Συμπάθα με: σε χρησιμοποίησα αποκλειστικά για ερευνητικούς λόγουςnemo έγραψε: 25 Δεκ 2021, 09:33οχι ..και μολις την ειπες την μλκΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2021, 09:06 Επίσης παίζει το ενδεχόμενο να γράφει κάποιος για κειμενικούς, κυρίως, λόγους και όχι για εξωκειμενικούς![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για ποιό λόγο γράφουμε στο πχόρουμ ;
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Για ποιό λόγο γράφουμε στο πχόρουμ ;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
οκ να μας πεις οταν τελειωσει η ερευνα σου και τα συμπερασματα που αποκομισεςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2021, 12:06Συμπάθα με: σε χρησιμοποίησα αποκλειστικά για ερευνητικούς λόγουςnemo έγραψε: 25 Δεκ 2021, 09:33οχι ..και μολις την ειπες την μλκΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2021, 09:06 Επίσης παίζει το ενδεχόμενο να γράφει κάποιος για κειμενικούς, κυρίως, λόγους και όχι για εξωκειμενικούς![]()
![]()
Εγώ γράφω για το κουτσομπολιό της υπόθεσης.
Αυτό που λέω καμια φορά ότι γράφω "για να αντιμετωπίσω τους ιδεολογικούς μου αντιπάλους", είναι για να σατιρίσω τα μποτς.
Αυτό που λέω καμια φορά ότι γράφω "για να αντιμετωπίσω τους ιδεολογικούς μου αντιπάλους", είναι για να σατιρίσω τα μποτς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί ορισμένοι μένουμε στο εξωτερικό και μας λείπει η Ελληνική κουβέντα και ο χαβαλές που μπορείς να κάνεις μόνο με Έλληνες έστω και ιδεολογικά αντίθετους.
Είναι μια κάποια λύσις, τύπισσες και τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1356 Προβολές
-