Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:28
Ρε συ, ακόμη κι όταν ήμασταν κολλητές με όλη τη σημασία της λέξης και λέγαμε τα ΠΑΝΤΑ, για σεξ και μεγέθη πσωλών δεν μιλούσαμε.
Και τώρα όταν μου λένε διάφορα, επειδή νιώθω πως μου λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, απλά ακούω.
Δλδ τι στον γιούτσο να πω όταν η άλλη μου λέει πως πέφτει για ύπνο από τις 9 για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να πει στον άντρα της πως δεν γουστάρει να το κάνει μαζί του;
Το τελευταίο έχει ένα νόημα να το κουβεντιάσεις- Το ότι έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τον άντρα της δηλαδή και ίσως στο λέει για να ακούσει μια γνώμη που θα τη βοηθήσει. Φυσικά προϋποθέτει να αισθάνεστε και οι δύο άνετα με αυτό .
Τα της τριανταρας χρηστριας ναιδας, της φίλης και του μεσοκοπου φίλου της , με κουβέντα για το πώς πηδιονται και με φωτό πεων ανήκουν στην εφηβεία .και αν.
Δεν είναι οι κολλητές μου αυτές που μου τα λένε αυτά.
Τι να της πω ρε συ; Αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, δεν τον γουστάρει και γενικά είναι ανέραστη. Αυτή είναι οκ με την όλη φάση. Λυπάμαι τον άντρα της που είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά από σεξ τίποτα εδώ και χρόνια.
Εμείς μέχρι την πανδημία, εκτός όλων των άλλων, ξεκλέβαμε και 3-4 τριήμερα τον χρόνο και φεύγαμε τα δυό μας. Τι κάνετε εκεί που πάτε; Δεν βαριέστε; Σίριουσλι τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε συ, ακόμη κι όταν ήμασταν κολλητές με όλη τη σημασία της λέξης και λέγαμε τα ΠΑΝΤΑ, για σεξ και μεγέθη πσωλών δεν μιλούσαμε.
Και τώρα όταν μου λένε διάφορα, επειδή νιώθω πως μου λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, απλά ακούω.
Δλδ τι στον γιούτσο να πω όταν η άλλη μου λέει πως πέφτει για ύπνο από τις 9 για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να πει στον άντρα της πως δεν γουστάρει να το κάνει μαζί του;
Το τελευταίο έχει ένα νόημα να το κουβεντιάσεις- Το ότι έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τον άντρα της δηλαδή και ίσως στο λέει για να ακούσει μια γνώμη που θα τη βοηθήσει. Φυσικά προϋποθέτει να αισθάνεστε και οι δύο άνετα με αυτό .
Τα της τριανταρας χρηστριας ναιδας, της φίλης και του μεσοκοπου φίλου της , με κουβέντα για το πώς πηδιονται και με φωτό πεων ανήκουν στην εφηβεία .και αν.
Δεν είναι οι κολλητές μου αυτές που μου τα λένε αυτά.
Τι να της πω ρε συ; Αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, δεν τον γουστάρει και γενικά είναι ανέραστη. Αυτή είναι οκ με την όλη φάση. Λυπάμαι τον άντρα της που είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά από σεξ τίποτα εδώ και χρόνια.
Εμείς μέχρι την πανδημία, εκτός όλων των άλλων, ξεκλέβαμε και 3-4 τριήμερα τον χρόνο και φεύγαμε τα δυό μας. Τι κάνετε εκεί που πάτε; Δεν βαριέστε; Σίριουσλι τώρα;
Να αυτό ας πούμε δεν το λες σε κάποια που δεν είναι κολλητή σου. Θα της πεις πάω για ύπνο από τις 9 για να μην κάνω σεξ; πως το λες αυτό το πράγμα σε μια πχ γνωστή σου απλά; δεν το λες.
Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.
