κοψε κατι ...Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:04Σκέψου τώρα, να αρχίσει κάποιος επιστήμονας να μιλάει για θεολογικά και να έχει και άποψη σε διαμάχη γιατί είναι σκεπτόμενος ξέρω γω. Θα είχε την τύχη της Υπατίας στην καλύτερη.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:00Την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο έπαιζε το ντουέτο Κούβελας με κάποιον παπά που δεν συγκράτησα το όνομα του.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
Θες να μου πεις από ποιον άμβωνα βγάζουν πύρινους λόγους οι γιατροί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο δικηγόρος πήγε εισαγγελέα, θα πάνε κι άλλοι εικάζω.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:02καλα σοβαρα μιλας τωρα ...? εκτος και αν δεν ξερεις ποσο κοσμο εχουνε παρει στο λαιμο τουςGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57Θες να μου πεις από ποιον άμβωνα βγάζουν πύρινους λόγους οι γιατροί;nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:54
η επισημη εκκλησια εχει παρει θεση ... τους μαλακοπιτουρες αντιεμβολιαστες γιατρους συναδελφους του ο Μοσιαλος ποτε θα τους ειρωνευτει ...? η εκει παιζει ρολο η συντεχνιακη αλληλεγκυη των γιατρων ...?
αλλα περα απο αυτο το νημα αφορα τον ιδιο το Μοσιαλο και οτι ξεπερασε τις γραμμες που οριζει ο επιστημονικος του ρολος ... ουτε Θεολογος ειναι ουτε κοσμολογος να κρινει την πιστη αλλων ...ενας γιατρος ειναι
Παπάδες θα πάνε; Ή δεν τους αγγίζει κανένας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΟΧΙ, ΜΗnostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:05κοψε κατι ...Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:04Σκέψου τώρα, να αρχίσει κάποιος επιστήμονας να μιλάει για θεολογικά και να έχει και άποψη σε διαμάχη γιατί είναι σκεπτόμενος ξέρω γω. Θα είχε την τύχη της Υπατίας στην καλύτερη.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:00
Την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο έπαιζε το ντουέτο Κούβελας με κάποιον παπά που δεν συγκράτησα το όνομα του.
Η Γκερ είναι σκεπτόμενη και παίζει στα δάχτυλα ΚΑΙ εκκλησιαστική ιστορία (της ιστορίας με την Υπατία συμπεριλαμβανομένης)
Θα με καταντήσετε ή ΓΑΛΗ ή μοναχή αυτόνομη σε καμια βουνοκορφή να κοιτάω το κενό από κάτω
δικηγορος πηγε ... γιατρος πηγε ...? η εκει ο Μοσιαλος κανει το κοροιδο ...?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:06Ο δικηγόρος πήγε εισαγγελέα, θα πάνε κι άλλοι εικάζω.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:02καλα σοβαρα μιλας τωρα ...? εκτος και αν δεν ξερεις ποσο κοσμο εχουνε παρει στο λαιμο τουςGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
αλλα περα απο αυτο το νημα αφορα τον ιδιο το Μοσιαλο και οτι ξεπερασε τις γραμμες που οριζει ο επιστημονικος του ρολος ... ουτε Θεολογος ειναι ουτε κοσμολογος να κρινει την πιστη αλλων ...ενας γιατρος ειναι
Παπάδες θα πάνε; Ή δεν τους αγγίζει κανένας;
Ε, όχι και μάρτυς ο παπάρας.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:04
Σκέψου τώρα, να αρχίσει κάποιος επιστήμονας να μιλάει για θεολογικά και να έχει και άποψη σε διαμάχη γιατί είναι σκεπτόμενος ξέρω γω. Θα είχε την τύχη της Υπατίας στην καλύτερη.
Οι θεσμικοί, τον έφτυσαν τελείως. Θα έλεγα ότι κράτησαν προστατευτική στάση, απέναντι του.
Θα μείνει στο μπαλαούρο για χ χρόνο και κάποια στιγμή θα επανέλθει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57Θες να μου πεις από ποιον άμβωνα βγάζουν πύρινους λόγους οι γιατροί;nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:54
η επισημη εκκλησια εχει παρει θεση ... τους μαλακοπιτουρες αντιεμβολιαστες γιατρους συναδελφους του ο Μοσιαλος ποτε θα τους ειρωνευτει ...? η εκει παιζει ρολο η συντεχνιακη αλληλεγκυη των γιατρων ...?
Μάλλον του είπε να εμβολιαστεί διότι αφτή ίνε η επίσιμι θέσι τσεκκλησίαςGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος είπε για μάρτυρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:10Ε, όχι και μάρτυς ο παπάρας.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:04
Σκέψου τώρα, να αρχίσει κάποιος επιστήμονας να μιλάει για θεολογικά και να έχει και άποψη σε διαμάχη γιατί είναι σκεπτόμενος ξέρω γω. Θα είχε την τύχη της Υπατίας στην καλύτερη.
