Είναι τα "αυτοκόλητα πανίνι της εποχής μας".Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:32Ποιος ο λόγος να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες;Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:30ποιος ο λογος τι;
να βγουν ολοι μαζι παρεα; ξερογω, επειδη ειναι φιλοι;![]()
δεν σου κανει καπως αβολο, το να κανθονται στο ιδιο τραπεζι με τη γνωση οτι οι 2 κοπελιες σχολιαζαν το παπαρι του;
εσενα πως θα σου φαινοταν να πινετε ενα κρασι παρεα με εναν φιλο του αντρα σου, στον οποιο ξερεις οτι εχει στειλει το μουνι σου φωτο να το ελεγξει. μια χαρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
α, δν ξερω, ρωτα αυτες που τις κυκλοφορουν.
αν και νομιζω σε προηγουμενες αναρτησεις εχει δωσει εξηγηση ο βαντονο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:13Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:42Έλα μωρέ μλκ που κάθεσαι και ακούς τη κάθε μαλακία. Ο μόνος λόγος γκόμενα να ανταλλάζει ντικπικς με γκόμενα είναι να έχουν να δουν πούτσο από κοντά κάνα αιώνα.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:32
Ενα ντουβρουτζά θα τον πάθαινα κι εγώ ειναι η αλήθεια, αλλά δεν ξερω με τι θα τον πρωτο-πάθαινα. Με τη φλεβόμπαρα που μόλις αντίκρισα στο κινητό της δικιάς μου, ή μετά που έμαθα ότι και η δική μου φλεβόμπαρα κυκλοφορεί ασώματη στον κυβερνοχώρο, σαν τον ακέφαλο καβαλάρη που ψάχνει για εκδίκηση/λύτρωση (και το κεφάλι του).
Βασικά, μόλις έβλεπα τη φλεβόμπαρα του άλλου, μάλλον ό,τι και να μου ελεγες απο 'κει και πέρα δεν θα σε πίστευα.
Κάθεστε και νομίζετε ότι άμα δούμε σε φωτό κάνα πέος ανοίγουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να μου στείλουν ντικπικ, για να με ρωτάνε αν έχει σύφιλη η πούτσα, παρά να με ρωτάνε αν είναι ωραία.
Ήμαρτον πια.![]()
Να προσθέσω ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τις ντικπικς με τις πασταπικς. Σου στέλνουν σπαγγέτι και νομίζουν ότι έχουν στείλει το γιγάντιο κανελόνι. Mαστερ σεφ του διαδικτύου.![]()
ξαναδιαβάστε τι έγραψε ο βαντονος, αν θέλετε να πείτε τα δικά σας, δεν χρειάζεται να κάνετε καραάσχετες παραθέσεις
και άντε της Γαλής κολλάει με την Σεσίλ (ουδεμία βέβαια συσχέτιση με όσα εδώ έχουν γραφτεί από όλους, άντε κανένας Ζένι να είπε καμία φαλλοκρατική πίπα), η Σεσίλ διαβάζει τι παραθέτει;
νάιδα στην είπε το παρτσακλό (σεσιλ), αλλά σε αυτήν δεν λες να βγει καμία βόλτα ε
παράδεισος αντικειμενικότητας είσαι
Τέχνη το λένε, δικιά μου, τέχνη!Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:32Ποιος ο λόγος να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες;Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:30ποιος ο λογος τι;
δεν σου κανει καπως αβολο, το να κανθονται στο ιδιο τραπεζι με τη γνωση οτι οι 2 κοπελιες σχολιαζαν το παπαρι του;
εσενα πως θα σου φαινοταν να πινετε ενα κρασι παρεα με εναν φιλο του αντρα σου, στον οποιο ξερεις οτι εχει στειλει το μουνι σου φωτο να το ελεγξει. μια χαρα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαι καλή σκιτσογράφος μάγκα μου. Να ζητάω να μου ποζάρουν για να τα σχεδιάζω και μετά να αναρτώ εδώ μέσα για να μου λέτε γνώμες;Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:56Τέχνη το λένε, δικιά μου, τέχνη!Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:32Ποιος ο λόγος να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες;Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:30
ποιος ο λογος τι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και που ξέρεις εσύ αν έχει σύφιλη;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:42
Κάθεστε και νομίζετε ότι άμα δούμε σε φωτό κάνα πέος ανοίγουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να μου στείλουν ντικπικ, για να με ρωτάνε αν έχει σύφιλη η πούτσα, παρά να με ρωτάνε αν είναι ωραία.
