!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:16 ρε συ seismic, το ακούραστο πάθος σου σε κάνει συμπαθή κατά κάποιο τρόπο. Μου θυμίζεις αυτόν

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Churchward
:smt023 Το πιστεύω φίλε μου.
Δεν με νοιάζει ας μην βγάλω τίποτα κέρδος ας σωθεί κόσμος και περιουσίες. :102:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Η ομάδα ''φίλοι της εφεύρεσης το απόλυτο αντισεισμικό σύστημα'' σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος
Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Εύχομαι και εγώ σε όοοολη την ομάδα, που αποτελείται από τους εξής έναν: seismic :lol:

Μακροημέρευση, υγεία, τύχη και καλές δουλειές για το 2022

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:23 Εύχομαι και εγώ σε όοοολη την ομάδα, που αποτελείται από τους εξής έναν: seismic :lol:

Μακροημέρευση, υγεία, τύχη και καλές δουλειές για το 2022

.
Χρόνια Πολλά από την Ομάδα με 543 μέλη https://www.facebook.com/groups/122735321848311/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Πω πω Γιάννη...
Σε έχουν γειώσει μπόλικες φορές, αποδεικνύοντάς σου πως η πατέντα σου δεν προσφέρει τίποτε το ουσιώδες.
Και εσύ τι απαντάς; Πως είσαι ερευνητής και έχεις δημοσιεύσεις...
Γι' αυτό και τόσα χρόνια είσαι στο μηδέν...
Αντί να καταλάβεις τι σου λένε, εσύ προβάλλεις τις δημοσιεύσεις σου.
Οι οποίες, όπως σου έχω αποδείξει, δεν είναι τίποτε το σπουδαίο.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταθέσει μια πατέντα δημοσιεύοντάς της σε ένα γραφείο ευρεσιτεχνιών και να πάρει αναγνώριση της πατέντας.
Αυτό έχεις κάνει και εσύ. Αλλά μετά από 15 χρόνια, δεν έχει βρεθεί κάποιος που να επενδύσει στην πατέντα σου.
Αλλά εσύ καυχιέσαι για τις αναγνώσεις που έχει η δημοσίευσή σου.
Χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πως με τόσες αναγνώσεις, όλο και κάποιος θα ενδιαφερόταν αλλά για να μην ενδιαφέρεται σημαίνει πως η πατέντα σου δεν προσφέρει κάτι το δυναμικό, κάτι το νέο κάτι που θα φέρει επανάσταση στις οικοδομικές κατασκευές.

Καλή συνέχεια στο όνειρο...
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:20 Πω πω Γιάννη...
Σε έχουν γειώσει μπόλικες φορές, αποδεικνύοντάς σου πως η πατέντα σου δεν προσφέρει τίποτε το ουσιώδες.
Και εσύ τι απαντάς; Πως είσαι ερευνητής και έχεις δημοσιεύσεις...
Γι' αυτό και τόσα χρόνια είσαι στο μηδέν...
Αντί να καταλάβεις τι σου λένε, εσύ προβάλλεις τις δημοσιεύσεις σου.
Οι οποίες, όπως σου έχω αποδείξει, δεν είναι τίποτε το σπουδαίο.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταθέσει μια πατέντα δημοσιεύοντάς της σε ένα γραφείο ευρεσιτεχνιών και να πάρει αναγνώριση της πατέντας.
Αυτό έχεις κάνει και εσύ. Αλλά μετά από 15 χρόνια, δεν έχει βρεθεί κάποιος που να επενδύσει στην πατέντα σου.
Αλλά εσύ καυχιέσαι για τις αναγνώσεις που έχει η δημοσίευσή σου.
Χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πως με τόσες αναγνώσεις, όλο και κάποιος θα ενδιαφερόταν αλλά για να μην ενδιαφέρεται σημαίνει πως η πατέντα σου δεν προσφέρει κάτι το δυναμικό, κάτι το νέο κάτι που θα φέρει επανάσταση στις οικοδομικές κατασκευές.

Καλή συνέχεια στο όνειρο...
Να είσαι καλά!
Έχω να προσφέρω αυτό το ανεπανάληπτο παγκοσμίως πείραμα.

Γιατί δεν πάει η πατέντα μου μπροστά είναι γιατί καμία πατέντα στην Ελλάδα δεν της επιτρέπουν οι πολιτικοί μας να πάει μπροστά.
Εγώ θα τα λέω και όποιος θέλει ας καταλάβει. Οι Τούρκοι απέναντι κατάλαβαν και με έβαλαν και στην επιστημονική τους ομάδα.
Σκέψου πόσο μ@λ@κ... θα αισθανθούν αν γίνει στην Τουρκία Εγώ δεν θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες κυβερνώντες.
Δες με τι πολιτικούς έχουμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Αγαπητέ seismic,
πόσες αναγνώσεις έχεις στην δημοσίευσή σου;
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 17:46 Αγαπητέ seismic,
πόσες αναγνώσεις έχεις στην δημοσίευσή σου;
19.802 Downloads 26.136 Views
https://www.scirp.org/journal/hottestpa ... rnalid=788
Βαθμό ερευνητή 6.53
16,407 Reads, 2 Citations, 3,205 Recommendations, 526.9 Total Research Interest
https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Ωραία seismic, θα θεωρήσω τα νούμερα αληθινά και όχι διπλές, τριπλές και δεκαπλές αναγνώσεις και κατεβάσματα από το ίδιο πρόσωπο.
Έχεις λοιπόν κοντά στα 20.000 κατεβάσματα και πάνω από 26.000 αναγνώσεις.