Οι θεσμικοί, τον έφτυσαν τελείως. Θα έλεγα ότι κράτησαν προστατευτική στάση, απέναντι του.
Θα μείνει στο μπαλαούρο για χ χρόνο και κάποια στιγμή θα επανέλθει.![]()
Για του Χριστού την πίστη την αγία θα τον λιντσάριζαν;
ξανακοψε κατι ...
Δεν έχει δικαίωμα ο καρκινοπαθής να μείνει ανεμβολίαστος? Πρέπει να συλληφθεί είτε ο πνευματικός είτε ο ίδιος?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
Τί ρωτάω τώρα, ε?
- Καραμελίτσα
Το πιο εκνευριστικό με τον κορωνοϊό είναι ότι δίνει κοινωνικό άλλοθι σε ανθρώπους με εκπαίδευση γιατρού να λένε ότι είναι με τη μεριά του ορθολογισμού.
Z
Και τι σχέση έχει ο συμβολισμός της Παναγίας, με τον παπάρα πνευματικό;Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
Ας έβρισκε κάποιο μεμε να τη λέει στους πνευματικούς που γράφεις.
Από τη στιγμή που είχε το ΘΡΑΣΟΣ να χρησιμοποιήσει ένα παγκόσμιο σύμβολο, που ξεφεύγει από τα στενά θρησκευτικά πλαίσια, θα υποστεί τις συνέπειες.
Σαν τράπερ της κωλοπετεινίτσας, φέρθηκε ο επίτιμος επιστήμων.
Ε όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν το καταλαβαίνει. Τι να κάνουμε τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι στην καρακοζμάρα σου. Δεν επιμένω.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:13Ποιος είπε για μάρτυρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:10Ε, όχι και μάρτυς ο παπάρας.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:04
Θα μείνει στο μπαλαούρο για χ χρόνο και κάποια στιγμή θα επανέλθει.![]()
Για του Χριστού την πίστη την αγία θα τον λιντσάριζαν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι γράφω εγώ, τι καταλαβαίνεις εσύ.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:14Δεν έχει δικαίωμα ο καρκινοπαθής να μείνει ανεμβολίαστος? Πρέπει να συλληφθεί είτε ο πνευματικός είτε ο ίδιος?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03
Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.
Τί ρωτάω τώρα, ε?
Χρόνια πολλά και σ' εσένα.
Έχω μπροστά μου πάνω από 200 screen shots που τράβηξαν φίλοι μου χρήστες του Facebook, οι οποίοι έκαναν αναφορά στο επίμαχο post του Μόσιαλου και άπαντες έλαβαν την απάντηση ότι «δεν παραβαίνει τους όρους χρήσης της κοινότητας»! Είναι προφανές ότι η “μισή Ελλάδα” έκανε αναφορά για κατάχρηση των όρων περί προσβολής του θρησκευτικού συναισθήματος. Το Facebook πρέπει να δέχτηκε τις περισσότερες καταγγελίες από οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αν κρίνω από το πλήθος των αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα και από ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι πιστοί.
Προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος
Εδώ εγείρεται ένα ερώτημα: Αν κάποιος είχε αναρτήσει κάτι αντίστοιχα προσβλητικό για τον Μωάμεθ ή για τον θεό των Εβραίων, με την ανάρτηση του Μόσιαλου για την Παναγία, τί θα είχε συμβεί; Σε μερικά λεπτά θα είχε κατεβεί η ανάρτηση και ο δράστης θα είχε αποκλειστεί πιθανότατα οριστικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο με την ανάρτηση του Μόσιαλου; Προφανώς, επειδή έχει προνομιακή μεταχείριση. Εκτός αν το Facebook, όταν λέει ρητορική μίσους ή προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων, εννοεί όλες τις θρησκείες πλην της Ορθοδοξίας.
To γεγονός ότι ο Μόσιαλος επέλεξε την ημέρα που 400.000.000 Ορθόδοξοι και άλλα 2.000.000.000 χριστιανοί άλλων δογμάτων γιόρταζαν την γέννηση του Χριστού να ανεβάσει τέτοια ανάρτηση φέρνει το Facebook σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Το brand name του καταρρακώθηκε, όπως και η αξιοπιστία του. Κι αυτό, επειδή ο σύμβουλος των Hoaxes που ελέγχουν τις αναρτήσεις στην Ελλάδα, έπραξε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά τα οποία υποτίθεται ότι τα Hoaxes ελέγχουν και καταπολεμούν. Και κυρίως έπραξε τα αντίθετα ατιμωρητί.
https://slpress.gr/idees/ntropi-gia-to- ... n-mosialo/
θα προτεινα να μπειτε και να διαβασετε ολο το αρθρο ... εχει και πολλα αλλα ενδιαφεροντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 29 Δεκ 2021, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-