Επικό το μούσι του Σεραφείμ.Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:35 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... a-daimononΣεραφείμ: «Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων
«Μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες» τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιά
Μια από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ ήταν αυτή που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.
Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε:
«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».
Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».
Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- nik_killthemall
για κρίνους όμως δεν θα λέγατε, να θα σας πήγαινε πρρρρ. Οι μπούρκες, τα ξυλίκια και τα χαρέμια μας είναι αδιάφορα, οι ιεροί κρίνοι να μην αμφισβητηθούν είναι το θέμα.Gherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:27Ναι αλλά αν ήμασταν μουσουλμάνοι, εγώ και η οποιοδήποτε γράφει εδώ μέσα, θα γυρνούσαμε εκτός σπιτιού φορώντας μπούρκα και θα παρακαλούσαμε ο άντρας που θα μας παντρευτεί να μην πάρει άλλη σύζυγο και να μην δέρνει πολύ.nik_killthemall έγραψε: 25 Δεκ 2021, 13:54Ναι αλλά αν ήταν στη Μόρντορ και βλασφημούσε τον Σάρουμαν τότε θα βλέπαμε αν θα έλεγε τα ίδιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Δεκ 2021, 10:38
Αρα ο ρατσιστής Μοσιαλος πρόσβαλε εκτός από τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους
Να ασκηθεί εναντίον του μυνηση σύμφωνα με τον αντιδραστικό νόμο για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δικιά μου, να πω και γω κανένα παράδειγμα με Ιαπωνία του 10ου αιώνα ή είναι άκυρο λες;Gherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:27Ναι αλλά αν ήμασταν μουσουλμάνοι, εγώ και η οποιοδήποτε γράφει εδώ μέσα, θα γυρνούσαμε εκτός σπιτιού φορώντας μπούρκα και θα παρακαλούσαμε ο άντρας που θα μας παντρευτεί να μην πάρει άλλη σύζυγο και να μην δέρνει πολύ.nik_killthemall έγραψε: 25 Δεκ 2021, 13:54Ναι αλλά αν ήταν στη Μόρντορ και βλασφημούσε τον Σάρουμαν τότε θα βλέπαμε αν θα έλεγε τα ίδιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Δεκ 2021, 10:38
Αρα ο ρατσιστής Μοσιαλος πρόσβαλε εκτός από τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους
Να ασκηθεί εναντίον του μυνηση σύμφωνα με τον αντιδραστικό νόμο για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μία απορία
Ή Χριστιανοφοβια είναι το ίδιο ρατσισμός όπως ή Ισλαμοφοβια;
Ή μήπως ..ούτε και ή Ισλαμοφοβια είναι ρατσισμός;
Ή κριτική της Εβραϊκής θρησκείας μήπως είναι ρατσισμός; (Αντισημιτισμός)
Εγώ προσωπικά είμαι Αθεος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άκυρο θα ήταν αν έγραφα πως αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν κάρο.Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:43Δικιά μου, να πω και γω κανένα παράδειγμα με Ιαπωνία του 10ου αιώνα ή είναι άκυρο λες;Gherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:27Ναι αλλά αν ήμασταν μουσουλμάνοι, εγώ και η οποιοδήποτε γράφει εδώ μέσα, θα γυρνούσαμε εκτός σπιτιού φορώντας μπούρκα και θα παρακαλούσαμε ο άντρας που θα μας παντρευτεί να μην πάρει άλλη σύζυγο και να μην δέρνει πολύ.nik_killthemall έγραψε: 25 Δεκ 2021, 13:54
Ναι αλλά αν ήταν στη Μόρντορ και βλασφημούσε τον Σάρουμαν τότε θα βλέπαμε αν θα έλεγε τα ίδια
Ρίχτο και βλέπουμε.
Εγώ πάντως θέλω επίσημα να βγει κάποιος και να πει σε ποιους ναούς δεν κολλάει και ποιες θείες κοινωνίες προστατεύουν ή και θεραπεύουν από πάσα νόσο.nik_killthemall έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:40για κρίνους όμως δεν θα λέγατε, να θα σας πήγαινε πρρρρ. Οι μπούρκες, τα ξυλίκια και τα χαρέμια μας είναι αδιάφορα, οι ιεροί κρίνοι να μην αμφισβητηθούν είναι το θέμα.Gherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:27Ναι αλλά αν ήμασταν μουσουλμάνοι, εγώ και η οποιοδήποτε γράφει εδώ μέσα, θα γυρνούσαμε εκτός σπιτιού φορώντας μπούρκα και θα παρακαλούσαμε ο άντρας που θα μας παντρευτεί να μην πάρει άλλη σύζυγο και να μην δέρνει πολύ.nik_killthemall έγραψε: 25 Δεκ 2021, 13:54 Ναι αλλά αν ήταν στη Μόρντορ και βλασφημούσε τον Σάρουμαν τότε θα βλέπαμε αν θα έλεγε τα ίδια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή εγράφησαν πολλά κανονικά ρατσισμός δεν είναι η κριτική οποιασδήποτε θρησκείας και φυσικά των προσωπικοτήτων που λατρεύονται από τη θρησκεία αλλά η συκοφαντία κατά των πιστών της θρησκείας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:52 Μία απορία
Τώρα ο Δημητράς μπορεί να έκανε μήνυση στην Σώτη Τριανταφύλλου για ρατσισμό επειδή έγραψε κάτι για τον Μωάμεθ αλλά η μήνυσή του όπως και εκατοντάδες άλλες που έχει κάνει δεν είχε αποτέλεσμα.
Υπό την έννοια αυτή ισλαμοφοβία δεν είναι να πεις ότι η ιστορία με τον Μωάμεθ που ταξίδεψε με το ειδικό θεικό άλογο Μπουράκ που είχε φτερά μέχρι το φεγγάρι είναι παραμύθι αλλά ότι οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανθρώπους για πλάκα.Όμως επειδή όντως αυτό αρκετές φορές γίνεται και επειδή επί πλέον υπάρχουν σαφείς προτροπές στο κοράνι να γίνεται υπάρχει η διαμάχη ισλαμιστών και αντιτζιχαντιστών που λένε ότι πρόκειται για κριτική της θρησκείας η επισήμανση των χωρίων αυτών και όχι ρατσισμός.
Κατά τον ίδιο τρόπο αντισημιτισμός δεν είναι η κριτική της εβραικής θρησκείας,κάτι που εκτός των άλλων θα ήταν αντιιστορικό μια και κάποιοι από τους μεγαλύτερους αντισημίτες ήσαν χριστιανοί και η εβραική θρησκεία ως Παλαιά Διαθήκη είναι τμήμα και του χριστιανισμού.Αντισημιτισμός είναι να λες ότι οι Εβραίοι πίνουν αίμα μικρών παιδιών και διάφορα παρόμοια.
Ο ελληνικός νόμος και παλιότερα και τα συντάγματα είχαν άρθρα και για προσβολή γνωστής θρησκείας που είναι άλλο θέμα και απαγόρευαν έτσι και κριτική του σώματος της διδασκαλίας της θρησκείας αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη παρόμοιοι νόμοι έχουν καταργηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες και νομίζω και στην Ελλάδα ή καταργήθηκαν ή έχουν ατονήσει.
Ρε μπαγλαμά, φωνάζεις εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης την οποία στηρίζεις, και εξακολουθείς να τη στηρίζεις?Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:35 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... a-daimononΣεραφείμ: «Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων
«Μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες» τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιά
Μια από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ ήταν αυτή που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.
«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».
Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».
Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μεγάλο σφάλμα απο πλευράς του Μόσιαλου, και εμένα με εκνεύρισε, και για να πω την αλήθεια δεν τον είχα τόσο βλακάκο να κάνει τέτοιο "αστείο" ημέρα των Χριστουγέννων και να φέρθει τόσο άκομψα. Σίγουρα σε πολύ κόσμο δεν άρεσε το συγκεκριμένο αστειάκι, κόσμος ο οποίος άκουγε και διάβαζε με ενδιαφέρον τις αποψεις του Μόσιαλου.
Όσο και να πάω τον Σεραφείμ ως ιερέα, η συγκεκριμένη κριτική του kauldrοn είναι 100% δίκαια.Kauldron έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:10Ρε μπαγλαμά, φωνάζεις εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης την οποία στηρίζεις, και εξακολουθείς να τη στηρίζεις?Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 19:35 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... a-daimononΣεραφείμ: «Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων
Ο ίδιος και η κυβέρνηση, δεν το θεωρούν σφάλμα.Αλιόσα έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:51 Μεγάλο σφάλμα απο πλευράς του Μόσιαλου, και εμένα με εκνεύρισε, και για να πω την αλήθεια δεν τον είχα τόσο βλακάκο να κάνει τέτοιο "αστείο" ημέρα των Χριστουγέννων και να φέρθει τόσο άκομψα. Σίγουρα σε πολύ κόσμο δεν άρεσε το συγκεκριμένο αστειάκι, κόσμος ο οποίος άκουγε και διάβαζε με ενδιαφέρον τις αποψεις του Μόσιαλου.
Ναι, γιατί; Απαγορεύεται να διαφωνούμε με συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης που στηρίζουμε;Kauldron έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:10 Ρε μπαγλαμά, φωνάζεις εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης την οποία στηρίζεις, και εξακολουθείς να τη στηρίζεις?
Τί είμαστε; Σύριζα, ΚΚΕ ή ΧΑ;
Και τσιμπούκια στον Μόσιαλο δεν απαγορεύεται να κάνετε...Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:54Ναι, γιατί; Απαγορεύεται να διαφωνούμε με συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης που στηρίζουμε;Kauldron έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:10 Ρε μπαγλαμά, φωνάζεις εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης την οποία στηρίζεις, και εξακολουθείς να τη στηρίζεις?![]()
Τί είμαστε; Σύριζα, ΚΚΕ ή ΧΑ;![]()
Από προχθές όλη η βάση φωνάζει κατά του Μόσιαλου, βγάλε τη μαρμελάδα απ' τ' αυτιά σύντροφε..Maspoli έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:56Και τσιμπούκια στον Μόσιαλο δεν απαγορεύεται να κάνετε...Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:54Ναι, γιατί; Απαγορεύεται να διαφωνούμε με συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης που στηρίζουμε;Kauldron έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:10 Ρε μπαγλαμά, φωνάζεις εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης την οποία στηρίζεις, και εξακολουθείς να τη στηρίζεις?![]()
Τί είμαστε; Σύριζα, ΚΚΕ ή ΧΑ;![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σήμερα θα ήταν ήδη νεκρός, μαλάκας είναι να πει αντιστοιχα στην Καμπουλlonelyrider έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:13 Τζάμπα μάγκες όσοι χλευάζουν τον χριστιανισμό. Βρίσκουν και τα κάνουν.
Αν ζούσε στην Καμπούλ θα ανέβαζε τίποτα αντιστοιχο για τον Μωάμεθ?
Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Κούλης και οι συν αυτω έχουν μαρμελάδα στα αυτιά και έτσι η αφωνια από μέρους τους έχει συγκεκριμένο λόγο. Γονατίστε λοιπόν και συ και η βάση και στρωθείτε στη δουλειά...Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 22:00Από προχθές όλη η βάση φωνάζει κατά του Μόσιαλου, βγάλε τη μαρμελάδα απ' τ' αυτιά σύντροφε..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις