Πρέπει να βάλει τουλάχιστον 2 σειρές μέσα, τύπε και να το πάει μία-μία.AlienWay έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:51Δηλαδή πώς παλαιώνει σωστά το κρασί;Blackdog έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:50Δεν εχει νοημα να κρατας μπουκαλι κρασι μετα απο 2 χρονια. Ελαχιστα κρασια παλαιωνουν στο μπουκαλι, συνηθως ακριβα και απο "δυνατες" ετικετες.Naranjita έγραψε: 25 Δεκ 2021, 19:11
ένα ένα θα ανοιξω σε οποια εορτή και επέτειο όλα τα πάλια μπουκάλια.
πριν κανα μήνα, ανοίξαμε ένα του 1960, το οποίο είχε φτιάξει ο προπάππος. μια χαρά ξύδι.
δεν έχει νόημα να τα φυλάμε, ποιος ξέρει τι θα μας βρει έτσι όπως πάνε τα πράγματα....
Στην χειροτερη παντως θα γινει ξυδι, δεν νομιζω να κινδυνευει η υγεια σας
Ο volk ισως εχει να πει περισσοτερες λεπτομερειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαίρετε. Σας μιλάει το πνεύμα των Χριστουγέννων
Re: Χαίρετε. Σας μιλάει το πνεύμα των Χριστουγέννων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 26 Δεκ 2021, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εαν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να γράφουν στην ετικέτα αν επιδέχονται παλαίωσης ή όχι.Blackdog έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:55Ριξε μια ματια εδω
https://www.houseofwine.gr/how/wine/abo ... aiosi.html
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα γραφουνε αν ειναι για παλαιωσηAlienWay έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:00
Εαν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να γράφουν στην ετικέτα αν επιδέχονται παλαίωσης ή όχι.
Αν δεν ειναι, δεν γραφουνε τιποτα. Το οτι μπορεις να κρατησεις ενα οποιοδηποτε μπουκαλι στο κελαρι για χ διαστημα και να γινει καλυτερο ειναι κοινη παρανοηση.
Ηξερα εναν καποτε που κραταγε μπουκαλια μπυρες αμστελ για ποσα χρονια. Ουτε καν οτι ειχαν ημερομηνια ληξης δεν τον πτοησε
Α οκ.Blackdog έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:06Μα γραφουνε αν ειναι για παλαιωσηAlienWay έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:00
Εαν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να γράφουν στην ετικέτα αν επιδέχονται παλαίωσης ή όχι.![]()
Αν δεν ειναι, δεν γραφουνε τιποτα. Το οτι μπορεις να κρατησεις ενα οποιοδηποτε μπουκαλι στο κελαρι για χ διαστημα και να γινει καλυτερο ειναι κοινη παρανοηση.
Ηξερα εναν καποτε που κραταγε μπουκαλια μπυρες αμστελ για ποσα χρονια. Ουτε καν οτι ειχαν ημερομηνια ληξης δεν τον πτοησε![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν εχω ασχοληθει με τα κρασια, προτιμω το ουισκι!AlienWay έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:51Δηλαδή πώς παλαιώνει σωστά το κρασί;Blackdog έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:50Δεν εχει νοημα να κρατας μπουκαλι κρασι μετα απο 2 χρονια. Ελαχιστα κρασια παλαιωνουν στο μπουκαλι, συνηθως ακριβα και απο "δυνατες" ετικετες.Naranjita έγραψε: 25 Δεκ 2021, 19:11
ένα ένα θα ανοιξω σε οποια εορτή και επέτειο όλα τα πάλια μπουκάλια.
πριν κανα μήνα, ανοίξαμε ένα του 1960, το οποίο είχε φτιάξει ο προπάππος. μια χαρά ξύδι.
δεν έχει νόημα να τα φυλάμε, ποιος ξέρει τι θα μας βρει έτσι όπως πάνε τα πράγματα....
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εγώ παλιά έπινα βότκα (μια φορά τη βδομάδα στις εξόδους), αλλά τώρα τελευταία είμαι πιο πολύ της μπύρας.Volk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:24Δεν εχω ασχοληθει με τα κρασια, προτιμω το ουισκι!AlienWay έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:51Δηλαδή πώς παλαιώνει σωστά το κρασί;Blackdog έγραψε: 26 Δεκ 2021, 12:50
Δεν εχει νοημα να κρατας μπουκαλι κρασι μετα απο 2 χρονια. Ελαχιστα κρασια παλαιωνουν στο μπουκαλι, συνηθως ακριβα και απο "δυνατες" ετικετες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα ναι δωρο για την υγεια σου να σταματησεις την ενασχοληση σου με τη μπυρα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
! Σίγουρα είναι κρύωμα;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:21 Σκατά! Ήταν κρυωμενος, με κολλησε και πάνω που γινόταν καλά τον ξανακολλησα! Δεν έχω κλείσει μάτι από το βήχα του ! Να μη σχολιάσω ότι σηκώθηκα να κάνω καφέ κ τον βρήκα να καπνίζει στημπουτζατουρε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
YesNaida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:51! Σίγουρα είναι κρύωμα;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:21 Σκατά! Ήταν κρυωμενος, με κολλησε και πάνω που γινόταν καλά τον ξανακολλησα! Δεν έχω κλείσει μάτι από το βήχα του ! Να μη σχολιάσω ότι σηκώθηκα να κάνω καφέ κ τον βρήκα να καπνίζει στημπουτζατουρε!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
PCR αμφότεροι + οξύμετρο τακτικά.Περαστικά.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:51! Σίγουρα είναι κρύωμα;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:21 Σκατά! Ήταν κρυωμενος, με κολλησε και πάνω που γινόταν καλά τον ξανακολλησα! Δεν έχω κλείσει μάτι από το βήχα του ! Να μη σχολιάσω ότι σηκώθηκα να κάνω καφέ κ τον βρήκα να καπνίζει στημπουτζατουρε!
Στη νότια Αφρική, τα μισά κοινά κρυολογήματα αυτή την περίοδο... είναι όμικρον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι εγώ είχα καταρροή 2 μέρες επειδή έβγαινα σαν κλασικός μαλάκας 6 το πρωί στη βεράντα για τσιγάρο.Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:52YesNaida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:51! Σίγουρα είναι κρύωμα;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:21 Σκατά! Ήταν κρυωμενος, με κολλησε και πάνω που γινόταν καλά τον ξανακολλησα! Δεν έχω κλείσει μάτι από το βήχα του ! Να μη σχολιάσω ότι σηκώθηκα να κάνω καφέ κ τον βρήκα να καπνίζει στημπουτζατουρε!
Σε ευχαριστώ, θα τους τα μεταφέρω.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:54PCR αμφότεροι + οξύμετρο τακτικά.Περαστικά.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:51! Σίγουρα είναι κρύωμα;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:21 Σκατά! Ήταν κρυωμενος, με κολλησε και πάνω που γινόταν καλά τον ξανακολλησα! Δεν έχω κλείσει μάτι από το βήχα του ! Να μη σχολιάσω ότι σηκώθηκα να κάνω καφέ κ τον βρήκα να καπνίζει στημπουτζατουρε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Λολ ηρεμηστε, τρεις φορές παναντολακι και ένα μαγικό σιρόπι για βήχα και 4-5 καραμέλες και κομπλέ. Τι PCR και βλακείες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 14 Απαντήσεις