Θα σου πω κάτι. Οι γυναίκες, οι κολλητές δηλαδή, συζητάμε για τα πέη σας,για το πως πηδατε, αν μας "προσέχετε", αν μας φανεί κάτι περίεργο κτλ. Σίγουρα όχι όλες αλλά κάποιες από εμάς το κάνουμε. Κάποιες, το πάμε ένα βήμα παραπέρα και αν έχουμε κάτι απτό και είμαστε στα ξεκινήματα, τα δείχνουμε μεταξύ μας. Από την ψωλη μέχρι prsc τη συζήτηση στα μηνύματα.
Τώρα αν ενοχλεί απλά μη το σκέφτεστε.
Υγ Αααα η σες το είπε. Τώρα κατάλαβα. Για αυτό έβαλες αυτάκια. Δεν το είδα.
και οι αντρες, οχι ολοι αλλα καποιοι απο μας, ανεβαζουμε βιντεο με τα γαμησια στο πορνχαμπ. να πουμε στις γυναικες που εκαναν μυνηση στον παναγ, αμα ενοχλει μην το σκεφτεστε; πως θα σου φανει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Κάτσε ρε συ τέτοιε, να φάω γιούχα που έδειξα το πέος του νυν συντρόφου μου στην κολλητή μου όταν πριν ακόμα κάνουμε κάτι; για ποιο λόγο; στην κολλητή μου το έδειξα, όχι στη γειτόνισσα.
ε, τοτες, γιατι να φαει γιουχα ο παναγ που εδειξε το γαμησι στους 5.000000 κολλητους του;
να της πεις να βρει γκομενο, και να μην γκρινιαξει οταν μαθει οτι ο αντρας της εχει γκομενα.
Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.
Θα σου πω κάτι. Οι γυναίκες, οι κολλητές δηλαδή, συζητάμε για τα πέη σας,για το πως πηδατε, αν μας "προσέχετε", αν μας φανεί κάτι περίεργο κτλ. Σίγουρα όχι όλες αλλά κάποιες από εμάς το κάνουμε. Κάποιες, το πάμε ένα βήμα παραπέρα και αν έχουμε κάτι απτό και είμαστε στα ξεκινήματα, τα δείχνουμε μεταξύ μας. Από την ψωλη μέχρι prsc τη συζήτηση στα μηνύματα.
Τώρα αν ενοχλεί απλά μη το σκέφτεστε.
Υγ Αααα η σες το είπε. Τώρα κατάλαβα. Για αυτό έβαλες αυτάκια. Δεν το είδα.
και οι αντρες, οχι ολοι αλλα καποιοι απο μας, ανεβαζουμε βιντεο με τα γαμησια στο πορνχαμπ. να πουμε στις γυναικες που εκαναν μυνηση στον παναγ, αμα ενοχλει μην το σκεφτεστε; πως θα σου φανει;
Έδειξα την ψωλη του δικού μου στην κολλητή μου ισοδυναμεί με τραβάω κρυφά με κάμερα την άλλη που κάνουμε σεξ και το ανεβάζω στο ίντερνετ. Σου είπα στην ανάγκη σου να μου την πεις με αδικείς και αδικείς και τον εαυτό σου.
Έδειξα την ψωλη του δικού μου στην κολλητή μου ισοδυναμεί με τραβάω κρυφά με κάμερα την άλλη που κάνουμε σεξ και το ανεβάζω στο ίντερνετ. Σου είπα στην ανάγκη σου να μου την πεις με αδικείς και αδικείς και τον εαυτό σου.
κανουμε κυκλους στη συζητηση.
δεν ισοδυναμει, ειναι αλλη ταξη μεγεθους, αλλα η ιδια πραξη στη βαση της. προσωπικα δεδομενα.
Στύγιος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:46
23 χρόνια σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο ,δημόσιο: μου έπιασαν και τον κώλο μαθήτριες στο ΤΕΕ , δέχτηκα ανήθικες προτάσεις και σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και από μαθήτριες Γυμνασίου! αλλά δεν ενέδωσα στις λυσσάρες.
"Βράχος ηθικής" ο πστης ο Στύγιος, αλλιώς θα τις ξεμούνιαζα, να καταγραφεί.