!!! DEVELOPMENT MODE !!!

21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: 21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

Σχεδιάζοντας τα νέα μέτρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Νέα έρευνα: Όσοι νόσησαν με Omicron προστατεύονται από επαναμόλυνση από τη Δέλτα

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... tin-delta/

Η γριπουλα Ομικρον τελειωνει τον κορονοιο. Αστε τον κοσμο ελεύθερο ρε τσαρλατανοι.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Οι Νδούληδες πάλι με τους ανεμβολιαστους τα βάζουν. Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων κάναμε και μόνο οι ψέκες φταίνε. Η κυβέρνηση του Λουδοβίκου του ανέμελου που εδώ και τόσους μήνες δεν παίρνει κανένα μέτρο καμία ευθύνη. Στην Ολλανδία, στο Βέλγιο ακόμα και στη Τσεχία και τη Ρουμανία δεν έχουν τώρα έξαρση κρουσμάτων παρά την όμικρον. Γιατί πήραν μέτρα. Εδώ yolo εδώ και μήνες για να δουλέψει η κονομία. Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στα 50 χιλιάδες κρούσματα που έλεγε και χθες ο σαλτιμπάγκος ο αντιπρόεδρος της νδούλας.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Μακαρι να φτασουν 200.000 τα κρουσματα τη μερα να ξεμπερδευουμε.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

vatraxos έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:36
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:03 Mικρη λεπτομερεια οτι οι εισαγωγες ειναι λιγοτερες απο τις εξαγωγες.
Αν ο Κουλης κανει λοκ νταουν γαμιεται.
Οι ψεκ ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Υποσημείωση:

Εικόνα

Τα δεδομένα νοσηλειών/εξιτηρίων είναι για 16/12/2021
Δεν φαινοτανε στην αρχικη φωτο αλλά και παλι η αποψη μου δεν αλλαζει.
Ο καθενας με τις επιλογες του.
Ποσώς με ενδιαφερει που οι βλαμμενοι ριχνουν στα ζαρια την ζωη τους.
Αλλοι παλευουν με νυχια και με δοντια,επειδη πασχουν απο διαφορες ασθενειες,να κερδισουν εστω και ενα λεπτο ζωης και θα λυπηθω τους ηλιθιους;
Μακαρι να ειχα την δυναμη να αφαιρεσω χρονο ζωης απο αυτους και να τον δωσω σε αυτους που παλευουν να ζησουν.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

panos291 έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:46 Μακαρι να φτασουν 200.000 τα κρουσματα τη μερα να ξεμπερδευουμε.
Θα σας κλείσουμε τα κοτέτσια οπου κοιμίζετε με το αζημίωτο σουρωμένους περιθωριακούς λετσοτουρίστες, στοιβαγμένους σαν τρόφιμους στο μπέργκεν μπέλσεν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Arisvilla έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:44 Οι Νδούληδες πάλι με τους ανεμβολιαστους τα βάζουν. Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων κάναμε και μόνο οι ψέκες φταίνε. Η κυβέρνηση του Λουδοβίκου του ανέμελου που εδώ και τόσους μήνες δεν παίρνει κανένα μέτρο καμία ευθύνη. Στην Ολλανδία, στο Βέλγιο ακόμα και στη Τσεχία και τη Ρουμανία δεν έχουν τώρα έξαρση κρουσμάτων παρά την όμικρον. Γιατί πήραν μέτρα. Εδώ yolo εδώ και μήνες για να δουλέψει η κονομία. Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στα 50 χιλιάδες κρούσματα που έλεγε και χθες ο σαλτιμπάγκος ο αντιπρόεδρος της νδούλας.
Οι περισσότεροι ανεμβολιαστοι δικοί τους είναι έτσι κ αλλιώς.

Εδώ με όσους έχω μιλήσει κλασσικοί δεξιοί παλαιου καιρού που αναπαράγουν τα ψεκασματα .
Και όχι μόνο ηλικιωμένοι αλλά και νέοι.

Ερχεται ΜΕΓΑΛΗ .....
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:48
panos291 έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:46 Μακαρι να φτασουν 200.000 τα κρουσματα τη μερα να ξεμπερδευουμε.
Θα σας κλείσουμε τα κοτέτσια οπου κοιμίζετε με το αζημίωτο σουρωμένους περιθωριακούς λετσοτουρίστες, στοιβαγμένους σαν τρόφιμους στο μπέργκεν μπέλσεν
Πολύ καλή περιγραφή της βαριάς βιομηχανιας της χωρας στην οποία ο οραματιστής κ. Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης θυσιάζει τα πάντα, αλλά αν έχω καταλάβει καλά ο φίλος πανος1921 δραστηριοποιειται στον συγγενικό αλλά ουχί ίδιον τομέα της διασκέδασης.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

panos291 έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:43 Νέα έρευνα: Όσοι νόσησαν με Omicron προστατεύονται από επαναμόλυνση από τη Δέλτα

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... tin-delta/

Η γριπουλα Ομικρον τελειωνει τον κορονοιο. Αστε τον κοσμο ελεύθερο ρε τσαρλατανοι.
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

taliban έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:50
Arisvilla έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:44 Οι Νδούληδες πάλι με τους ανεμβολιαστους τα βάζουν. Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων κάναμε και μόνο οι ψέκες φταίνε. Η κυβέρνηση του Λουδοβίκου του ανέμελου που εδώ και τόσους μήνες δεν παίρνει κανένα μέτρο καμία ευθύνη. Στην Ολλανδία, στο Βέλγιο ακόμα και στη Τσεχία και τη Ρουμανία δεν έχουν τώρα έξαρση κρουσμάτων παρά την όμικρον. Γιατί πήραν μέτρα. Εδώ yolo εδώ και μήνες για να δουλέψει η κονομία. Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στα 50 χιλιάδες κρούσματα που έλεγε και χθες ο σαλτιμπάγκος ο αντιπρόεδρος της νδούλας.

Εδώ με όσους έχω μιλήσει κλασσικοί δεξιοί παλαιου καιρού που αναπαράγουν τα ψεκασματα .

Ερχεται ΜΕΓΑΛΗ .....
Τι ;
Θα χάσουμε τις εκλογές;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ελ ψεκοκατσιβελαρία γιδογαμήκουλων τυροπουτσομυτζηθραίων ανθυποβρωμύλων σταρχιδοπαρτάκηδων! Αυτή η μάστιγα!
https://twitter.com/To_pouli_tou_Ro/sta ... 9735136257

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Otto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:53
taliban έγραψε: 28 Δεκ 2021, 18:50

Ερχεται ΜΕΓΑΛΗ .....
Τι ;
Θα χάσουμε τις εκλογές;
Όχι.
Αυτοί θα μας αφήσουν χρόνους .
Δεν προσέχει κανενας .
Άβαταρ μέλους
foscilis

Εγώ όντως οργανώνω εκδρομή. :)
Άβαταρ μέλους
foscilis

...απλώς όχι τώρα. Θελω να ελπίζω ότι το Μάρτιο θα έχει στρώσει η φάση.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:01 Εγώ όντως οργανώνω εκδρομή. :)
Εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι ανώτατος αξ/κος του ΑΚΕΥ (Αντιψεκικού Κομισαριάτου Εσωτερικών Υποθέσεων). Η προσφορά σου στον Αντιψεκικό αγώνα είναι υπέρ του δέοντος, και σαν τις φιλίες της Βάσιας Τριφύλλη: Δεν χαλάνε για τα κόμματα τις εκδρομές ρε μαλάκα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Δεκ 2021, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”