Ήμαρτον πια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι μια τύπισσα στο ινσταγραμ , ζωγράφος με ειδίκευση στις ντικπικς.της τον στέλνουν και τον κάνει μια ζωγραφιά.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:08
Είμαι καλή σκιτσογράφος μάγκα μου. Να ζητάω να μου ποζάρουν για να τα σχεδιάζω και μετά να αναρτώ εδώ μέσα για να μου λέτε γνώμες;
Με το αζημιωτο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είδες; Και επάγγελμα μπορεί να το κάνει κάποια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:12Είναι μια τύπισσα στο ινσταγραμ , ζωγράφος με ειδίκευση στις ντικπικς.της τον στέλνουν και τον κάνει μια ζωγραφιά.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:08
Είμαι καλή σκιτσογράφος μάγκα μου. Να ζητάω να μου ποζάρουν για να τα σχεδιάζω και μετά να αναρτώ εδώ μέσα για να μου λέτε γνώμες;
Με το αζημιωτο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντως το κουνουπίδι κάνει μπαμ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:11Και που ξέρεις εσύ αν έχει σύφιλη;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:42
Ήμαρτον πια.![]()
Καλή φάση, δικιά μου, αρκεί να τελειώνεις το σκίτσο σε εύλογο χρόνο.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:08Είμαι καλή σκιτσογράφος μάγκα μου. Να ζητάω να μου ποζάρουν για να τα σχεδιάζω και μετά να αναρτώ εδώ μέσα για να μου λέτε γνώμες;
Dein Herz, meine Gier
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:23Καλή φάση, δικιά μου, αρκεί να τελειώνεις το σκίτσο σε εύλογο χρόνο.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:08Είμαι καλή σκιτσογράφος μάγκα μου. Να ζητάω να μου ποζάρουν για να τα σχεδιάζω και μετά να αναρτώ εδώ μέσα για να μου λέτε γνώμες;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφού το είπε και η ίδια πως μοιράζονται τα πάντα-όλα. Αυτή είναι η ιδανική, η αριστοτέλειος φιλία. Κοινά τα των φιλενάδων τα πέη.Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:07κανε τωρα εικονα να βγουν ολοι μαζι για καφε. οι φιλεναδες κι ο ψωλαρας.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:39
Και σου στελνει και τη ντικπικ μαζί?Αν αξίζει ο ίδιος σε ρωτάει ή αν αξίζει η πουτσα του?
Αλλο να σου στελνει (ή να της στελνεις εσυ) ενα λινκ με το φβ/ινστα του, να δειτε ολες του τις (μη γυμνες) φωτος και να τον περάσετε ακτινογραφία, και αλλο να αλληλοστέλνετε τα μαρκούτσια, έτσι ξερά και καυλωμένα.
Αυτό μου ακουγεται περισσότερο σαν διαγωνισμός μεταξύ του ποιά θα γαμήσει τον καλύτερο ψωλαρά, παρά σαν συζητηση/συμβουλευτική μεταξύ φίλων. Εγώ παντως αν εστελνα σε φιλο μου μουνιά ή κωλους που μου εχουν στειλει τυπισσες κτλ (που δεν εχει τυχει να το κανω ποτέ), θα το εκανα με σκοπο να του απο-δείξω οτι γαμαω καλυτερα μουνια απ'αυτον. Δεν θα είχα άλλο λόγο για να διαδώσω έτσι στο ακυρο nudes που καποια μου εστειλε.
Αν δε, μου επέτρεπε (ή με παρότρυνε κιόλας) η ίδια να τα στείλω και σε φίλους μου, δεν πρόκειται να την έπαιρνα ποτέ σοβαρά. Ακομα και για ενα one night stand, θα το σκεφτόμουν.
να πεσει και κανα σχολιο απο τη φιλη "ξυρισμενος θα ησουν πιο ωραιος" και να μην ξερει αν μιλα για τα μουτρα η το παπαρι.
μια ωραια παρεα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κάτι μου λέει ότι θα μείνεις με το μολύβι στο χέρι, δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:25Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:23Καλή φάση, δικιά μου, αρκεί να τελειώνεις το σκίτσο σε εύλογο χρόνο.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:08
Dein Herz, meine Gier
Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 28 Δεκ 2021, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρα καλύτερη η φωτογραφία.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:37Κάτι μου λέει ότι θα μείνεις με το μολύβι στο χέρι, δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:25Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:23
Καλή φάση, δικιά μου, αρκεί να τελειώνεις το σκίτσο σε εύλογο χρόνο.
Σωστός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις