!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μετα το πιστοποιητικο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Μετα το πιστοποιητικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:22
Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 19:50
Τύπε, πηγαίνεις ακόμα σε σχολικά reunions;
Ναι, κάνουμε ακόμα. Είναι περίεργο, ρε δικέ μου; :102:
Για μένα είναι ρε δικέ μου.

Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

stavmanr έγραψε: 25 Δεκ 2021, 09:39
killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:33
Chainis έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:27

Έχεις κινητό τηλέφωνο;
Δεν χρειάζεται κανένας τίποτα περισσότερο από το τηλέφωνο σου.
Ακόμα και κλειστό να το έχεις.

Α, και που 'σαι, χέστηκε ο εξουσιασμός ντόπιος και ξένος τι κάνεις κάθε μέρα.
Εκτός αν είσαι παραβατικός και έχεις λόγο να κρύβεσαι.

Μη με ρωτάς λοιπόν τι θα κάνω με μια ηλιθιότητα που κυκλοφορούν οι κάθε είδους ψεκασμένοι και δεν έχει καμία λογική βάση.
η Ερωτηση παραμενει θα κανεις το τσιπ ναι η οχι ;
Η ερώτηση είναι άλλη στην πραγματικότητα.
Όταν σου είπαν ότι το κινητό σου θα είναι ανιχνεύσιμο ανά πάσα στιγμή, πέταξες το κινητό ή το έκανες ακόμη πιο διαδραστικό με διάφορες εφαρμογές;
Όταν σου είπαν ότι το πισί σου θα είναι ανιχνεύσιμο ανά πάσα στιγμή, πέταξες το πισί ή το έκανες ακόμη πιο διαδραστικό με διάφορες εφαρμογές;
Τώρα που σου λένε ότι θα υπάρχει τσιπ που ενσωματώνεται θα συνεχίσεις να αντιδράς ή θα είσαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να το βάλουν, όπως και τα παραπάνω;
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι προσκολημενος με τις συσκευες που εξυπηρετουν κατα 99% στην ανθρωποτητα αλλα ακομα κ στο αγιο ορος εξυπηρετουνται….οι γραφες κ οι αγιοι ειχαν αναφερει για μια πολυ συγκεκριμενη κατασταση που για να ζησει η ακομα κ να παρει καποιος την ελευθερια πισω ακομα κ για να ψωνισει θα πρεπει να κανει το χαραγμα δλδ να δεχτει να βαλει μια συσκευη μεσα στο σωμα του προφανως δεν εχεις διαβασει ποτε αγιες γραφες ουτε τους αγιους οι συσκευες σμαρτφον ΤV pc κοκ θα συνεχισουν να υπαρχουν στις ζωες μας ακομα κ οταν ερθει η αναλαμπη με πολυ ποιο καλυτερα σπεκ το προβλημα των αγιων δεν ειναι οι συσκευες αλλα οτι οι αντιχριστοι εχουν βαλθει να μας κανουν την ζωη δυσκολη να μας ξεκανουν εμμεσα εμεσα υπερπληθυσμος κ οποιος λεει οτι δεν θελουν να μας ξεκανουν τοτε λυπαμαι

οι αγιοι ειπαν θα πλανηθουν μεχρι κ αρχιερεις θα χτυπηθουν μεχρι κ τα θεμελια της εκκλησιας αλλα θα κρατησουν 3 με 3 μιση χρονια οπως ειπε ο παισιοςα

βλεπε λιγο τις παγκοσμιες εξελιξεις ανατιμησεις ενεργειακη κριση κλιματικη κριση μεγαλα εθνη ειναι στα προθυρα να συγκρουστουν κανε μια βολτα στις γραφες κ στους αγιους κ κανε μια συγκριση
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:36 Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
Πέστα ρε άνθρωπε, που σου κάνουν αίτημα φιλίας κάτι άτομα που έχεις να τα δεις 20 χρόνια..
Να πούμε τι;;;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:36

Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
Πραγματικά.

