!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιt has begun
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ιt has begun
Μαλάκες ο όρος θεία δίκη έχει πάρει άλλες διαστάσεις ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση.
Διότι δεν είχε γνώση των συνεπειών των πράξεών του, υποθέτω.
Φυσικά, ο ίδιος θα υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα γνωστών επιστημόνων που γυρίζουν τα κανάλια και λένε ανοησίες, οπότε θα πέσει στα μαλακά.
Ένας άλλος πάντως, σε παρόμοια περίπτωση, έβγαλε ποστ στο facebook που ευχαριστούσε το χάρο επειδή πρόλαβε και πήρε τη μάνα, πριν κάνει το απονενοημένο (εμβόλιο).
Άβυσσος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Δεκ 2021, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί, στον Άρη ζούσε;stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:33Διότι δεν είχε γνώση των συνεπειών των πράξεών του, υποθέτω.
Φυσικά, ο ίδιος θα υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα γνωστών επιστημόνων που γυρίζουν τα κανάλια και λένε ανοησίες, οπότε θα πέσει στα μαλακά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στη Γη μας υπάρχουν επιστήμονες που διαδίδουν ότι το εμβόλιο κάνει τζιζ, ο ιός δεν υπάρχει κλπ. Πώς μπορούσε ο έρμος να ξέρει ποια πλευρά έχει δίκιο; Ε, διάλεξε μία που του φαίνονταν πιο εντυπωσιακή.
* Ο δικηγόρος του διαβόλου.
Ντάξει, στην τελική όλα θέμα απόδειξης είναι.stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:40Στη Γη μας υπάρχουν επιστήμονες που διαδίδουν ότι το εμβόλιο κάνει τζιζ, ο ιός δεν υπάρχει κλπ. Πώς μπορούσε ο έρμος να ξέρει ποια πλευρά έχει δίκιο; Ε, διάλεξε μία που του φαίνονταν πιο εντυπωσιακή.
* Ο δικηγόρος του διαβόλου.
Το πρόβλημα με αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές είναι ότι μπορούν να κριθούν μόνο ως κοινωνικές συμπεριφορές (νομοθεσία περί λοιμωδών ασθενειών), vatraxos.
Είναι αδύνατο να αποδείξεις ότι η μάνα κόλλησε από αυτόν, κι ότι αυτός φέρει ευθύνη για το θάνατό της.
Στις πανδημίες, η προσωπική ευθύνη αφορά την συμμόρφωση προς τα μέτρα δημόσιας υγείας, σχεδόν αποκλειστικά.
Για εμένα, το ζήτημα δεν είναι ποινικό στην ουσία του. Τη μάνα του έχασε.
Εσύ θα μπορούσες να ζήσεις μετά από τέτοια τραγωδία και γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι είσαι υπαίτιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;
Είναι αδύνατο να αποδείξεις ότι η μάνα κόλλησε από αυτόν, κι ότι αυτός φέρει ευθύνη για το θάνατό της.
Στις πανδημίες, η προσωπική ευθύνη αφορά την συμμόρφωση προς τα μέτρα δημόσιας υγείας, σχεδόν αποκλειστικά.
Εσύ θα μπορούσες να ζήσεις μετά από τέτοια τραγωδία και γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι είσαι υπαίτιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;
Ο προϊστάμενος εισαγγελίας πρωτοδικών πρέπει να γαμηθεί δημοσίως, για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:27https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... i-pethane/Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αντιεμβολιαστή, που κόλλησε την μητέρα του η οποία στην συνέχεια πέθανε ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Εισαγγελική έρευνα για τον αντιεμβολιαστή ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορoνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η έρευνα έχει δύο σκέλη. Πρώτον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται διάδοση μολυσματικών ασθενειών που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο για τον άνδρα που κόλλησε με κορωνοϊό τη μητέρα του.
Δεύτερον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο και της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη.
Αυτό το σκέλος αφορά έναν γιατρό ο οποίος συνέστησε στο γιο και στη μητέρα να μην πάνε σε νοσοκομείο, να προμηθευτούν συσκευή οξυγόνου και παραμείνουν στο σπίτι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την ασθένεια covid- 19.
Τα αδικήματα που σχετίζονται με το θάνατο της ηλικιωμένης είναι σε βαθμό κακουργήματος. Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία συγγενικού μέλους των δύο ασθενών
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο, και εσκεμμένα δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
Ως εκ τούτου, ο άνδρας κόλλησε κορωνοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ έχω κάνει τρεις δόσεις εμβολίου και τηρώ τα μέτρα σα να νοσώ ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη γίνω αφορμή να κολλήσει άλλος και έχουμε τέτοια δράματα.stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:50 Το πρόβλημα με αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές είναι ότι μπορούν να κριθούν μόνο ως κοινωνικές συμπεριφορές (νομοθεσία περί λοιμωδών ασθενειών), vatraxos.
