Σε αυτόν που στην έστειλε η σε αυτόν που ανήκει ο ντικ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Συμφωνώ...Σχετικά με το κατήγοροι κλπ κλπ και τα σχετικά με την Ναιδα...απλά με σόκαρε το γεγονός ότι μπορεί να συμβεί και εδώ...Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:27Εσύ. Ίσως κάποιες άλλες κυρίες, ( δεν φωτογραφίζω συγκεκριμένες..), να μην το έπρατταν.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:20Αν λάμβανα ντικπικ θα έκανα αναφορά σαφώς.Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:14
Το θεωρώ λάθος.
Εν τω μεταξύ, όσες κυρίες έχετε λάβει ντικ πικ, που βάσει της Σέσιλυ και της Γαλής θεωρούνται ποινικά κολάσιμες πράξεις,να κάνετε μια καταγγελία στη διαχείριση ή τον συντονισμό. Για να εκλείψουν τέτοιες συμπεριφορές. Το'χουμε;![]()
Α. Να το κάνετε επιπροσθέτως,σε όλα τα σόσιαλ μύδια.
Να βάλετε ως προτεραιότητα τον σεβασμό, να μην αδιαφορήσετε. Κλπ κλπ.
Όπως είπα. Ηθικοπλαστικές μαλακίες. Τίθεται ξεκάθαρα θέμα προσέγγισης και ανέχειας.
Αυτό που με χαλάει είναι, ότι βάλατε στην μπούκα τη Ναίδα, (με την οποία όντως διαφωνώ σε πολλά..),με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
Μαζευτείτε και μαζέψτε όσα δέχεστε ανερυθρίαστα, δίχως ξεκάθαρη θέση.![]()
Θεωρώ λάθος να χαρακτηρίζουμε τόσο σκληρά όμως μια χρήστρια, να της παίρνουμε τα ''σώβρακα'', κάνοντας λαϊκό δικαστήριο.
Επιμένω στην άποψή μου πως πρέπει να βουτάμε ενίοτε την γλώσσα στο μυαλό μας, πριν γίνουμε κατήγοροι.
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Μιλάμε για μέσο πχ φόρουμ, ίνστα, φβ, κλπ. Η αναφορά πάει στον ιδιοκτήτη ρε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:38Σε αυτόν που στην έστειλε η σε αυτόν που ανήκει ο ντικ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πολυ καλη ιδεαΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:14Το θεωρώ λάθος.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:41Φυσικά.Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:32
Θεωρείς δλδ την πράξη της Ναϊδας, ποινικά κολάσιμη εν προκειμένω;
Εν τω μεταξύ, όσες κυρίες έχετε λάβει ντικ πικ, που βάσει της Σέσιλυ και της Γαλής θεωρούνται ποινικά κολάσιμες πράξεις,να κάνετε μια καταγγελία στη διαχείριση ή τον συντονισμό. Για να εκλείψουν τέτοιες συμπεριφορές. Το'χουμε;![]()
Α. Να το κάνετε επιπροσθέτως,σε όλα τα σόσιαλ μύδια.
Να βάλετε ως προτεραιότητα τον σεβασμό, να μην αδιαφορήσετε. Κλπ κλπ.
Όπως είπα. Ηθικοπλαστικές μαλακίες. Τίθεται ξεκάθαρα θέμα προσέγγισης και ανέχειας.
Αυτό που με χαλάει είναι, ότι βάλατε στην μπούκα τη Ναίδα, (με την οποία όντως διαφωνώ σε πολλά..),με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
Μαζευτείτε και μαζέψτε όσα δέχεστε ανερυθρίαστα, δίχως ξεκάθαρη θέση.
οσοι - οσες - οσα ( κ οι παραλλαγες τους ) αποστελλουν φωτογραφιες κλπ στη σεντρα
* θα ψησουμε πολυ καλαμποκι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εχω 0% ποσοστο αναφορων προς το παρον
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:36Η αλήθεια είναι πως δεν παίζω μπάλα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:17Εσύ δεν παίζεις μπάλα μάλλον για αυτό τα γράφεις αυτά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:10
Νηπιαγωγείο είναι το Ίδρυμα.
Ο ένας ανεβάζει φωτό για να δείξει πως έχει γκόμενες , η άλλη ανταλλάσσει Ντικ πικ 50ρηδων ξεμωραμενων ...
Που μπλέξαμε κύριοι;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ μπαίνω σε πλείστα όσα νήματα με διάθεση στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει.
...![]()
Αλλά και τους άλλους για χάντμπολ τους κόβω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σου διαφεύγει μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. Όπως έγραφα πριν το σοκ, που σου προκάλεσε η αντίδραση μου για τον Πορφύριο, έτσι ακριβώς γράφω και τώρα.Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:31Εγώ σου έχω συστηθεί ξεκάθαρα εξ'αρχής. Με όλη την καλή διάθεση. Απλά κάπου χάθηκε στην πορεία, διότι έπρεπε να κάνουμε μαθήματα έκθεσης πριν μιλήσουμε, να συμπάσχουμε με τον Πορφύριο και την δεινή του ικανότητα στο τρολλάρισμα, συν το γεγονός οτι μας έχεις όλους για τα παπάρια σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:23Ε, αν θεωρείς ότι αυτή που ξυνίζει μούρη είμαι εγώ, συνέχισε να το πιστεύεις. Εγώ, ψιλοβαριέμαι τις συστάσεις.Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:13
Αν υπάρχει κάτι που είναι όντως ποινικά κολάσιμο, θα συμφωνήσω. Διότι με τη λογική σου, θα πρέπει να καταργηθούν τα πάντα όλα σε επίπεδο ερωτικών συνευρέσεων στο διαδίκτυο. Προφανώς κι αν υποπέσει κάτι μεμπτό στην αντίληψη του οποιουδήποτε, οφείλει να το καταγγείλει.