Με είχε πάρει η Χαρά Λ
γεια σου Δημήτρη η Χαρά είμαι.
-Γεια σου Χαρά.
-Τι κάνεις;
-Καλά.
-Ξέρεις ότι κάνουμε Ριγιουνιον για τα δεκαπέντε χρονια, έτσι;
-Ναι.
-Πρέπει να μου πεις αν θα έρθεις για να κανονίσω τα άτομα.
-Ναι.
Θα έρθεις;
-Όχι.
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...Ε, εντάξει άντε καλό σου βράδυ
- Κλικ

Μετά από 3 μήνες ανακαλύψα ότι με είχε βγάλει από το Facebook.

Μετά από 4 μήνες ξαναέκαναν Ριγιουνιον. Πρέπει να ήταν εξαιρετικά θλιβερό.

Νόμιζα ότι η Χαρά και η παρέα της με τις έξι εφτά βλαμμενες είχαν κατακτήσει το απόλυτο σε θλιβεροτητα δύο χρόνια μετα την αποφοίτηση που έκαναν πάλι Ριγιουνιον και μετά ξαναεκαναν κάθε μήνα για αρκετό καιρό και πάντα πήγαιναν μόνο αυτές. Αλλά με αυτό το δεύτερο Ριγιουνιον στα 32 έσπασαν το κοντέρ.

Από αυτήν την άποψη, εντυπωσιάστηκα.

Μετα έβγαλα όλους τους συμμαθητές μου εκτός από δύο με τους οποίους όμως γίναμε φίλοι κι έκανα παρέα αφού τελειωσαμε το Λύκειο, πριν ήμασταν απλά γνωστοί.

Ο βασικός λόγος που δεν πάω σε Ριγιουνιον είναι ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου να μάθω τι κάνουν όλοι αυτοί ούτε θέλω να μάθουν αυτοί τι κάνω εγώ. Δεν θεωρώ ότι δικαιολογούνται πολλά πολλά επειδή ήμασταν με το ζόρι μαζί κάποιες χιλιάδες ώρες πριν 25-30 χρόνια.

Το ίδιο ακριβώς για οποιουσδηποτε άλλους που σχετιστηκαμε λόγω υποχρεωτικης συνύπαρξης.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Έτσι είναι κανονικά, αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

killzone έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:38
killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:33

η Ερωτηση παραμενει θα κανεις το τσιπ ναι η οχι ;
Όταν σου είπαν ότι το κινητό σου θα είναι ανιχνεύσιμο ανά πάσα στιγμή, πέταξες το κινητό ή το έκανες ακόμη πιο διαδραστικό με διάφορες εφαρμογές;
Όταν σου είπαν ότι το πισί σου θα είναι ανιχνεύσιμο ανά πάσα στιγμή, πέταξες το πισί ή το έκανες ακόμη πιο διαδραστικό με διάφορες εφαρμογές;
Τώρα που σου λένε ότι θα υπάρχει τσιπ που ενσωματώνεται θα συνεχίσεις να αντιδράς ή θα είσαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να το βάλουν, όπως και τα παραπάνω;
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι προσκολημενος με τις συσκευες που εξυπηρετουν κατα 99% στην ανθρωποτητα αλλα ακομα κ στο αγιο ορος εξυπηρετουνται….
Επειδή δεν σε ενδιαφέρει το χρηστικό μέρος των συσκευών σε αυτή τη συζήτηση, παρά μόνο το μέρος της "παρακολούθησης".
Σε ρώτησα, λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείς τηλέφωνο και ίντερνετ, αφού δήλωσες προβληματισμένος και παρακολουθούνται εύκολα.
Από την άλλη, αυτό που πιθανότατα θα γίνει στο μέλλον θα είναι η ενσωμάτωση του κινητού και του υπολογιστή σου στο χέρι σου. Για ευκολία. Τότε, θα μιλάς για το τσιπάκι όπως τώρα μιλάς για το τηλέφωνο. Θα είναι χρηστικό, εύκολο, άνετο.
Άβαταρ μέλους
killzone

stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 09:26

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι προσκολημενος με τις συσκευες που εξυπηρετουν κατα 99% στην ανθρωποτητα αλλα ακομα κ στο αγιο ορος εξυπηρετουνται….
Επειδή δεν σε ενδιαφέρει το χρηστικό μέρος των συσκευών σε αυτή τη συζήτηση, παρά μόνο το μέρος της "παρακολούθησης".
Σε ρώτησα, λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείς τηλέφωνο και ίντερνετ, αφού δήλωσες προβληματισμένος και παρακολουθούνται εύκολα.
Από την άλλη, αυτό που πιθανότατα θα γίνει στο μέλλον θα είναι η ενσωμάτωση του κινητού και του υπολογιστή σου στο χέρι σου. Για ευκολία. Τότε, θα μιλάς για το τσιπάκι όπως τώρα μιλάς για το τηλέφωνο. Θα είναι χρηστικό, εύκολο, άνετο.
Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον εν παση περιπτωση το γνωριζω οτι οι υπηρεσιες αμα θελουν να σε παρακολουθησουν εχουν δυνατοτητες να το κανουν το προβλημα δεν ειναι εκει γιατι δεν εχω να κρυψω κατι το προβλημα ειναι οπως ειπαν κ οι αγιοι θα σε φερουν σε δυσκολη θεση που για να κανει κανεις συναλλαγες θα πρεπει να εχει μεσα στο χερι του το τσιπακι αλλιως χωρις αυτο θα εισαι απλα ενας μεταναστης χωρις χαρτια τοσο απλο τοσο ξεκαθαρο οποια αλλη φαντασια εχεις δεν ειναι ουτε εφικτο τεχνολογικα κ ουτε προκειτε να φτασουμε μεχρι εκει αλλα αν επιμενεις οτι θα φτασουμε εκει με ενα σμαρτφον μεσα στην επιδερμιδα τοτε οχι δεν θα το δεχτω καλυτερα να ειμαι στην 27αρα οθοναρα με τα keyboard
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 09:26

Σταβ, στο σπίτι σου έχεις κουρτίνες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ενδιαφέρεσαι να τις πλύνεις;
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

killzone έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:02 καλυτερα να ειμαι στην 27αρα οθοναρα με τα keyboard
Με τα οποία keyboard να πω οτι γράφεις υπέροχα
Πας τώρα να πληκτρολογήσεις στα καινούρια και μένουν τα δάχτυλα στον αέρα να αιωρούνται μέσα σε μια αμηχανία :011:
Μετά θα σου πουν, δεν χρειάζεται να γράφεις, σκέψου και θα γράφει το keyboard μόνο του :e040: :smt047
independent44 έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:46
Feindflug έγραψε: 25 Δεκ 2021, 20:36 Όποιον θέλω να βλέπω, κρατάω επαφή μαζί του. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να βρίσκομαι, επανειλημμένως κιόλας, με άτομα με τα οποία δεν μας συνδέει τίποτα πλέον, χωρίς να είναι αναγκαστικό.
Πέστα ρε άνθρωπε, που σου κάνουν αίτημα φιλίας κάτι άτομα που έχεις να τα δεις 20 χρόνια..
Να πούμε τι;;;
Πάντως ποτέ μην λες ποτέ, εγώ μέσα από τέτοια φάση βρήκα το μεγαλύτερο ΔΩΡΟ στην ζωή μου
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δεν είναι ριγιουνιον όλης της τάξης, αν και έρχονται αρκετά άτομα. Η αλήθεια είναι ότι ολα αυτά τα χρόνια κάναμε παρέα, δηλαδή δεν ήρθε ξαφνικά κάποιος κ ειπε να το οργανώσουμε να δούμε τι κάνει ο κάθε ξεμπαρκος. Γενικά η φάση στην τάξη μου ήταν ότι οι περισσότεροι ήμασταν λίγο πολύ παρέα. Αλλά επειδή είμαστε αρκετά άτομα η συνεννόηση για τις συναντήσεις γίνεται σε τσατ στο messenger.