Τι είμαι, υπερβολικός, έξυπνος ή βλάκας; Και αντίστοιχα αυτός που έχασε τη μάνα του;
Σωστά τα γράφεις vatraxos.
Όπως βλέπεις, κι από το δικό σου ποστ, η όποια ποινική ευθύνη σου αρχίζει και ολοκληρώνεται στην τήρηση των μέτρων της πανδημίας.
Κανείς δεν μπορεί να σου καταλογίσει έγκλημα, ακόμη κι αν όντως κόλλησες κάποιον άλλο κι εκείνος πέθανε.
Δεν μπορεί να καταλογιστεί άδικη πράξη που να αφορά τη βλάβη που υπέστη άλλος, εκτός πολύ εξαιρετικών περιπτώσεων.
Το μέσον του εγκλήματος (ιός) δεν ιχνηλατείται σε βαθμό που να παρέχει εγκληματολογική βεβαιότητα (τεκμηρίωση).
Όπως βλέπεις, κι από το δικό σου ποστ, η όποια ποινική ευθύνη σου αρχίζει και ολοκληρώνεται στην τήρηση των μέτρων της πανδημίας.
Κανείς δεν μπορεί να σου καταλογίσει έγκλημα, ακόμη κι αν όντως κόλλησες κάποιον άλλο κι εκείνος πέθανε.
Δεν μπορεί να καταλογιστεί άδικη πράξη που να αφορά τη βλάβη που υπέστη άλλος, εκτός πολύ εξαιρετικών περιπτώσεων.
Το μέσον του εγκλήματος (ιός) δεν ιχνηλατείται σε βαθμό που να παρέχει εγκληματολογική βεβαιότητα (τεκμηρίωση).
Το ίδιο κάνω κι εγώvatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:56Εγώ έχω κάνει τρεις δόσεις εμβολίου και τηρώ τα μέτρα σα να νοσώ ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη γίνω αφορμή να κολλήσει άλλος και έχουμε τέτοια δράματα.stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:50 Το πρόβλημα με αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές είναι ότι μπορούν να κριθούν μόνο ως κοινωνικές συμπεριφορές (νομοθεσία περί λοιμωδών ασθενειών), vatraxos.
Εδώ στα απάτητα βουνά της Ρουμελης μπορώ και εφαρμοζω τα μέτρα πιο εύκολα (τα τσιπουρα στο καφενείο του χωριού τα πίνουμε σε απόσταση ο ένας από τον άλλο )
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2021, 19:04Το ίδιο κάνω κι εγώvatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:56Εγώ έχω κάνει τρεις δόσεις εμβολίου και τηρώ τα μέτρα σα να νοσώ ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη γίνω αφορμή να κολλήσει άλλος και έχουμε τέτοια δράματα.stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:50 Το πρόβλημα με αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές είναι ότι μπορούν να κριθούν μόνο ως κοινωνικές συμπεριφορές (νομοθεσία περί λοιμωδών ασθενειών), vatraxos.
Εδώ στα απάτητα βουνά της Ρουμελης μπορώ και εφαρμοζω τα μέτρα πιο εύκολα (τα τσιπουρα στο καφενείο του χωριού τα πίνουμε σε απόσταση ο ένας από τον άλλο )
Δεν έχω γνωρίσει χωριό που να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας.
Το δικό σας πρέπει να είναι το πρώτο.
Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μόνον στην περίπτωση που ήταν η μοναδική επαφή που είχε η μητέρα του.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:27
Εισαγγελική έρευνα για τον αντιεμβολιαστή ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορoνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.
Κατά τα άλλα, το γιατί ήταν μερικώς εμβολιασμένη αν και ηλικιωμένη, είναι άλλο θέμα.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει το στοιχείο της ατομικής ευθύνης τόσο για τον φερόμενο ως θύτη όσο και για το φερόμενο ως θύμα.
Γενικώς, ούτε ο φόνος εξ αμελείας ούτε πρόθεση δόλου μπορούν να τεκμηριωθούν.
Απλώς, γίνεται για να γίνει, έτσι για να λέμε ότι κάτι γίνεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:07Ευχαριστω για τη διορθωση,οι υπολοιποι με φοβουνται μετα απο κατι που επαθε ο thor
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.