Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η περίπτωση να σε κερνούσαν αυτοί μπύρες, όχι από την πλευρά του στομίου απέ την άλλη, μάλλον δεν σου πέρασε από το μυαλό αλλά οκ, και τι είναι να σου περάσει από το μυαλό, καμμιά σφαίρα;
Χρόνια πολλά με υγεία Γουώλυ.
Μα γιατί νομίζεις έγραψα ότι το πιθανότερο θα ήταν να κάνω ότι κοιμάμαι;
Δεν κρίνω, να ξες, όπως την βρίσκει ο καθένας (αρκεί να υπάρχει συναίνεση).
Σε καταλαβαίνω πάντως σε αυτό που λες για τους καμπόσους, και γω έχω *αμηθεί να δηλώνω ότι δε γαμάω, αλλά και τι α κανς.
Η περίπτωση να σε κερνούσαν αυτοί μπύρες, όχι από την πλευρά του στομίου απέ την άλλη, μάλλον δεν σου πέρασε από το μυαλό αλλά οκ, και τι είναι να σου περάσει από το μυαλό, καμμιά σφαίρα;
Μην κοιτάς που καμιά φορά κάνω τον καμπόσο,και να με κλωτσάγανε να σηκωθώ εγώ θα κοιμόμανε και δεν θα σάλευα!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε `σένα
Σου διαφεύγει ότι αν δεν έβρισκαν μόνοι τους αυτά που θα θέλουν, θα σε ξυπνούσαν αυτοί.
Μην κοιτάς που καμιά φορά κάνω τον καμπόσο,και να με κλωτσάγανε να σηκωθώ εγώ θα κοιμόμανε και δεν θα σάλευα!
Σου διαφεύγει ότι αν δεν έβρισκαν μόνοι τους αυτά που θα θέλουν, θα σε ξυπνούσαν αυτοί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 17:58
Το γεγονός ότι κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου οπλισμενος με όπλα μαχαίρια και λοστους δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι ευγενής, προς θεού, ο ύπνος είναι ιερό πράγμα όλοι το ξέρουν αυτό
Ναι αλλά μπορεί να του αρέσει.
Σου διαφεύγει ότι και κάποια κίνκυ μπόις (ημιανήλικα ή ημιμεσήλικα) που γουστάρουν εξτρίμ φάσεις, έχουν δολοφονηθεί.
δε νομιζω οτι διαφευγει αυτο που λες φίλτατε Νίκο, τουλάχιστον όχι σε καποιον που γραφει εδω - ο μπλακυ κι ο σταρβμαν δεν εχουν μπει ακομα. Αν δεν κινδυνευει φυσική ακεραιότητα καλό ειναι να αποφευγεις τη βια γιατι δεν ξερεις σε τι θα πεσεις. οσο σκληρος καργιόλης και να'σαι παντα υπάρχει καπχοιος σκληρότερος. Εμενα μου φαινεται λογικο και δικαιο αν μπει καποιος σπιτι μου και εχω τη δυνατοτητα να τον εκτελεσω ωστε να αποφυγω τον πολυ πιθανο πλεον κινδυνο να το κανω. Απο τη μερια του νομοθετη δεν ειναι το ιδιο γιατι βλεπει το iterrated game και το τι κινητρα και αντικινητρα δινει αυτο και τι συμπεριφορες προμοταρει - τοσο στον λάθρο οσο και στον νοικοικυρη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μη κωλώνεις ρε, εμείς είμαστε φίλοι σου, δεν κρίνουμε.
Είσαι Αθήνα;Τι κάνεις το βράδυ;(έχω χώρο)
Άνθρωπος. Πάω μπάσο φίλε, πάντως άμα ανέβεις Σαλόνικα παίζει χώρος, αρκεί να μην είναι πάνω από 5-6 οι δικές σου όχι μικρότερες από 23 και μεγαλύτερες από 50-55 (αυτό το συζητάμε).
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:48
που ζούμε ρε πούστη
να βγαίνεις για μεροκάματο και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις σώος
να απαγγελθούν κατηγορίες στον φασίστα που τα έβαλε με τους ανθρώπους, ενώ μπορούσε κάλλιστα να κάνει ότι κοιμάται κι έτσι να αποφευχθεί ο κίνδυνος στον οποίο τους έθεσε
stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 18:19
Προς τι το κάλεσμα;
Δεν καταλαβαίνεις γιατι εβαλες το μισο ποστ. Το πλήρες ποστ που εκανες παραθεση ειναι αυτό:
Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:57
John Brown Gun Club
stavmanr kapoios_allos_baglamas_emeine?
Σκέφτηκα να φέρω τα έγχορδα πρώτα και θα 'ρθει μετά και το τρομπόνι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.