!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μετα το πιστοποιητικο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Μετα το πιστοποιητικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2021, 23:18
Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:39
Πες την αλήθεια εσύ. Αφορμές να φεύγετε από το σπίτι και την γκρίνια ψάχνετε και κάνετε ριγιούνιον κάθε δεύτερη Τετάρτη.
Σου είπα την αλήθεια. Η τάξη μου ήμασταν μια παρέα γενικά. Οπότε δε σταματήσαμε να τα λέμε όταν τελειώσαμε το σχολείο. Είτε μέσω messenger είτε από κοντά. Δεν ξέρω ρε δικέ μου σε τι προβληματικες καταστάσεις βρεθήκατε, αλλά κατάλαβε ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες. Κάποιοι έχουμε κ παρέες ακόμα κ μετά τα 30, που δεν είναι ο 1 κολλητός που έχουμε κρατήσει επίσης από τα σχολικά χρόνια, όπως ισχύει για εμένα. :102:
Ρε δικέ μου, προβληματικό είναι να μην κάνεις παρέα με τους εκατοντάδες ανθρώπους με τους οποίους έζησες κάποια φεγγάρια μαζί, συνήθως από λόγους υποχρεώσεως ή ανάγκης; Με το ζόρι δηλαδή να έχουμε κάποιο θέμα; Δεν γίνεται απλά να μην θέλουμε να κάνουμε παρέα ούτε να νοιαζόμαστε για το τι κάνουν;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 23:24
Ρε δικέ μου, προβληματικό είναι να μην κάνεις παρέα με τους εκατοντάδες ανθρώπους με τους οποίους έζησες κάποια φεγγάρια μαζί, συνήθως από λόγους υποχρεώσεως ή ανάγκης; Με το ζόρι δηλαδή να έχουμε κάποιο θέμα; Δεν γίνεται απλά να μην θέλουμε να κάνουμε παρέα ούτε να νοιαζόμαστε για το τι κάνουν;
Όχι, βέβαια αν δεν έχεις κρατήσει ούτε 1 παιδικό φίλο μου φαίνεται λίγο προβληματικό αλλά δεν κρίνω ρε δικέ μου, δε με νοιάζει :102:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:36
EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:22
Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 19:50
Τύπε, πηγαίνεις ακόμα σε σχολικά reunions;
Ναι, κάνουμε ακόμα. Είναι περίεργο, ρε δικέ μου; :102:
Για μένα είναι ρε δικέ μου.

Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2021, 23:29
Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 23:24
Όχι, βέβαια αν δεν έχεις κρατήσει ούτε 1 παιδικό φίλο μου φαίνεται λίγο προβληματικό αλλά δεν κρίνω ρε δικέ μου, δε με νοιάζει :102:
Έχω παιδικούς φίλους ρε δικέ μου, έναν μάλιστα από πρώτη δημοτικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με νοιάζουν και οι 25-30 που ήμασταν σε κάθε τάξη, για 12 χρόνια.

Δηλαδή με όσους δεν έκανα παρέα τότε, γιατί ξαφνικά να κάνω τώρα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:39
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:33
Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:36
Για μένα είναι ρε δικέ μου.

Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
Δεν είναι ριγιουνιον όλης της τάξης, αν και έρχονται αρκετά άτομα. Η αλήθεια είναι ότι ολα αυτά τα χρόνια κάναμε παρέα, δηλαδή δεν ήρθε ξαφνικά κάποιος κ ειπε να το οργανώσουμε να δούμε τι κάνει ο κάθε ξεμπαρκος. Γενικά η φάση στην τάξη μου ήταν ότι οι περισσότεροι ήμασταν λίγο πολύ παρέα. Αλλά επειδή είμαστε αρκετά άτομα η συνεννόηση για τις συναντήσεις γίνεται σε τσατ στο messenger.

Καταλαβαίνω ότι άλλοι τύποι έχουν άλλες εμπειρίες από το σχολείο, λόγω του μπουλινγκ που ενδεχομένως να έχουν υποστεί, αλλά δεν ειμαστε όλοι το ίδιο :102:
Ποιο μπούλινγκ ρε δικέ μου;

Γνωρίσαμε πόσα άτομα στο σχολείο, στο στρατό, σε παρέες, σε διάφορες δουλειές... Πρέπει να κρατάμε επαφή με όλους αυτούς; Μας συνέδεε κάτι για κάποιον καιρό και μετά τέλος. Δεν πολυταιριάζουν τα χνώτα μας, δεν θέλω να κάνω φάση με καμμία, ούτε πήραμε κανένα Νόμπελ ή κανένα μετάλλιο παρέα με κάποιον από αυτούς.

Πες την αλήθεια εσύ. Αφορμές να φεύγετε από το σπίτι και την γκρίνια ψάχνετε και κάνετε ριγιούνιον κάθε δεύτερη Τετάρτη.

Π
Ρ
Ή
Χ
Τ
Η
Σ
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Η υπόθεση Richard Cain που αποζημιώθηκε με οκτώ εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ είναι αληθινή; Ο ίδιος και τα δύο παιδιά του φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί σαν πειραματόζωα από τον αμερικανικό στρατό. Τους είχαν τοποθετηθεί τσιπάκια και άλλες μικροσυσκευές στο σώμα, χωρίς την θέλησή τους για πειραματικούς σκοπούς. Μερικές μικροσυσκευές δεν ήταν δυνατό να απομακρυνθούν με εγχειρήσεις στο σημείο που είχαν τοποθετηθεί.
Υποθέτω ότι και ένα τσιπάκι στο χέρι δεν απομακρύνεται χωρίς χειρουργό. Όταν δεν θα βρίσκεται χειρουργός και σκοπεύουν να σε τελειώσουν μπορούν να κάνουν πολλά με ένα ή περισσότερα τσιπάκια υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Γνωριζει κανεις γιατι εγινε τριμηνης διαρκειας το πιστοποιητικο νοσησης;
Δεν ελεγαν πως η φυσικη ανοσια υπερτερει χρονικα, αυτης των εμβολιων;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”