!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:40
Πας καλά; Βάλτο σε σπόηλερ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:21
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:11
Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:42
Κάθεστε και νομίζετε ότι άμα δούμε σε φωτό κάνα πέος ανοίγουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να μου στείλουν ντικπικ, για να με ρωτάνε αν έχει σύφιλη η πούτσα, παρά να με ρωτάνε αν είναι ωραία.
Ήμαρτον πια.
Και που ξέρεις εσύ αν έχει σύφιλη; :smt017
Πάντως το κουνουπίδι κάνει μπαμ.
Τι σχέση έχει η σύφιλη με τα κουνουπίδια; :smt017
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:42
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:40
Πας καλά; Βάλτο σε σπόηλερ.
το έβαλα. Είναι της "αφαιρετικής σχολής". Postmodern.

-Αφαιρέθηκε η προοπτική
- Αφαιρέθηκαν οι διαστάσεις
- Αφαιρέθηκε η σκίαση
- Αφαιρέθηκε το χρώμα

Κι έμεινε μόνο η "αλήθεια".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:13
Έλα μωρέ μλκ που κάθεσαι και ακούς τη κάθε μαλακία. Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.

Κάθεστε και νομίζετε ότι άμα δούμε σε φωτό κάνα πέος ανοίγουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να μου στείλουν ντικπικ, για να με ρωτάνε αν έχει σύφιλη η πούτσα, παρά να με ρωτάνε αν είναι ωραία.
Ήμαρτον πια.
:smt023

Να προσθέσω ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τις ντικπικς με τις πασταπικς. Σου στέλνουν σπαγγέτι και νομίζουν ότι έχουν στείλει το γιγάντιο κανελόνι. Mαστερ σεφ του διαδικτύου. :lol:
ξαναδιαβάστε τι έγραψε ο βαντονος, αν θέλετε να πείτε τα δικά σας, δεν χρειάζεται να κάνετε καραάσχετες παραθέσεις :lol:
και άντε της Γαλής κολλάει με την Σεσίλ (ουδεμία βέβαια συσχέτιση με όσα εδώ έχουν γραφτεί από όλους, άντε κανένας Ζένι να είπε καμία φαλλοκρατική πίπα), η Σεσίλ διαβάζει τι παραθέτει; :p2:
νάιδα στην είπε το παρτσακλό (σεσιλ), αλλά σε αυτήν δεν λες να βγει καμία βόλτα ε :lol: :lol:
παράδεισος αντικειμενικότητας είσαι :bored:
H δική μου άποψη κολλάει με την αντίστοιχη της Σέσι, επειδή δυνητικά θα μπορούσε να ήταν κόρη μου. Δυο "κόρες" έχω στο πχώρο, τη Σέσι και την Ίφιδα. Μόνον μ' αυτές μπορώ να συνεννοηθώ χωρίς επεξηγήσεις.

Αναφορικά με την γενικότερη οπτική του θέματος, ως "παλαιά" έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.

1. Η ανταλλαγή ντικπικς μεταξύ γυναικών, είναι μια αφελής προσπάθεια των μιτούδων να το παίξουν πατριάρχισσες.

2. Οι κούταβοι αρσενικοί που στέλνουν ντικπικς, δεν έχουν -ατυχώς γι' αυτούς- αντιληφθεί ότι πιθανόν να εκθέτουν την αχίλλειο τους πτέρνα.

3. Οι άντρες έχουν σαφή επίγνωση για το πότε θέλουν απλώς να το παίξουν άλτες (χωρίς να τους ενδιαφέρει η υστεροφημία του αξέχαστου μοιραίου εραστή), οι γυναίκες όχι. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας.