Από όλους αυτούς, εσύ πόσοι πιστεύεις ότι μπορεί να είναι από την Ελλάδα;
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:10 Ωραία seismic, θα θεωρήσω τα νούμερα αληθινά και όχι διπλές, τριπλές και δεκαπλές αναγνώσεις και κατεβάσματα από το ίδιο πρόσωπο.

Μπορεί και κανένας Έλληνας.
Πάντως Ελλάδα και εξωτερικό με ξέρουν κάποια εκατομμύρια πολιτικοί μηχανικοί.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:18
Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:10 Ωραία seismic, θα θεωρήσω τα νούμερα αληθινά και όχι διπλές, τριπλές και δεκαπλές αναγνώσεις και κατεβάσματα από το ίδιο πρόσωπο.

Ωραία. Αφού λοιπόν όσοι έχουν κατεβάσει και διαβάσει την πατέντα σου είναι ξένοι, δεν έχουν σχέση οι Έλληνες πολιτικοί...
Τότε, πως εξηγείς ότι από τόσους πολλούς που έχουν διαβάσει για την πατέντα σου, δεν έχει βρεθεί κανείς να σου ζητήσει να την αξιοποιήσει;
Και αφού σε ξέρουν "εκατομμύρια πολιτικοί μηχανικοί", πως και κάποιος δεν έχει βρεθεί να ζητήσει συνεργασία;
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:43
seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:18

Ωραία. Αφού λοιπόν όσοι έχουν κατεβάσει και διαβάσει την πατέντα σου είναι ξένοι, δεν έχουν σχέση οι Έλληνες πολιτικοί...
Τότε, πως εξηγείς ότι από τόσους πολλούς που έχουν διαβάσει για την πατέντα σου, δεν έχει βρεθεί κανείς να σου ζητήσει να την αξιοποιήσει;
Και αφού σε ξέρουν "εκατομμύρια πολιτικοί μηχανικοί", πως και κάποιος δεν έχει βρεθεί να ζητήσει συνεργασία;
Δεν έχει βρεθεί κανένας να συνεργαστούμε για να την αξιοποιήσουμε, Δεν έχει βρεθεί κανένας να μπορέσει να μου πει κάτι το αντίθετο που να μην μπορώ να απαντήσω, Με διαβάζουν σαν τρελοί. Έχω μιλήσει με τους ποιο κορυφαίους οργανισμούς του κράτους ΙΤΣΑΚ ΟΑΣΠ και μου είπαν να μπούμε σε ερευνητικό πρόγραμμα αλλά για να ήμουν μέσα στην έρευνα και εγώ έπρεπε να ιδρύσω εταιρεία. Με καλούν σε συνέδρια στο εξωτερικό σαν κύριο ομιλητή και δεν πάω.
Μου κάνει περιέργεια και εμένα?
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:06
seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 19:18 Μπορεί και κανένας Έλληνας.
Δεν έχει βρεθεί κανένας να συνεργαστούμε για να την αξιοποιήσουμε, Δεν έχει βρεθεί κανένας να μπορέσει να μου πει κάτι το αντίθετο που να μην μπορώ να απαντήσω, Με διαβάζουν σαν τρελοί. Έχω μιλήσει με τους ποιο κορυφαίους οργανισμούς του κράτους ΙΤΣΑΚ ΟΑΣΠ και μου είπαν να μπούμε σε ερευνητικό πρόγραμμα αλλά για να ήμουν μέσα στην έρευνα και εγώ έπρεπε να ιδρύσω εταιρεία. Με καλούν σε συνέδρια στο εξωτερικό σαν κύριο ομιλητή και δεν πάω.
Α, απλώς "σου κάνει περιέργεια και εσένα" μόνο ε;
Το ενδεχόμενο να έχουν διαβάσει 26.000 την πατέντα σου αλλά να την βρήκαν ανεφάρμοστη, δεν σου περνάει από το μυαλό ε;
Μόνο σοτ facebook, σου έχουν υποδείξει αρκετά λάθη, αλλά εσύ ούτε καν δίνεις σημασία.
Απλώς τους λες ότι και τώρα...πως σε διαβάζουν σαν τρελοί, πως σε καλούν σε συνέδρια, πως έχεις πολλές δημοσιεύσεις...

Αλλά το γεγονός είνα ένα: 15 χρόνια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου και ας την έχουν διαβάσε 26.000

Αυτό, πρέπει κάτι να σου πει...
seismic

Λοξίας έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:30
seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:06
Α, απλώς "σου κάνει περιέργεια και εσένα" μόνο ε;
Το ενδεχόμενο να έχουν διαβάσει 26.000 την πατέντα σου αλλά να την βρήκαν ανεφάρμοστη, δεν σου περνάει από το μυαλό ε;
Μόνο σοτ facebook, σου έχουν υποδείξει αρκετά λάθη, αλλά εσύ ούτε καν δίνεις σημασία.
Απλώς τους λες ότι και τώρα...πως σε διαβάζουν σαν τρελοί, πως σε καλούν σε συνέδρια, πως έχεις πολλές δημοσιεύσεις...

Αλλά το γεγονός είνα ένα: 15 χρόνια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου και ας την έχουν διαβάσε 26.000

Αυτό, πρέπει κάτι να σου πει...
Υπάρχουν πολλοί που μου λένε ''δεν δουλεύει η πατέντα σου'' αλλά κανένας δεν μου λέει, πως στα πειράματα που έκανα το δικό μου δεν έπαθε τίποτα και το δικό τους κατέρρευσε.
Τι να πιστέψω τα πειράματα, τα μαθηματικά, την λογική, ή την βλακεία?
Γιατί βιδώνουν τα καθίσματα στο λεωφορείο?
Γιατί τοποθετούν χειρολαβές?
Ναι υπάρχουν μερικοί που λένε ότι οι βίδες και οι χειρολαβές δεν χρησιμεύουν ...... να τους πιστέψω?
Απλά τα συμφέροντά τους δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου και μου κάνουν πόλεμο ή είναι ηλίθιοι, ή κλέφτες.
Ότι σχεδίασε η επιστήμη των πολιτικών μηχανικών ως σήμερα το έχω ανατρέψει δεν είναι εύκολο να το επιβάλω σε όλους αυτούς.
Αυτό μου λέει η στάση τους.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 24 Δεκ 2021, 22:04 Υπάρχουν πολλοί που μου λένε ''δεν δουλεύει η πατέντα σου'' αλλά κανένας δεν μου λέει, πως στα πειράματα που έκανα το δικό μου δεν έπαθε τίποτα και το δικό τους κατέρρευσε.
Τι να πιστέψω τα πειράματα, τα μαθηματικά, την λογική, ή την βλακεία?
Γιατί βιδώνουν τα καθίσματα στο λεωφορείο?
Γιατί τοποθετούν χειρολαβές?
Ναι υπάρχουν μερικοί που λένε ότι οι βίδες και οι χειρολαβές δεν χρησιμεύουν ...... να τους πιστέψω?
Απλά τα συμφέροντά τους δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου και μου κάνουν πόλεμο ή είναι ηλίθιοι, ή κλέφτες.
Αυτά που λες είναι δικαιολογίες για να μην δεις την πραγματικότητα.
Πολλοί σου έχουν πει επίσης, πως τα πειράματα πάνω σε μια βάση που δεν πληροί καμία επιστημονική απαίτηση, παράγουν άκυρα αποτελέσματα.
Πολλοί σου έχουν ζητήσει επίσης, να καταθέσεις σε επιστημονική-μαθηματική μορφή όλα τα στοιχεία των πειραμάτων που έχεις κάνει και όχι να καταθέτεις μπακαλίστικα τεφτέρια. Πρέπει κάποιος ειδικός να πιστοποιήσει επί τόπου την σεισιμική σου βάση, τα φορτία, τις αναλογίες κ.λπ. Δεν μπορεί κανένας να δει σοβαρά τα πειράματά σου, βασισμένος στις δικές σου εκτιμήσεις.

Ποια σχέση έχουν τα καθίσματα του λεωφορείου με μια οικοδομική κατασκευή; Καμία!
Απλώς φέρνεις μια αναλογία που εσύ νομίζεις ότι είναι σωστή. Δυστυχώς, δεν είναι.

Μας λες πως όσοι δεν αποδέχονται την πατέντα σου, σου κάνουν πόλεμο λόγω συμφερόντων, ή είναι ηλίθιοι ή κλέφτες!
Δηλαδή μας λες πως και οι 26.000 που διάβασαν και κατέβασαν την πατέντα σου, είναι είτε ηλίθιοι είτε κλέφτες, ή έχουν αντίθετα συμφέροντα και σου κάνουν πόλεμο...
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Αν δεν το πιστεύεις, τότε εξήγησέ μου, γιατί από τους 26.000 αναγνώστες, δεν έχει βρεθει ΚΑΝΕΝΑΣ να ενδιαφερθεί για την πατέντα σου;
Εγώ νομίζω πως ξέρεις το γιατί, αλλά δεν μπορείς να το δεχθείς...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”