ιδανικος αυτοχειρAlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:15Αυτός να πάει να δει καμια κουλτουροτσόντα από τους Γάλλους για να ξελαμπικάρει.πατησιωτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:14Ο Δανίκας άρχισε τις εχθροπραξίες.
https://www.in.gr/2021/12/27/greece/dan ... a-tessera/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
απο τα σχολια (στο πρωτο θεμα ) ενημερωθηκα για αυτο το βιβλιο
εχει πολυ καλες κριτικες - θα το παραγγειλω

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ψώνισες από σβέρκοΑγις έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:36 απο τα σχολια (στο πρωτο θεμα ) ενημερωθηκα για αυτο το βιβλιο
![]()
Εβραία, λεσβία και γατομάνα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aυτο που ειναι ολα ασπρο μαυρο με ξεπερναει
Δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι και οι δυο πλευρες ειχαν ευθυνη στην υποθεση; Και αυτες ηταν τσουλακια το πιθανοτερο, αλλα και αυτος ειναι τριμαλακας.
Η διαφορα στις δυο περιπτωσεις ειναι οτι του τριμαλακα οι ευθυνες ειναι ποινικες
Δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι και οι δυο πλευρες ειχαν ευθυνη στην υποθεση; Και αυτες ηταν τσουλακια το πιθανοτερο, αλλα και αυτος ειναι τριμαλακας.
Η διαφορα στις δυο περιπτωσεις ειναι οτι του τριμαλακα οι ευθυνες ειναι ποινικες
- Dwarven Blacksmith
Εμένα με ξεπερνάει η ανάγκη για παράλογους συμψηφισμούς. Για ποιο λόγο σε ενδιαφέρει αν είναι τσουλάκια ή όχι; Τι αλλάζει;Blackdog έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:05 Aυτο που ειναι ολα ασπρο μαυρο με ξεπερναει
Η διαφορα στις δυο περιπτωσεις ειναι οτι του τριμαλακα οι ευθυνες ειναι ποινικες![]()
Αυτές γιατί είναι τσουλάκια;Blackdog έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:05 Aυτο που ειναι ολα ασπρο μαυρο με ξεπερναει
Η διαφορα στις δυο περιπτωσεις ειναι οτι του τριμαλακα οι ευθυνες ειναι ποινικες![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Aprilianos
Αξιος συριζαιος και αριστερος ο σταθης
Άλλως:
Στο σπίτι της Naidaς δεν μιλάνε για κάμεραμεν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- John Brown Gun Club
το ιδιο δε λεγανε και για την Τοπαλουδη;Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:59Αυτές γιατί είναι τσουλάκια;Blackdog έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:05 Aυτο που ειναι ολα ασπρο μαυρο με ξεπερναει
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
τελικα δεν υπαρχει καταλληλος χαρακτηρισμος δια τας περιστασιακας συντροφους του σταθη ;
για βοηθηστε μην λεμε κατι που δεν ειναι πολιτικα ορθο
(εκτος απο θυματα )
(εκτος απο θυματα )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΤύπισεςΑγις έγραψε: 27 Δεκ 2021, 21:28 τελικα δεν υπαρχει καταλληλος χαρακτηρισμος δια τας περιστασιακας συντροφους του σταθη ;
(εκτος απο θυματα )
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η Μαγκυ το ειπε: τι του βρηκαν του μαλακα, δειτε πως ειναι. Εκτος και αν ειναι πτανες.
Ι mean, αν αυτός ο όρος αντιστοιχεί σε κάτι στην πραγματική ζωή και δεν χρήζει διαγραφής από τα λεξικά, το ''γαμιέμαι με ένα γλοιώδη σαπιοκοιλιά 30 χρόνια μεγαλύτερό μου επειδή είναι διάσημος και επιπλέον κάθομαι να μας βιντεοσκοπήσει τρίτο πρόσωπο, που μάλιστα κάνει live μετάδοση'' μου φαίνεται textbook παράδειγμα.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:59Αυτές γιατί είναι τσουλάκια;Blackdog έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:05 Aυτο που ειναι ολα ασπρο μαυρο με ξεπερναει
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις