Εσένα σε κόβω να κάνεις NOVAVAX.Καdy έγραψε: 23 Δεκ 2021, 00:55 καλο ακουγεται σαν θεωρια,αλλα γιατι εχει μονο σπαικ πρωτεινες?
που ειναι το κυριως σωμα του ιου? τον εχει δει ποτε κανεις?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΜΠΟΛΙΟ ΝOVAVAX
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΕΜΠΟΛΙΟ ΝOVAVAX
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Περίμενε να βγει το τούρκικο, θα λύσει το θέμα μια και καλή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Bill Hicks
Scouser έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:07https://emea.gr/life/650852/novavax-ta- ... koronoiou/Novavax: Τα μυστικά του νέου εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της μετάλλαξης «όμικρον» και πόσο διαφορετικά λειτουργεί σε σχέση όλα τα υπόλοιπα εγκεκριμένα.
Ο ιός SARS-CoV-2 είναι γεμάτος πρωτεΐνες τις οποίες χρησιμοποιεί για διάφορους λόγους. Η πρωτεΐνη -ακίδα (spike protein) που χρησιμοποιείται για να εισβάλει στα ανθρώπινα κύτταρα αποτελεί έναν δελεαστικό στόχο για πιθανά εμβόλια και θεραπείες, όπως και για το καινούργιο εμβόλιο της Novavax.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Otto Weininger
να τοποθετηθεί ο ΠετράκοςBill Hicks έγραψε: 24 Δεκ 2021, 21:17Scouser έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:07https://emea.gr/life/650852/novavax-ta- ... koronoiou/Novavax: Τα μυστικά του νέου εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της μετάλλαξης «όμικρον» και πόσο διαφορετικά λειτουργεί σε σχέση όλα τα υπόλοιπα εγκεκριμένα.Ο ιός SARS-CoV-2 είναι γεμάτος πρωτεΐνες τις οποίες χρησιμοποιεί για διάφορους λόγους. Η πρωτεΐνη -ακίδα (spike protein) που χρησιμοποιείται για να εισβάλει στα ανθρώπινα κύτταρα αποτελεί έναν δελεαστικό στόχο για πιθανά εμβόλια και θεραπείες, όπως και για το καινούργιο εμβόλιο της Novavax.![]()
![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
ακουγεται ασφαλεστερο απο τα σατανομπολια μρνα αλλα και τα παραδοσιακα μπολια αν ειναι προχειροφτιαγμενα κανουν ζημια κι αυταEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 11:45 Kady τρελέ μου παίζει να έρθει σε λιγο καιρο οπότε θα έχεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις![]()
Εμβόλιο Novavax: Έγκριση από ΠΟΥ για επείγουσα χρήση
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε ήδη χθες, Δευτέρα, την κυκλοφορία του εμβολίου, του Nuvaxovid
https://www.kathimerini.gr/world/561640 ... sa-chrisi/
https://www.sciencedirect.com/science/a ... via%3Dihub
ScouserToxicity of spike fragments SARS-CoV-2 S protein for zebrafish: A tool to study its hazardous for human health?
το novavax δεν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν moths:
Δεν εχω πρόχειρο το νήμα/ποστ του Otto Weininger που τα παρουσίαζε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
viewtopic.php?f=13&t=31955Orion22 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:10 το novavax δεν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν moths:
Θα του κάνω σύντομα update
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την έγκριση από τον ΕΜΑ, άλλες χώρες της ΕΕ έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν παραγγελίες και τα εγχώρια υπαλληλακια της Φαιζερ τσιμουδια, ούτε καν μια σύντομη ενημέρωση σε μια συνέντευξη Τύπου. Επειδή πλέον τους έχω λιγότερη εμπιστοσύνη από όση θα είχα να αφήσω τον Παπαχρονη μόνο του με την κόρη μου, τι δυνατότητες υπάρχουν να πάμε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ για να εμβολιαστουμε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
η Ολλανδια θα κάνει νόβαβαξ τέλη φεβρουαρίου αλλά νομίζω δεν εμβολιάζουν τουρίστες. Πρέπει να εγγραφείς στον δήμο να πάρεις bsn. Θα το φέρουν όμως κια στην ΕΛλάδα. Δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκας. Ή μάλλον οκ μπορεί να είναι αλλά δεν τους παίρνειScouser έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:50 Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την έγκριση από τον ΕΜΑ, άλλες χώρες της ΕΕ έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν παραγγελίες και τα εγχώρια υπαλληλακια της Φαιζερ τσιμουδια, ούτε καν μια σύντομη ενημέρωση σε μια συνέντευξη Τύπου. Επειδή πλέον τους έχω λιγότερη εμπιστοσύνη από όση θα είχα να αφήσω τον Παπαχρονη μόνο του με την κόρη μου, τι δυνατότητες υπάρχουν να πάμε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ για να εμβολιαστουμε;
Δεν κάνει το εμβόλιο της Pfizer γιατί είναι αδοκίμαστοScouser έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:50 Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την έγκριση από τον ΕΜΑ, άλλες χώρες της ΕΕ έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν παραγγελίες και τα εγχώρια υπαλληλακια της Φαιζερ τσιμουδια, ούτε καν μια σύντομη ενημέρωση σε μια συνέντευξη Τύπου. Επειδή πλέον τους έχω λιγότερη εμπιστοσύνη από όση θα είχα να αφήσω τον Παπαχρονη μόνο του με την κόρη μου, τι δυνατότητες υπάρχουν να πάμε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ για να εμβολιαστουμε;
Εγκαλεί τους επιστήμονες που δεν φέρνουν το NOVAVAX γιατί είναι αδοκίμαστο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
υπάρχει ήδη τούρκικο εμβόλιοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Δεκ 2021, 20:23 Περίμενε να βγει το τούρκικο, θα λύσει το θέμα μια και καλή.
Πιωμένος είσαι μπάρμπα;Beria έγραψε: 31 Δεκ 2021, 13:11Δεν κάνει το εμβόλιο της Pfizer γιατί είναι αδοκίμαστοScouser έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:50 Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την έγκριση από τον ΕΜΑ, άλλες χώρες της ΕΕ έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν παραγγελίες και τα εγχώρια υπαλληλακια της Φαιζερ τσιμουδια, ούτε καν μια σύντομη ενημέρωση σε μια συνέντευξη Τύπου. Επειδή πλέον τους έχω λιγότερη εμπιστοσύνη από όση θα είχα να αφήσω τον Παπαχρονη μόνο του με την κόρη μου, τι δυνατότητες υπάρχουν να πάμε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ για να εμβολιαστουμε;
Εγκαλεί τους επιστήμονες που δεν φέρνουν το NOVAVAX γιατί είναι αδοκίμαστο
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ειδες τι επαθαν τα ζεμπραφις οταν τους εβαλαν την σπαικ προτειν στο σωμα τους?
αν θελεις τοσο πολυ να κανεις εμπολιο για τι δεν πας σερβια/ουγγαρια να κανεις σινοφαρμ που ναι το λιγοτερο θανατηφορο?