Πολύ άσχημα.vatraxos έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:18Συνεπώς μετά τη πανδημία ποιός θα έχει βγει περισσότερο τραυματισμένος και ποιός αλώβητος; Με άλλα λόγια, πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο τέλος της;AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:15Μα η πανδημία απαιτεί χειρισμό με κάποια μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν γιατί πρόκειται για τεράστια καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Δεν βρισκόμαστε σε καθεστώς κανονικότητας. Ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
Re: Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σίγουρα θα πληρώσουν το μάρμαρο κι κάποιοι που δεν φταίνε. Αλλά είναι καιρός αυτός ο λαός να ενηλικιωθεί.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι ένας σαραντάρης και πάνω , ειδικά ένας που πέρασε τα 20 και 30 του επί ΠΑΣΟΚ , μπορεί να μπει στην θέση του σημερινού νέου επί κορωνοϊού.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:57 Πάντως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι ένας σαραντάρης και πάνω , ειδικά ένας που πέρασε τα 20 και 30 του επί ΠΑΣΟΚ , μπορεί να μπει στην θέση του σημερινού νέου επί κορωνοϊού.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Eθνικοκοινωνιστης
ας την πληρωσουν οι μπουμερςΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:57 Πάντως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι ένας σαραντάρης και πάνω , ειδικά ένας που πέρασε τα 20 και 30 του επί ΠΑΣΟΚ , μπορεί να μπει στην θέση του σημερινού νέου επί κορωνοϊού.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είμαι του κρύου, το παραδέχομαι. Ο θερμοστάτης μου είναι ρυθμισμένος 30 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:43![]()
Κ μένα μου αρέσει το χιονοδρομικό, πήγαινα φουλ για snowboard πριν τον κορώνα, αλλά ειλικρινά κάτι άλλο ωραίο στο χειμώνα δεν μπορώ να σκεφτώ. Βέβαια εγώ κρυώνω εύκολα. Ίσως φταίει ότι δεν έχω πολύ λίπος. Αλλά αν έχει κάτω από 14 βαθμούς εγώ κρυώνω. Μετακινουμαι και με μηχανη ως επί το πλείστον και είναι 100 φορές σπαστικός ο χειμώνας.
Και εγώ αδύνατος είμαι πάντως, 1,90 και 78-80 κιλά, αναλόγως της περιόδου.
Σε διαβεβαιώ όμως ότι εσύ είσαι ακριβώς στη θέση της τότε νέας γιατί από τα 20 μέχρι τα 29 παίζει γύρω στα 6.5 χρόνια καθαρά να ήταν γκρίνια που δε βγαίνουμε, να δούμε κόσμο, όλοι γλεντάνε κι εγώ κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους, δε γυρνάνε πίσω αυτά τα χρόνια, πόσο καιρό έχουμε να πάμε κάπου να χορέψουμε...Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:57 Πάντως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι ένας σαραντάρης και πάνω , ειδικά ένας που πέρασε τα 20 και 30 του επί ΠΑΣΟΚ , μπορεί να μπει στην θέση του σημερινού νέου επί κορωνοϊού.
FF 4 χρόνια αργότερα "ήμουν τόσο ηλίθια".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει δίκιο για τα ΜΜΑ. Είναι η υπέρτατη αηδία του γνωστού σύμπαντος.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:11Η λίστα πέτσα ήταν ώστε να προστατευτούν τα μίντια από τον ψεκασμό.
Μια ζωή θα αυτοεξεφτελίζεσαι ότοOtto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:38έχεις καμία καλύτερη επιλογή να την πεις και σε μας; Γιατί όλη η αντιπολίτευση κάνει μόκο στα μέτρα.
sys3x έγραψε: 24 Δεκ 2021, 14:19Και καπάκι πριν είχαμε τον Βασιλάκη τον Κικίλια, τον Βασιλάκη τον Κικίλια μαλάκα μου, γαμώ το θεό τους γαμώ.

- Otto Weininger
θα κάναμε εσένα, αλλά δεν σήκωνες το τηλέφωνο εκείνο το πρωί
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μην το γελάς, δεν παίζει να ήμουν χειρότερος από τον καταδρομέα ή τον καλαθοσφαιριστή.Otto Weininger έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:38θα κάναμε εσένα, αλλά δεν σήκωνες το τηλέφωνο εκείνο το πρωί
- Otto Weininger
Το γελάω, γιατί αν σε τοποθετήσω απλά διοικητή σε νοσοκομείο, σε κάνα εξάμηνο στην καλύτερη θα το έχεις χρεοκοπήσει, στην χειρότερη θα σου έχουν φορτώσει εσένα ότι λαμόγια έκαναν τα τελευταία 10 χρόνια ξέρω γω και θα πας μέσα.nyxtovios έγραψε: 25 Δεκ 2021, 00:09Μην το γελάς, δεν παίζει να ήμουν χειρότερος από τον καταδρομέα ή τον καλαθοσφαιριστή.Otto Weininger έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:38θα κάναμε εσένα, αλλά δεν σήκωνες το τηλέφωνο εκείνο το πρωί
Όχι να αναλάβεις το Υγείας. Όσο για τον Πλεύρη, είναι άψογος και ικανότατος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε ναι δεν είμαι και λουκουματζού εγώ για να διοικώ νοσοκομείο. Αν υπάρχουν λαμογιές των προηγούμενων να τους παν στα δικαστήρια και να τους κλείσουν μέσα.Otto Weininger έγραψε: 25 Δεκ 2021, 08:59Το γελάω, γιατί αν σε τοποθετήσω απλά διοικητή σε νοσοκομείο, σε κάνα εξάμηνο στην καλύτερη θα το έχεις χρεοκοπήσει, στην χειρότερη θα σου έχουν φορτώσει εσένα ότι λαμόγια έκαναν τα τελευταία 10 χρόνια ξέρω γω και θα πας μέσα.nyxtovios έγραψε: 25 Δεκ 2021, 00:09Μην το γελάς, δεν παίζει να ήμουν χειρότερος από τον καταδρομέα ή τον καλαθοσφαιριστή.Otto Weininger έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:38
θα κάναμε εσένα, αλλά δεν σήκωνες το τηλέφωνο εκείνο το πρωί
Όχι να αναλάβεις το Υγείας. Όσο για τον Πλεύρη, είναι άψογος και ικανότατος.
Το ότι είναι ικανότατος ο Πλεύρης που το ξέρεις;
Εδώ θα μου πεις έχει αναλάβει υπουργείο ο μπουμπουκος που έκανε 12 χρόνια να τελειώσει το ιστορικό. Οποιοσδήποτε είναι ικανότερος από τους πρώην καρατζαφερικους.
Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει...το όλο θέμα είναι οι μεθ. Γι αυτό γίνονται όλα.
Αν είχαμε καλύτερο σύστημα υγείας, δεν θα γίνονταν όλα αυτά...αλλά βλέπεις είναι πολυτέλεια, άλλωστε τι θα τις κάνουμε τις μεθ όταν τελειώσει ο κορονοιος; ...
Αν είχαμε καλύτερο σύστημα υγείας, δεν θα γίνονταν όλα αυτά...αλλά βλέπεις είναι πολυτέλεια, άλλωστε τι θα τις κάνουμε τις μεθ όταν τελειώσει ο κορονοιος; ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση