Ως περιγράφεται αυτό από το κομμουνιστικό μανιφέστο.έργο_μακέτο έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:33 Ο Καστοριάδης είχε ασκήσει κριτική στην υποτιθεμένα νομοτελειακή και ιστορική αναγκαία επικράτηση του μαρξιστικού προτάγματος.
Εγώ λέω άλλα.
Ως περιγράφεται αυτό από το κομμουνιστικό μανιφέστο.έργο_μακέτο έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:33 Ο Καστοριάδης είχε ασκήσει κριτική στην υποτιθεμένα νομοτελειακή και ιστορική αναγκαία επικράτηση του μαρξιστικού προτάγματος.
Καλά ξεμεθυσε πρώτα και συζητάμε μετά.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:34Εκεί είσαι:George_V έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:31search.php?author_id=575&sr=postswooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:29
Έχεις γράψει κάποιο ποστ εσύ να δούμε τι λέει. Οτιδήποτε, καλλιτεχνικό, θεατρικό, θρησκειολογικό ...
Διάλεξε.
Και σε πιάνει ίκτερος όταν βλέπεις αντισυριζιάρικα post.Αντί να τραγουδήσει ο Ρουβας για 17 λεπτά δε μοιράζετε τα χρήματα σε 100 απορες οικογένειες λέω γω?
Καλύτερο δώρο για το λαό είναι έτσι.
Όχι. Η κριτική αφορά γενικά το μαρξιστικό ρεύμα. Τόσο τις θεωρητικές του καταβολές όσο και τη μορφή που πήρε όταν εφαρμόστηκε στην πράξη.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:35Ως περιγράφεται αυτό από το κομμουνιστικό μανιφέστο.έργο_μακέτο έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:33 Ο Καστοριάδης είχε ασκήσει κριτική στην υποτιθεμένα νομοτελειακή και ιστορική αναγκαία επικράτηση του μαρξιστικού προτάγματος.
Εγώ λέω άλλα.
Καρκινάκι μαύρο σε πιάνει.George_V έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:40Καλά ξεμεθυσε πρώτα και συζητάμε μετά.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:34Εκεί είσαι:
Και σε πιάνει ίκτερος όταν βλέπεις αντισυριζιάρικα post.Αντί να τραγουδήσει ο Ρουβας για 17 λεπτά δε μοιράζετε τα χρήματα σε 100 απορες οικογένειες λέω γω?
Καλύτερο δώρο για το λαό είναι έτσι.
Είσαι αστείος ρε Γουντυ... Αυτά μου έλειψαν όσο εισουν μπαναρισμενος.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:43Καρκινάκι μαύρο σε πιάνει.George_V έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:40Καλά ξεμεθυσε πρώτα και συζητάμε μετά.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:34
Εκεί είσαι:
Και σε πιάνει ίκτερος όταν βλέπεις αντισυριζιάρικα post.
Δεν πειράζει. Υπάρχουν και μερικά αντισυρίζια, τα εναπομείναντα έστω. Ανέξου τα.
George_V έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:52Είσαι αστείος ρε Γουντυ... Αυτά μου έλειψαν όσο εισουν μπαναρισμενος.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:43Καρκινάκι μαύρο σε πιάνει.
Δεν πειράζει. Υπάρχουν και μερικά αντισυρίζια, τα εναπομείναντα έστω. Ανέξου τα.
Τελικα είσαι η μασκότ του Πχορουμ. Λόγο μεθυσμένη μεν αλλά πάντα μασκότ.

Αυτή την ιστορία νομίζω ότι την έχεις ξαναπει. Deja vu.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:00Σε τι ?stavmanr έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:54Ο κόσμος εξελίσσεται.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:17 Σήμερα έχουμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Αντιλαμβάνεσθε όμως ότι αν υπήρχε το τωρινό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 1955-1960, η οργάνωσις καρφίτσα θα το κυνήγαγε με την ίδια μανία που κυνήγαγε τους αριστερούς ;
Μιά φορά κι ένα καιρό εγώ είχα μιά τραπεζική κάρτα και ήταν Μεγάλη Παρασκευή.
Αυτή κόλλαγε μερικές φορές γιατί το μάτι του ηλεκτρονικού συστήματος έπρεπε να αναγνωρίσει την υπογραφή.
Εγώ έχω χαρακτηριστική πρωθυπουργική υπογραφή σαν του Παπανδρέου αλλά αυτό δεν την αναγνώριζε και στην τρίτη αποτυχία καιγόσουν.
Την παίρνει λοιπόν την κάρτα μέσα το μηχ/μα και λέει "άντε γειά".
Δεν είχα μία, φίλοι εξαφανισμένοι και μέχρι την Τρίτη του Πάσχα την έβγαλα με κάτι φυστίκια.
Τώρα, μετά από 40 χρόνια με βλέπει το ministry of plenty σαν ψάρι μέσα στη γυάλα.
Άμα θέλει, με ένα red button μου τα μηδενίζει όλα με μία σαθρή δικαιολογία και δεν θα έχω μία μέχρι το 3000 μχ, όχι μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.
wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:54George_V έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:52Είσαι αστείος ρε Γουντυ... Αυτά μου έλειψαν όσο εισουν μπαναρισμενος.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:43
Καρκινάκι μαύρο σε πιάνει.
Τελικα είσαι η μασκότ του Πχορουμ. Λόγο μεθυσμένη μεν αλλά πάντα μασκότ.
![]()

Αυτό έφταιξε.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:00Σε τι ?stavmanr έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:54Ο κόσμος εξελίσσεται.wooded glade έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:17 Σήμερα έχουμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Αντιλαμβάνεσθε όμως ότι αν υπήρχε το τωρινό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 1955-1960, η οργάνωσις καρφίτσα θα το κυνήγαγε με την ίδια μανία που κυνήγαγε τους αριστερούς ;
Μιά φορά κι ένα καιρό εγώ είχα μιά τραπεζική κάρτα και ήταν Μεγάλη Παρασκευή.
Αυτή κόλλαγε μερικές φορές γιατί το μάτι του ηλεκτρονικού συστήματος έπρεπε να αναγνωρίσει την υπογραφή.
Εγώ έχω χαρακτηριστική πρωθυπουργική υπογραφή σαν του Παπανδρέου αλλά αυτό δεν την αναγνώριζε και στην τρίτη αποτυχία καιγόσουν.
Την παίρνει λοιπόν την κάρτα μέσα το μηχ/μα και λέει "άντε γειά".
Και εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ τσίπουρα πινω ,δεν λέγω όμως αυτά που λέει ο νηματοθετης..vatraxos έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:31 Κομμουνισμός χωρίς κομμουνισμό είναι σαν Wooded χωρίς τσίπουρο. Δε γίνεται.