Έχω εκφράσει την άποψή μου ξεκάθαρα και ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω περαιτέρω, μαλακίες ηθικοπλαστικές. Η ισοπέδωση χαλάει το μυαλό.
Ευχαριστώ.Κάνω ό,τι μπορώ για να περνάω καλά και να μην ξυνίζω μούρη, απαξιώνοντας διαρκώς συνομιλητές.
Άντε τώρα, προσπάθησε να μου ξανασυστηθείς. Βάλε στην άκρη τη βαρεμάρα σου, δεν θα πάρει ώρα.
Το αν με υπερεκτίμησες ή όχι, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Μου έβαλες χ; Δεκτόν.
Θες να συνεχίσεις τη φορουμομουρμούρα, επίσης δεκτόν.
Κάνε ό,τι γουστάρεις γενικώς, είναι η τελευταία φορά, που ασχολούμαι μαζί σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Κάτσε ρε...αν σου στείλει η Ναιδα δηλαδή μια Ντικ πικ πάλι , εσύ θα αναφέρεις τον ιδιοκτήτη του Ντικ;.... άδικοCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:44Μιλάμε για μέσο πχ φόρουμ, ίνστα, φβ, κλπ. Η αναφορά πάει στον ιδιοκτήτη ρε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:38Σε αυτόν που στην έστειλε η σε αυτόν που ανήκει ο ντικ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Ρε, έχεις χαζέψει; Το χρήστη για διακίνηση αναφέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:52Κάτσε ρε...αν σου στείλει η Ναιδα δηλαδή μια Ντικ πικ πάλι , εσύ θα αναφέρεις τον ιδιοκτήτη του Ντικ;.... άδικοCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:44Μιλάμε για μέσο πχ φόρουμ, ίνστα, φβ, κλπ. Η αναφορά πάει στον ιδιοκτήτη ρε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:38
Σε αυτόν που στην έστειλε η σε αυτόν που ανήκει ο ντικ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρίχνω καμιά ματιά στο νήμα-ήμαρτον δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται..-δεν θέλω να συμμετέχω αλλά κάπου σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο σημείο αισθάνθηκα μια βαθειά επιθυμία να αφήσω στην Πατρινιά ένα φιλάκι σβουριχτόΠασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:27
Θεωρώ λάθος να χαρακτηρίζουμε τόσο σκληρά όμως μια χρήστρια, να της παίρνουμε τα ''σώβρακα'', κάνοντας λαϊκό δικαστήριο.
Επιμένω στην άποψή μου πως πρέπει να βουτάμε ενίοτε την γλώσσα στο μυαλό μας, πριν γίνουμε κατήγοροι.
Πατρινιά, εδώ χώσε, χώσε ανελέητα, με την ευχή μου, Κόρη!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τη Ναιδα εν προκειμενωCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:53Ρε, έχεις χαζέψει; Το χρήστη για διακίνηση αναφέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:52Κάτσε ρε...αν σου στείλει η Ναιδα δηλαδή μια Ντικ πικ πάλι , εσύ θα αναφέρεις τον ιδιοκτήτη του Ντικ;.... άδικοCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:44
Μιλάμε για μέσο πχ φόρουμ, ίνστα, φβ, κλπ. Η αναφορά πάει στον ιδιοκτήτη ρε.
μην ξεχναμε κ τις χρηστριες + λοατκι +++++++Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:53Ρε, έχεις χαζέψει; Το χρήστη για διακίνηση αναφέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:52Κάτσε ρε...αν σου στείλει η Ναιδα δηλαδή μια Ντικ πικ πάλι , εσύ θα αναφέρεις τον ιδιοκτήτη του Ντικ;.... άδικοCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:44
Μιλάμε για μέσο πχ φόρουμ, ίνστα, φβ, κλπ. Η αναφορά πάει στον ιδιοκτήτη ρε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από φορουμιτες δεν έχω δείξει στην κολλητή πάντως. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Της είχαν στείλει διαφορά βέβαια όταν ήταν γραμμένη. Αλλά όχι ντικ πικ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:54Τη Ναιδα εν προκειμενωCecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:53Ρε, έχεις χαζέψει; Το χρήστη για διακίνηση αναφέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:52
Κάτσε ρε...αν σου στείλει η Ναιδα δηλαδή μια Ντικ πικ πάλι , εσύ θα αναφέρεις τον ιδιοκτήτη του Ντικ;.... άδικο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μα ΕΙΜΑΙ σε σχέση.Βλήμα έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:16Εσύ πας σε αυτές που ξέρεις ότι θα ρίξουν χυλόπιτα. Από την μια να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθείς σε σχέση, από την άλλη να εξασκίσεις το σπορ του φλερτ για να μην σκουριάσεις.AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:31 Προχθές προσπαθούσα να ζαχαρώσω μια αρραβωνιασμένη, αλλά δεν ενέδωσε, γιατί αφενός ήταν πιστή και αφετέρου ήταν "του Θεού".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Α μάλιστα, αυτό ειναι το πουτσοθρεντ με τις γνωστές πικάντικες εξομολογήσεις?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
Πώς και δεν το ειχα πάρει χαμπάρι τόσες μέρες, 50 σελίδες νηματάρα? Hidden το είχατε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 75 Απαντήσεις