!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπαθα κορονοϊό
- wooded glade
Έπαθα κορονοϊό
Οι συριζοψέκ - κορονοϊάκηδες με κόλλησαν.
Το έδειξε και το τεστ - μετάλλαξις Ο.
Πιστεύω ότι ο Γκέϊτς έχει κλείσει στα καρρέ του τον κορονοϊό με αλλεπάλληλες διεισδύσεις αλλά θα δούμε τι θα πει το τανγκό.
Το έδειξε και το τεστ - μετάλλαξις Ο.
Πιστεύω ότι ο Γκέϊτς έχει κλείσει στα καρρέ του τον κορονοϊό με αλλεπάλληλες διεισδύσεις αλλά θα δούμε τι θα πει το τανγκό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Δημοκράτης
Re: Έπαθα κορονοϊό
περαστικά, ξεκούραση και αγόρασε ένα οξύμετρο να ελέγχει καθε μερα
αν και με την 0 θα εισαι πολύ γκαντέμης να πάθεις κάτι
- wooded glade
Το οξύμετρο το ξέρω. Σου προκαλεί ζάλισμα ή στιγμιαία ζαλίσματα. Τέτοιο δεν έχω.Δημοκράτης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:06 περαστικά, ξεκούραση και αγόρασε ένα οξύμετρο να ελέγχει καθε μερα
Περαστικά γουντυ - οχι το οξυμετρο δε κανει ζαλαδα, απλως ελεγχεις το οξυγονο και σφυγμους σου, βάζ... γούντυ, γούντυ για πες ρε 'συ...το δάχτυλο βάζεις έτσι? Πες μου οτι βαζεις το δάχτυλο!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στο είχα πει Γούντυ ότι θα κολλήσεις. Όχι ειδικά εσύ φυσικά, οι περισσότεροι.
Υπομονή και περαστικά, το phorum είναι εδώ για να σου κρατήσει συντροφιά όσο θα αναρρώνεις.
Υπομονή και περαστικά, το phorum είναι εδώ για να σου κρατήσει συντροφιά όσο θα αναρρώνεις.
περαστικά κουβΆρχοντα (και γεήγορα)

Το οξύμετρο το ξέρω. Σου προκαλεί ζάλισμα ή στιγμιαία ζαλίσματα. Τέτοιο δεν έχω.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- wooded glade
Το οξυγόνο βέβαια εννοώ, όχι το κλιπσάκι να σε ζαλίσει !Yochanan έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:12 Περαστικά γουντυ - οχι το οξυμετρο δε κανει ζαλαδα, απλως ελεγχεις το οξυγονο και σφυγμους σου, βάζ... γούντυ, γούντυ για πες ρε 'συ...το δάχτυλο βάζεις έτσι? Πες μου οτι βαζεις το δάχτυλο!
περαστικα
τι τεστ εκανες?
τι τεστ εκανες?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Περαστικά, να ποστάρεις να ξέρουμε τι γίνεται.
- wooded glade
Με τους συριζοψέκ γύρω γύρω θα κολλήσω βέβαια, τι θα κάνω.Green Dragon έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:13 Στο είχα πει Γούντυ ότι θα κολλήσεις. Όχι ειδικά εσύ φυσικά, οι περισσότεροι.
Μου θυμίζετε το παροιμιακό αερογκάστρι με τα συριζομαχικά που μου γράφετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 29 Δεκ 2021, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ νομίζω είναι καλά ο γουντυ. Πιο πάνω είχα ερώτηση παγίδα αλλά δεν έπεσε μέσα - τη μυρίστηκε.
- wooded glade
Μα δεν έχω οξύμετρο. Ένα πιεσόμετρο έχω.Yochanan έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:16Εγώ νομίζω είναι καλά ο γουντυ. Πιο πάνω είχα ερώτηση παγίδα αλλά δεν έπεσε μέσα - τη μυρίστηκε.
& this is how the most epix thread in phorum starts..
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 16 Απαντήσεις