Η ''Αυγη'' ....πως το είπατε; δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμετική Συριζαίλα από την Κατερίνα Στεφανίδη
Re: Εμετική Συριζαίλα από την Κατερίνα Στεφανίδη
Συριζαία η Κατερίνα Στεφανίδη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μην ξηγιεσαι!jason0 έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:35 Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει γιατί είναι συριζαιλα ότι ήθελε να το παρει ατόφιος Έλληνας και όχι μαύρος παιδι μεταναστών; εγώ ανάποδα τα ξερω
Όταν προτιμάς τον Αντετοκούμπο είναι συριζαιιλα
Όταν δεν προτιμάς τον Αντετοκούμπο είναι συριζαιιλα
Ρώτα τον Ιδιώνυμο να στο εξηγήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εχει δικιο η Στεφανιδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κορυφαίο Έλληνα αθλητή δεν ψήφισαν;Maspoli έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:43Σωστό αυτό, γι' αυτό και είπα ότι μάλλον θα ψήφιζα Ντούσκο.jason0 έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:33 Εντωμεταξύ και ο Τεντογλου που είναι γαματο παλικαρακι γελουσε και ο ίδιος πώς το πηρε και το έλεγε, που χτύπησαν οι 2 πρώτοι και σταμάτησαν τα άλματα
Και ο άλλος έριχνε 40ρες και 50ρες στους τελικούς NBA
Είπαμε αλληλοστηριξη οι αθλητές του στίβου, αδικημένοι και παρατημενοι απ την πολιτεία αλλά το γαμησε και ψόφησε
Ντούσκος και Τεντογλου κατέκτησαν χρυσό με το εθνοσημο, Αντετοκούμπο πήρε πρωτάθλημα με το σήμα των Μπακς.
Όχι ποιόν έκανε ξερω γω τους Έλληνες εθνικά περηφανους
Ε ο Αντετοκουμπο είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής
Και εσύ αν μπορούσες θα φορούσες την στολή του Κόκκινου Στρατού σε μια πολεμική σύρραξη ΝΑΤΟ-ΕΣΣΔMaspoli έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:43Σωστό αυτό, γι' αυτό και είπα ότι μάλλον θα ψήφιζα Ντούσκο.jason0 έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:33 Εντωμεταξύ και ο Τεντογλου που είναι γαματο παλικαρακι γελουσε και ο ίδιος πώς το πηρε και το έλεγε, που χτύπησαν οι 2 πρώτοι και σταμάτησαν τα άλματα
Και ο άλλος έριχνε 40ρες και 50ρες στους τελικούς NBA
Είπαμε αλληλοστηριξη οι αθλητές του στίβου, αδικημένοι και παρατημενοι απ την πολιτεία αλλά το γαμησε και ψόφησε
Ντούσκος και Τεντογλου κατέκτησαν χρυσό με το εθνοσημο, Αντετοκούμπο πήρε πρωτάθλημα με το σήμα των Μπακς.
Και τζάμπα μάλιστα, ενώ ο Αντετοκουμπο πλερώνεται για να ντύνετε Ρουντολφ το Ελαφάκι
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Συμφωνώ με τον Μασπολι.Μου είναι συμπαθεις ο Γιάννης αλλά αθλητή της χρονιάς ας τον βγάλουμε όταν οδηγήσει την Εθνική σε κάνα χρυσό(είτε σε Ευρωμπάσκετ είτε σε Μουντομπάσκετ).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν έβαζα στον τίτλο ''Λανθασμένες Δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη'' δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο νήμαBeria έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:45Μην ξηγιεσαι!jason0 έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:35 Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει γιατί είναι συριζαιλα ότι ήθελε να το παρει ατόφιος Έλληνας και όχι μαύρος παιδι μεταναστών; εγώ ανάποδα τα ξερω
Όταν προτιμάς τον Αντετοκούμπο είναι συριζαιιλα
Όταν δεν προτιμάς τον Αντετοκούμπο είναι συριζαιιλα
Ρώτα τον Ιδιώνυμο να στο εξηγήσει
Με μια Συριζαίλα όμως τραβάς κοινό.
Σκέφτηκα να προσθέσω και κάτι σε Γράμμο - Βίτσι αλλά δεν κόλλαγε από πουθενά.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Περιμενουμε 'Αδωνι να κράξει την Στεφανίδη και να υποστηρίξει τον Ακενοτούμπο.
Άρα αθλητή της χρονιάς ψηφίζουμε όχι τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς αλλά αυτόν που προσφερε πιο πολλα στη χώρα; οκ, δεκτόν, κάτσε να δω ποιους έβγαλαν στο παρελθόνzteo έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:50 Συμφωνώ με τον Μασπολι.Μου είναι συμπαθεις ο Γιάννης αλλά αθλητή της χρονιάς ας τον βγάλουμε όταν οδηγήσει την Εθνική σε κάνα χρυσό(είτε σε Ευρωμπάσκετ είτε σε Μουντομπάσκετ).
Περσι δεν έγινε, το 19 βλέπω βγήκε ο Τσιτσιπας
Είμαι σε δίλημμα
Από τη μία ο Γιάννης δεν έφερε εθνική επιτυχία (sic) αλλά είναι σεβαστικό παιδί, συντηρητικό από τον Κολωνό. Τραγουδάει και τον Εθνικό Υμνο με τους ομογενείς
Ο Τεντόγλου έχει ύποπτη κατάληξη στο επώνυμό του και κάνει φιγούρες άνιμε
Εθνικώς ύποπτος με φαίνεται
Από τη μία ο Γιάννης δεν έφερε εθνική επιτυχία (sic) αλλά είναι σεβαστικό παιδί, συντηρητικό από τον Κολωνό. Τραγουδάει και τον Εθνικό Υμνο με τους ομογενείς
Ο Τεντόγλου έχει ύποπτη κατάληξη στο επώνυμό του και κάνει φιγούρες άνιμε
Εθνικώς ύποπτος με φαίνεται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Καραμελίτσα
Ο στίβος είναι αθλητισμός, το μπάσκετ είναι χαζοπαίχνιδο τηλεόρασης, 100% δίκιο έχει η Κατερίνα.
Z
Το μπάσκετ είναι το δεύτερο σε συχνότητα παιχνίδι που παίζουν τα αγοράκια με τα χέρια τουςΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:05 Ο στίβος είναι αθλητισμός, το μπάσκετ είναι χαζοπαίχνιδο τηλεόρασης, 100% δίκιο έχει η Κατερίνα.
- Καραμελίτσα
Να βραβεύουν τότε κόσμο και για το πρώτο σε συχνότητα.Beria έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:08Το μπάσκετ είναι το δεύτερο σε συχνότητα παιχνίδι που παίζουν τα αγοράκια με τα χέρια τουςΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:05 Ο στίβος είναι αθλητισμός, το μπάσκετ είναι χαζοπαίχνιδο τηλεόρασης, 100% δίκιο έχει η Κατερίνα.
Z
Τους βραβεύουνΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:11Να βραβεύουν τότε κόσμο και για το πρώτο σε συχνότητα.Beria έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:08Το μπάσκετ είναι το δεύτερο σε συχνότητα παιχνίδι που παίζουν τα αγοράκια με τα χέρια τουςΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:05 Ο στίβος είναι αθλητισμός, το μπάσκετ είναι χαζοπαίχνιδο τηλεόρασης, 100% δίκιο έχει η Κατερίνα.
Τους στέλνουν στη Βουλή
Υπάρχει παγκόσμιο πρωτάθλημα ταβλιού, τύπισσα;Καραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:11Να βραβεύουν τότε κόσμο και για το πρώτο σε συχνότητα.Beria έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:08Το μπάσκετ είναι το δεύτερο σε συχνότητα παιχνίδι που παίζουν τα αγοράκια με τα χέρια τουςΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:05 Ο στίβος είναι αθλητισμός, το μπάσκετ είναι χαζοπαίχνιδο τηλεόρασης, 100% δίκιο έχει η Κατερίνα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-