Και ήταν παπαγάλος πυγμαίος η κανένας Μακάο;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:13Έτσι θαυμάζονται τα θηρία; Εξ αποστάσεως;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:10Ούτε καν βρε. Εδώ μου έστειλε θηρίο που ήταν χλμ μακριά της και δεν θα τον ακουμπούσε ποτέ απλά και μόνο για να τον θαυμάσουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08
Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Εγώ λέω πως η φίλη ενδομυχα ειτε θα χαρεί/θα νιώσει ανωτερη η ίδια έναντι της χρηστριας, είτε θα ζηλέψει/θα φθονησει το πέος της πλησίον της.
http://www.undp.org.fj/gifs/wp-content/ ... Thread.gif
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος στραβοξυπνημενο χιονοπανο την 28 Δεκ 2021, 16:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Μικρό ήταν, λίγο πιο μεγάλο από καναρίνι, τώρα τί ράτσα δεν έχω ιδέα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:14Και ήταν παπαγάλος πυγμαίος η κανένας Μακάο;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εαν δεν ηξερε να μιλαει η να κανει κανα κολπο ο παπαγαλος ειναι απλα ενα ενοχλητικο ξυπνητήρι ασχετων ωρων.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ίσως πουλί της αγάπης τότε.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:15Μικρό ήταν, λίγο πιο μεγάλο από καναρίνι, τώρα τί ράτσα δεν έχω ιδέα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:14Και ήταν παπαγάλος πυγμαίος η κανένας Μακάο;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
(love bird)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αληθεια pussy-pic εχει δεχθει κανενας?Εχει στειλει καμια?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Cecily Anne
Το έβαλα στο γκούγκλ, ναι κάπως έτσι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:17Ίσως πουλί της αγάπης τότε.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:15Μικρό ήταν, λίγο πιο μεγάλο από καναρίνι, τώρα τί ράτσα δεν έχω ιδέα.
(love bird)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κι εγώ λέω ότι αυτού του τύπου οι αξιολογήσεις είναι για εφηβάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Εγώ λέω πως η φίλη ενδομυχα ειτε θα χαρεί/θα νιώσει ανωτερη η ίδια έναντι της χρηστριας, είτε θα ζηλέψει/θα φθονησει το πέος της πλησίον της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
α μπαααα
δεν κανουν τετχοια αι γυναικαι
θελετε να κανετε κ επανασταση χαζοκουταβα - παναθεμα σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Δεκ 2021, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:16 Οταν υπηρετούσα, ένας από το λόχο μου έδειξε κάτι φωτογραφίες κάποιας που είχε φάτσα "καλού κοριτσιού". Της είχε κάνει μια εξυπηρέτηση (έβαλε στο λογαριασμό της κάποια χρήματα που αυτή είχε ανάγκη) κι αυτή του έστειλε μία φώτο με τη φάτσα της, μία φώτο με τα βυζγιά της και μία με το όργανό της το ξυρισμένο.
Ελειπε να βγάλει και μία τον κ@λο της, ώστε να ολοκληρωθεί η "ταυτότητα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε από μακριά τι θα κάνει;Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:13Έτσι θαυμάζονται τα θηρία; Εξ αποστάσεως;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:10Ούτε καν βρε. Εδώ μου έστειλε θηρίο που ήταν χλμ μακριά της και δεν θα τον ακουμπούσε ποτέ απλά και μόνο για να τον θαυμάσουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08
Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τίποτα αλλά τα θηρία τα θαυμάζουν από κοντά. Από μακριά δεν γίνεται δουλειά.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:25Ε από μακριά τι θα κάνει;Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:13Έτσι θαυμάζονται τα θηρία; Εξ αποστάσεως;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:10
Ούτε καν βρε. Εδώ μου έστειλε θηρίο που ήταν χλμ μακριά της και δεν θα τον ακουμπούσε ποτέ απλά και μόνο για να τον θαυμάσουμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
δεν είχε δώσει δείγματαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:19Κι εγώ λέω ότι αυτού του τύπου οι αξιολογήσεις είναι για εφηβάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
προς υπερασπιση των αισθησιακων σκηνων που οι απαιδευτοι βαρβαροι αρεσκονται να αποκαλουν χυδαιστι ''τσοντα''
απο το 02 30
απο το 02 30
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-