Ενστάσεις δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:32
Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:00
vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:49
ωπ, τώρα το έπιασα αυτό. Ο ίδιος ουσιαστικά το έμαθε δηλαδή, όταν είδε μια πούτσα αλλουνού στο κινητο σου, που σου εστειλε η φιλη σου (του δικου της γκομενου) για βαθμολόγηση. Και με αυτό τον τροπο εμαθε εν ολίγοις, ότι και ο δικος του μπαγλαούτσος έχει διαπομπευθεί. :lol: Άρα δεν συναίνεσε εξ αρχής για κατι τετοιο.
Οκ, στη θεση του δεν θα το έπαιρνα και τόσο χαλαρά παντως.
Όταν την έστειλα δεν τον είχα φάει καν. Όπως και η κολλητη όταν μου έστελνε ήταν πριν τον φάει. Μετά δεν στέλνουμε, συζητάμε μόνο τα καθέκαστα. Δεν έδωσε πολύ σημασία σε αυτό , γιατί τσακωνομασταν για αυτό που μου έστειλε η κολλητη :lol:
Ενα ντουβρουτζά θα τον πάθαινα κι εγώ ειναι η αλήθεια, αλλά δεν ξερω με τι θα τον πρωτο-πάθαινα. Με τη φλεβόμπαρα που μόλις αντίκρισα στο κινητό της δικιάς μου, ή μετά που έμαθα ότι και η δική μου φλεβόμπαρα κυκλοφορεί ασώματη στον κυβερνοχώρο, σαν τον ακέφαλο καβαλάρη που ψάχνει για εκδίκηση/λύτρωση (και το κεφάλι του).
Βασικά, μόλις έβλεπα τη φλεβόμπαρα του άλλου, μάλλον ό,τι και να μου ελεγες απο 'κει και πέρα δεν θα σε πίστευα.
Καλά στο ίντερνετ δεν κυκλοφορεί. Τουλάχιστον από μένα. Αν την έχει στείλει σε καμία άλλη, δικό του θέμα.
Επίσης ναι ήταν λίγο σοκ που είδε τη φώτο. Το κατανοώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:43
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:21
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:11

Και που ξέρεις εσύ αν έχει σύφιλη; :smt017
Πάντως το κουνουπίδι κάνει μπαμ.
Τι σχέση έχει η σύφιλη με τα κουνουπίδια; :smt017
Αυτό που το καυτηριάζουν λέω.

Το hpv θεωρείται precancerous;;;;; :o :o :o
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Έλα μωρέ μλκ που κάθεσαι και ακούς τη κάθε μαλακία. Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.

Ήμαρτον πια.

Να προσθέσω ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τις ντικπικς με τις πασταπικς. Σου στέλνουν σπαγγέτι και νομίζουν ότι έχουν στείλει το γιγάντιο κανελόνι. Mαστερ σεφ του διαδικτύου. :lol:

ξαναδιαβάστε τι έγραψε ο βαντονος, αν θέλετε να πείτε τα δικά σας, δεν χρειάζεται να κάνετε καραάσχετες παραθέσεις :lol:
και άντε της Γαλής κολλάει με την Σεσίλ (ουδεμία βέβαια συσχέτιση με όσα εδώ έχουν γραφτεί από όλους, άντε κανένας Ζένι να είπε καμία φαλλοκρατική πίπα), η Σεσίλ διαβάζει τι παραθέτει; :p2:
νάιδα στην είπε το παρτσακλό (σεσιλ), αλλά σε αυτήν δεν λες να βγει καμία βόλτα ε :lol: :lol:
Τι μου είπε; :smt017

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:01
Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:23

Σε ρώτησα και χθες και δεν απαντήσες. Αν θα με ενοχλούσε να στείλει φώτο σε κολλητό του μόνο το αιδοίο μου;
ναι. λεγοντας του ποια εισαι. σε ποιαν ανηκει το μουνι.

και μετα να βγειτε και ολοι παρεα για καφεδακι.

μια χαρα, ε;
Στον κολλητό του; Ας στείλει , είναι μανάρι ζουμερό :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

"Ξέχασα να κατεβάσω το βίντεο" δηλώνει τώρα ο κάθιστερ... Από εκεί που έλεγε "τα κατέβασα και άλλος τα ανέβασε", τώρα λέει "ξέχασα να το κατεβάσω".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:09

Τι μου είπε; :smt017
"Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα."

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:40

Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.

Θα σου πω κάτι. Οι γυναίκες, οι κολλητές δηλαδή, συζητάμε για τα πέη σας,για το πως πηδατε, αν μας "προσέχετε", αν μας φανεί κάτι περίεργο κτλ. Σίγουρα όχι όλες αλλά κάποιες από εμάς το κάνουμε. Κάποιες, το πάμε ένα βήμα παραπέρα και αν έχουμε κάτι απτό και είμαστε στα ξεκινήματα, τα δείχνουμε μεταξύ μας. Από την ψωλη μέχρι prsc τη συζήτηση στα μηνύματα.
Τώρα αν ενοχλεί απλά μη το σκέφτεστε.

Υγ Αααα η σες το είπε. Τώρα κατάλαβα. Για αυτό έβαλες αυτάκια. Δεν το είδα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:45

Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.

