!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Κάστομ μην τον ακούς, γαμιώντας θα σε πάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
enaon έγραψε: 08 Σεπ 2018, 19:20 ευχαρίστως, αλλά θα το πας όλο και θα τραβάμε βίντεο, όσες μέρες και αν χρειαστεί![]()
Τι εννοεις; Στα χερια θα το παρω, αγκαλια, θα κανω το τετραγωνο και θα ρθω. Κριμα θαναι ορφανα τα παιδακια μου.
Συς, για ποιον μιλας;
χμμ, πρέπει να χάνει λιγο την χαρά που προσφέρει έτσι, είναι 14 κιλά, ίσως δεν θα έχει πολύ πλάκα.Custom_F έγραψε: 08 Σεπ 2018, 19:25 Τι εννοεις; Στα χερια θα το παρω, αγκαλια, θα κανω το τετραγωνο και θα ρθω.
Θα σε ντύσουμε με φούσκες περιτυλίγματος και θα έχεις κράνος-επιγονατίδες κλπ, θα γελάνε όλοι αλλά θα είσαι ασφαλής.
Δεν θυμάμαι αν το έγραψες σε προηγούμενη σελίδα αλλά μοιάζει να μην έχει φως. Μήπως είναι λιγάκι επικίνδυνο το βράδυ;enaon έγραψε: 08 Σεπ 2018, 18:50 Πέρασα πλέον τα 250 χιλιόμετρα πάνω του, έχω φουσκώσει το λάστιχο φουλ και το έμαθα πάλι απο την αρχή γιατί άλλαξε πολύ η συμπεριφορά του, γενικά είναι ένα φανταστικό πράγμα.
Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω και έχει πλάκα που κανείς δεν ξέρει, το λένε ουάου, τι ειναι αυτό, τέτοιο, φώτα, ένας έχει πει μεταμορφώσου, αλλά όνομα δεν έχει. Δεν ειναι ποδήλατο κλπ, δεν ειναι πατίνι, ειναι ένα μαγικό πράγμα. Βάζω ένα βιντεάκι απο μία βόλτα απλά για τις ανηφόρες/κατηφόρες. Δεν το ζορίσα γιατί ήθελα να ειμαι κάτω απο τα όρια των ήχων προειδοπόιησης, μπορούσα να ανοίξω ταχύτητα σε κάθε στιγμή πάνω στην ανηφόρα, αλλά πάλι φαίνεται τι μπορεί να κάνει και η αίσθηση νομίζω.
το έχω βάλει στο 3.35 που φτάνω στις ανηφόρες, πολύ καλές με κλήση και ανηφόρα πάνω στην ανηφόρα, γενικά δεν πάει πιο δύσκολο από αυτό πολύ.
enaon έγραψε: 08 Σεπ 2018, 19:35χμμ, πρέπει να χάνει λιγο την χαρά που προσφέρει έτσι, είναι 14 κιλά, ίσως δεν θα έχει πολύ πλάκα.Custom_F έγραψε: 08 Σεπ 2018, 19:25 Τι εννοεις; Στα χερια θα το παρω, αγκαλια, θα κανω το τετραγωνο και θα ρθω.![]()
Θα σε ντύσουμε με φούσκες περιτυλίγματος και θα έχεις κράνος-επιγονατίδες κλπ, θα γελάνε όλοι αλλά θα είσαι ασφαλής.![]()
Εγώ θα γελάω άμα σε δω.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι όχι! Αυτό σου πάει.

Spoiler

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σιγα μην ξερεις εσυ πώς γελανε.
ναι δεν έχει μπρός-πίσω κανονικά αλλά αυτό κράτησε ένα βράδυ, έχει καιρό τώρα, το βλέπεις και στο βίντεο σε ανακλάσεις σε πολλά σημείαST48410 έγραψε: 08 Σεπ 2018, 19:52 Δεν θυμάμαι αν το έγραψες σε προηγούμενη σελίδα αλλά μοιάζει να μην έχει φως. Μήπως είναι λιγάκι επικίνδυνο το βράδυ;
του έβγαλα usb πόρτα μπροστά και του έβαλα το λαμπάκι της xiomi που πιάνει με μαγνήτη, πολύ καλό φώς διάχυτο οπότε βλέπω κλαριά κλπ, τα πάντα, και κατεβάζει ένταση να μην τυφλώνω χωρίς λόγο. Και πίσω έχω βάλει ένα.
πάντως στ θα γίνει μπέρδεμα με αυτά αν δεν τα απαγορεύσουν, δίκιο έχεις, έπιασα κουβέντα με την αστυνομία εχθές, κάνω βόλτες τόσες ημέρες, ήταν καιρός να σπάσουμε τον πάγο. Πολύ πλάκα είχε, σαν χαζά κάνανε, όχι να τα σταματήσουν, να πάρουν θέλουν. Τους έλεγα παιδιά, πάνε 60 χιλιόμετρα πλέον, τι θα κάνουμε; Γέλαγαν

δες πώς πάει αυτός.
Ωραίο ρε φιλαράκι και να το χαίρεσαι, αν όμως σε πατήσει κανείς με κανένα όχημα ποιος θα φταίει;
the end
Ωχ! Δεν μας φτάναν οι ντελιβεδάδες θα χουμε και τους μονόροδους να κάνουν 8άρια
Προβλέπω να γίνεται ότι και με τα drones. Αρχικά χαλαρά και κανείς δεν θα ξέρει ως τι να σε αντιμετωπίσει και μετά άδειες, κράνος, ασφάλεια και αν μαζευτείτε πολλοί ο Τσακαλώτος μπορεί να σας βάλει να πληρώσετε σήματα και τεκμήριο.
διπλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Σεπ 2018, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι και βίντεο θα σε τραβάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις