seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 22:04
Υπάρχουν πολλοί που μου λένε ''δεν δουλεύει η πατέντα σου'' αλλά κανένας δεν μου λέει, πως στα πειράματα που έκανα το δικό μου δεν έπαθε τίποτα και το δικό τους κατέρρευσε.
Τι να πιστέψω τα πειράματα, τα μαθηματικά, την λογική, ή την βλακεία?
Γιατί βιδώνουν τα καθίσματα στο λεωφορείο?
Γιατί τοποθετούν χειρολαβές?
Ναι υπάρχουν μερικοί που λένε ότι οι βίδες και οι χειρολαβές δεν χρησιμεύουν ...... να τους πιστέψω?
Απλά τα συμφέροντά τους δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου και μου κάνουν πόλεμο ή είναι ηλίθιοι, ή κλέφτες.
Αυτά που λες είναι δικαιολογίες για να μην δεις την πραγματικότητα.
Πολλοί σου έχουν πει επίσης, πως τα πειράματα πάνω σε μια βάση που δεν πληροί καμία επιστημονική απαίτηση, παράγουν άκυρα αποτελέσματα.
Πολλοί σου έχουν ζητήσει επίσης, να καταθέσεις σε επιστημονική-μαθηματική μορφή όλα τα στοιχεία των πειραμάτων που έχεις κάνει και όχι να καταθέτεις μπακαλίστικα τεφτέρια. Πρέπει κάποιος ειδικός να πιστοποιήσει επί τόπου την σεισιμική σου βάση, τα φορτία, τις αναλογίες κ.λπ. Δεν μπορεί κανένας να δει σοβαρά τα πειράματά σου, βασισμένος στις δικές σου εκτιμήσεις.
Ποια σχέση έχουν τα καθίσματα του λεωφορείου με μια οικοδομική κατασκευή; Καμία!
Απλώς φέρνεις μια αναλογία που
εσύ νομίζεις ότι είναι σωστή. Δυστυχώς, δεν είναι.
Μας λες πως όσοι δεν αποδέχονται την πατέντα σου, σου κάνουν πόλεμο λόγω συμφερόντων, ή είναι ηλίθιοι ή κλέφτες!
Δηλαδή μας λες πως και οι 26.000 που διάβασαν και κατέβασαν την πατέντα σου, είναι είτε ηλίθιοι είτε κλέφτες, ή έχουν αντίθετα συμφέροντα και σου κάνουν πόλεμο...
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Αν δεν το πιστεύεις, τότε εξήγησέ μου, γιατί από τους 26.000 αναγνώστες, δεν έχει βρεθει ΚΑΝΕΝΑΣ να ενδιαφερθεί για την πατέντα σου;
Εγώ νομίζω πως ξέρεις το γιατί, αλλά δεν μπορείς να το δεχθείς...