Θα σου πω κάτι. Οι γυναίκες, οι κολλητές δηλαδή, συζητάμε για τα πέη σας,για το πως πηδατε, αν μας "προσέχετε", αν μας φανεί κάτι περίεργο κτλ. Σίγουρα όχι όλες αλλά κάποιες από εμάς το κάνουμε. Κάποιες, το πάμε ένα βήμα παραπέρα και αν έχουμε κάτι απτό και είμαστε στα ξεκινήματα, τα δείχνουμε μεταξύ μας. Από την ψωλη μέχρι prsc τη συζήτηση στα μηνύματα.

Ε, με αυτήν τη λογική, το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι άντρες ρε Νάιδα. Αν έχουν κάτι απτό, το δείχνουν και το σχολιάζουν.

Αν ενοχλεί, απλά μην το σκέφτεστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:51

Ε, με αυτήν τη λογική, το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι άντρες ρε Νάιδα. Αν έχουν κάτι απτό, το δείχνουν και το σχολιάζουν.

Αν ενοχλεί, απλά μην το σκέφτεστε.
Γιατί είπα εγώ ότι με ενοχλεί αν θα σχολιάσει με τον κολλητό του το αιδοίο μου;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:58
Ενστάσεις δεκτές.
"Κάθεστε και νομίζετε", που έγραψε το παρτσακλό, εκεί είναι η ένσταση
ότι και να γράψεις/ψει για τα 2 φύλα, πάνω κάτω, θα έχει διαπιστωθεί σε κάποια μερίδα αυτών

αλλά τώρα σε ένα συντηρητικό ανδρικό κοινό του φόρουμ (τουλάχιστον σε αυτά που δείχνει εδώ, στην ζωή τους μπορεί να εφαρμόζουν άλλα), με παράθεση ένα άσχετο και αξιοπρεπέστατο του σεμνά χαβαλετζή κνιτοβανδόνου, αυτό το κατηγορητήριο μοιάζει αστείο

οκ υπάρχουν φωνούλες σαν του Ζένι και του Άγη που παρουσιάζουν την γυναίκα σαν καρικατούρα. Δεν πιστεύω καν ότι είναι κάτι άλλο από στήσιμο περσόνας/πρόγκημα (βάσει άλλων ποστ τους με αποχρώσεις ενσυναίσθησης), αλλά για λόγους δικαιοσύνης, ας δεχτούμε ότι είναι ειλικρινέστατες τοποθετήσεις. Βλέπεις ότι ακόμα και αυτά, τρώνε γιούχα από άλλα μέλη στην χειρότερη (βλ. από φίλτατο Άντι) ή διακωμώδηση από πιο χαλαρούς χρήστες. Με λίγα λόγια, δεν βλέπω κανένα αντρικό στρατόπεδο ενωμένο. Αντίθετα γράφει η Νάιδα τα δικά της, τα οποία δεν θα τα σχολίαζα καν αν δεν είχαν συνεχώς τα 2 μέτρα και 2 σταθμά, δηλαδή ας έκανε σταυροφορία υπέρ του girl power όλη μέρα, ας μην πέταγε μετά τα σουλατσαρίσματα των ντικ πικ, έλεος

και αντί να φάει την γιούχα του αιώνα από τις γυναίκες-μέλη για τις συνεχείς ανακολουθίες της, μπαίνει η Τζούνο και μας λέει: για αυτό δεν βρίσκετε γκόμενα! μπαίνει η Σεσίλ και κουοτάρει τον Βανδόνο που είπε ο άνθρωπος ότι αν έβρισκε μία σκέτη πουλοφωτογραφία στο κινητό της, απλώς θα έχανε την εμπιστοσύνη στην κοπέλα του και ξεκινάει ποστ με "κάθεστε και νομίζετε" :xena:
την λέει βεβαίως στην νάιδα, μια αράδα πριν (αυτή όπως πάντα σφυρίζει αδιάφορα αφού δεν πρόκειται για εχθρικό της μέλος)
και μετά μπαίνεις εσύ και λες όλα αυτά και σε ρωτώ, δείξε μου 1 ποστ άντρα μέλους που κορδώθηκε εδώ μέσα για την πουλοφωτογραφία του (και αν το έκανε, δεν έφαγε ομαδική γιούχα)

δεν καταλαβαίνω γιατί τα θηλυκά μέλη (και αφορά όλες-όλες) σπεύδουν να απλώσουν μια φτερούγα προστασίας προς το φύλο τους, ανεξαρτήτως των πιπών που έχουν γραφτεί :102:
οκ τους βγαίνει το μητρικό ενδεχομένως :102:
Άβαταρ μέλους

http://www.ophthalmiatreio.gr/?page_id=13255
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”