Καταλαβαίνω ότι άλλοι τύποι έχουν άλλες εμπειρίες από το σχολείο, λόγω του μπουλινγκ που ενδεχομένως να έχουν υποστεί, αλλά δεν ειμαστε όλοι το ίδιο :102:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:33

Δεν είναι ριγιουνιον όλης της τάξης, αν και έρχονται αρκετά άτομα. Η αλήθεια είναι ότι ολα αυτά τα χρόνια κάναμε παρέα, δηλαδή δεν ήρθε ξαφνικά κάποιος κ ειπε να το οργανώσουμε να δούμε τι κάνει ο κάθε ξεμπαρκος. Γενικά η φάση στην τάξη μου ήταν ότι οι περισσότεροι ήμασταν λίγο πολύ παρέα. Αλλά επειδή είμαστε αρκετά άτομα η συνεννόηση για τις συναντήσεις γίνεται σε τσατ στο messenger.

Καταλαβαίνω ότι άλλοι τύποι έχουν άλλες εμπειρίες από το σχολείο, λόγω του μπουλινγκ που ενδεχομένως να έχουν υποστεί, αλλά δεν ειμαστε όλοι το ίδιο :102:
Ποιο μπούλινγκ ρε δικέ μου;

Γνωρίσαμε πόσα άτομα στο σχολείο, στο στρατό, σε παρέες, σε διάφορες δουλειές... Πρέπει να κρατάμε επαφή με όλους αυτούς; Μας συνέδεε κάτι για κάποιον καιρό και μετά τέλος. Δεν πολυταιριάζουν τα χνώτα μας, δεν θέλω να κάνω φάση με καμμία, ούτε πήραμε κανένα Νόμπελ ή κανένα μετάλλιο παρέα με κάποιον από αυτούς.

Πες την αλήθεια εσύ. Αφορμές να φεύγετε από το σπίτι και την γκρίνια ψάχνετε και κάνετε ριγιούνιον κάθε δεύτερη Τετάρτη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
killzone

SUV έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:26
killzone έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:02 καλυτερα να ειμαι στην 27αρα οθοναρα με τα keyboard
Με τα οποία keyboard να πω οτι γράφεις υπέροχα
Πας τώρα να πληκτρολογήσεις στα καινούρια και μένουν τα δάχτυλα στον αέρα να αιωρούνται μέσα σε μια αμηχανία :011:
Μετά θα σου πουν, δεν χρειάζεται να γράφεις, σκέψου και θα γράφει το keyboard μόνο του :e040: :smt047
independent44 έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:46
Να πούμε τι;;;
Πάντως ποτέ μην λες ποτέ, εγώ μέσα από τέτοια φάση βρήκα το μεγαλύτερο ΔΩΡΟ στην ζωή μου

Αμα δεν εχεις μηχανικο keyboard δεν λεει
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:39
Πες την αλήθεια εσύ. Αφορμές να φεύγετε από το σπίτι και την γκρίνια ψάχνετε και κάνετε ριγιούνιον κάθε δεύτερη Τετάρτη.
Σου είπα την αλήθεια. Η τάξη μου ήμασταν μια παρέα γενικά. Οπότε δε σταματήσαμε να τα λέμε όταν τελειώσαμε το σχολείο. Είτε μέσω messenger είτε από κοντά. Δεν ξέρω ρε δικέ μου σε τι προβληματικες καταστάσεις βρεθήκατε, αλλά κατάλαβε ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες. Κάποιοι έχουμε κ παρέες ακόμα κ μετά τα 30, που δεν είναι ο 1 κολλητός που έχουμε κρατήσει επίσης από τα σχολικά χρόνια, όπως ισχύει για εμένα. :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2021, 22:16 Ενδιαφέρεσαι να τις πλύνεις;
Όχι.
Αν έχεις βγάλτες, δεν χρειάζονται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις