να συλληφθεί είτε ο πνευματικός είτε ο ίδιος?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11
Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.
Τί ρωτάω τώρα, ε?
Χρόνια πολλά και σ' εσένα.
Έχω δική μου θρησκευτική κοσμοαντίληψη, δηλώνοντας πιστή της Παναγιάς της Γοργόνας, εδώ και καιρό.
Και όταν η τρίαινα πετυχαίνει τα μαλακά μόρια ευαισθητοποιημένων προχωκάγκουρων και τους επαναφέρει στην ορθή στάση μέχρι να επουλωθεί το επιφανειακό τραύμα, απλώς γελάω.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Μόσιαλος ουδέποτε έχει προσβάλει άλλες θρησκείες σε σχέση με τον κορονοιό. Ουδέποτε έγραψε κάτι για το έθιμο των σιϊτών να αυτομαστιγώνονται στις πλατείες εν μέσω πανδημίας. Ουδέποτε έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι ΜΚΟ απειλούν με αγωγέςεάν οι πρόσφυγες-μετανάστες στην Ελλάδα τεθούν υπό καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού
https://slpress.gr/idees/ntropi-gia-to- ... n-mosialo/
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού δουλεύουν όλοι αυτοί οι αντιεμβολιαστές γιατροί, θύμισέ μου.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:29κανενα γιατρο αντιεμβολιαστη βρηκες ...? η να αρχισουμε να ανεβασουμε βιντεο ...?
Μα ο Μόσιαλος την είπε ΚΑΙ σε αυτούς τους λεβεντόγερους.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι βλαξ.
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Δεκ 2021, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γκερ, άμα βλέπεις βίντεο με ιερέα, να ξεκινά με ζητωκραυγές από προχωκαγκούρικο-που θα έλεγε και η Γαλή-δημοσιογραφικό αληταριό με προσφωνήσεις τύπου, ωραίος τυπάς ο παπαΝικόλας, κράτα και κανα μικρό καλάθι. Καλού -κακού.
Σε κάτι που λέει ο παπούλης στο βίντεο, δεν άκουσα κανέναν ποτέ να μιλά, όσον αφορά το χάραγμα, οτι αυτό προορίζεται για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς αποκλειστικά.
Να, έτσι, μια λεπτομέρεια σχολιάζω τώρα εδώ.
Σε κάτι που λέει ο παπούλης στο βίντεο, δεν άκουσα κανέναν ποτέ να μιλά, όσον αφορά το χάραγμα, οτι αυτό προορίζεται για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς αποκλειστικά.
Να, έτσι, μια λεπτομέρεια σχολιάζω τώρα εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 29 Δεκ 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
SUV αιρετική κι η γαλή, τι λέει ο πνευματικός;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:29Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:22Τι γράφω εγώ, τι καταλαβαίνεις εσύ.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:14
Δεν έχει δικαίωμα ο καρκινοπαθής να μείνει ανεμβολίαστος? Πρέπει να συλληφθεί είτε ο πνευματικός είτε ο ίδιος?
Τί ρωτάω τώρα, ε?
Χρόνια πολλά και σ' εσένα.
Έχω δική μου θρησκευτική κοσμοαντίληψη, δηλώνοντας πιστή της Παναγιάς της Γοργόνας, εδώ και καιρό.
Και όταν η τρίαινα πετυχαίνει τα μαλακά μόρια ευαισθητοποιημένων προχωκάγκουρων και τους επαναφέρει στην ορθή στάση μέχρι να επουλωθεί το επιφανειακό τραύμα, απλώς γελάω.
Χρόνια πολλά σε όλους.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε ναι, δεν το έκανε και αυτό;;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:32Μα ο Μόσιαλος την είπε ΚΑΙ σε αυτούς τους λεβεντόγερους.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι βλαξ.
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;
Τι άλλο έκανε;
Έλα τώρα που γυρίζει!
Μα η ΓΑΛΗ το δηλώνει μόνη της οτι είναι αιρετική, δεν ξερω καν αν δηλώνει πιστή σε κάποιον Θεό τέλος πάντων, για εκείνη όλο αυτό με την Παναγιά Γοργόνα έχει μια άλλη διάσταση, ψυχοδιανοητική
Ποιό το πρόβλημα όμως να με ρωτάς κάτι τέτοιο, δεν κατάλαβα
Ποιό το πρόβλημα όμως να με ρωτάς κάτι τέτοιο, δεν κατάλαβα
στα ιατρεια τους και στα νοσοκομεια ... εκει δουλευουνεGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:31Πού δουλεύουν όλοι αυτοί οι αντιεμβολιαστές γιατροί, θύμισέ μου.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:29κανενα γιατρο αντιεμβολιαστη βρηκες ...? η να αρχισουμε να ανεβασουμε βιντεο ...?
Βλέπουμε πως ξαναβράζουν οι χριστιανότητες 
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να τους διώξει από τα νοσοκομεία.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:35στα ιατρεια τους και στα νοσοκομεια ... εκει δουλευουνεGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:31Πού δουλεύουν όλοι αυτοί οι αντιεμβολιαστές γιατροί, θύμισέ μου.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:29
κανενα γιατρο αντιεμβολιαστη βρηκες ...? η να αρχισουμε να ανεβασουμε βιντεο ...?
Τους παπάδες να τους αφήσει ή να σταματήσει να τους πληρώνει κι αυτούς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις