Θα σας πω μία φάση με πενηντάλεπτα από 12 χρόνια πριν.
Μου γράφει λοιπόν μία Ολλανδέζα και μου λέει θέλω να βάλω ένα μικρό μπάννερ στο site σας, το οποίο ήταν ένα μικρό site, και λέει σας δίνω 20 ευρώ το μήνα.
Το μπάννερ ήταν για το καζίνο 888.com, ένα γνωστό καζίνο που το διαφήμιζαν και στα κεντρικά περίπτερα των Αθηνών.
Μου φάνηκε περίεργη προσφορά για ένα μικρό site και γκουγκλάρω το όνομα της Ολλανδέζας και βρίσκω διάφορα σχόλια που λέγανε "αυτή είναι απατεώνισσα, κοροϊδεύει τον κόσμο, μπλιάχ, μιάχ".
Λέω άστο, αλλά μου ξαναγράφει και λέω "τι απατεώνισσα ; άντε να βάλω το μπάννερ για μιά βδομαδα και μετά αυτή να μην στείλει το εικοσάρι - άστην να με κοροϊδέψει για μιά βδομάδα".
Θέμα που δεν ήταν το καζίνο σε gr domain δεν υπήρχε διότι οι νόμοι αυτοί βγήκαν τέσσερα χρόνια αργότερα και το βάζω το μπάννερ.
Με το που το βάζω έρχονται και τα 20 ευρώ στο paypal και τον άλλο μήνα ξανά τα 20 ευρώ.
Μετά μου γράφει αυτή "άλλο site έχεις να βάλουμε κι άλλο banner ;".
Της λέω "δεν έχω αλλά ένας φίλος μου έχει ένα μικράκι" και της δίνω τη διεύθυνση.
Ο φίλος είχε βγάλει ένα βιβλίο και το "site" ήταν μία splash page που έδειχνε το εξώφυλλο του βιβλίου. Επισκέψεις ... 50 ή 60 και οι μισές ήταν δικά μας τεστ να δούμε αν δουλεύει !
Η Ολλανδέζα λέει "εντάξει βάλτε το" και πήρε και ο φίλος μερικά εικοσάρια έτσι.
Πολύ περίεργη ιστορία.
Δεν παίζει με καμία βέβαια να ήθελε το 888 να διαφημιστεί σ' εμένα, αλλά ήταν για τα google key words η ιστορία.
Μετά μου γράφει και μία με Ελληνικό όνομα από την Αμερική για ένα παρόμοιο banner, νόμιμο κι αυτό βέβαια.
Αυτή έδινε κατοστάρι. Γι δύο μήνες πήρα 200 ευρά και με ρωτάει κι αυτή για δεύτερο site και της λέω κι αυτηνής για το φίλο μου με το βιβλίο.
Βάζουμε και στο site του βιβλίου με τις 50-60 επισκέψεις και παίρνει και ο φίλος 200 ευρώ και μάλιστα αυτός πήγε πρωϊ-πρωϊ να τα εκταμιεύσει σε cash από την τράπεζα.
Ήταν και ένας-δυό παρόμοιοι, δεν τους θυμάμαι όλους τώρα.
Πόσα λοιπόν βγάζανε αυτές από αυτά ;
Παίζει να βγάζανε τα τρισεκατομμύρια της Μπεγκούμ για να δώσουν διακοσάρι σ' εμάς.
Και όχι μόνο σ' εμάς αλλά παρόμοια μικρομεσαία site υπάρχουν άπειρα όπως καταλαβαίνετε και που είναι καλά παιδιά σαν εμάς αυτοί που τα έχουν, όχι χούλιγκαν ή χάκερ.
Αυτά κοπήκανε από το 13 και μετά, λόγω της οπαπικής νομοθεσίας Σαμαρά που πρέπει να είναι τα καζίνο - betting sites σε domain gr αλλά και λόγω μνημονίου που κοιμόμαστε στο Ζάππειο πλέον.
Αλλά η απορία μου είναι που βρισκόταν όλο αυτό το μάνεϋ αλλά και τι απέδιδε.
Με Σύριζα - πενηντάλεπτα βγαίνουν περισσότερα ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα λεφτά υπήρχαν στο ίντερνετς ;
- wooded glade
Πόσα λεφτά υπήρχαν στο ίντερνετς ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Πόσα λεφτά υπήρχαν στο ίντερνετς ;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Δεν έχεις ιδέα ;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
προφανως και οχι
το ζητημα ειναι οτι λες για κατι που γινοταν παλιοτερα, το εκοψε ο σαμαρας αλλα εσενα παλι ο συριζα σου φταιει

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά μ' αυτά τα πράγματα.
Ήξερα όμως τότε κάποιους -μιά εταιρεία στο Μαρούσι- που αγόραζαν όλα τα ληγμένα αθλητικά domain και τα χρησιμοποιούσαν για μιά διαφημισούλα μόνο.
Εκατοντάδες των εκατοντάδων domains.
Μάλιστα έμαθα ότι σε μία φάση τους έβαλε η ΕΕΤΤ πρόστιμο πέντε χιλιάρικα τελείως άδικα, για κάτι που δεν είχαν κάνει, αλλά δεν έδωσαν καν σημασία. Πήγαν και πλήρωσαν τα πέντε χιλιάρικα αδιαμαρτυρητί (μου είπε αυτός που μου είπε την ιστορία).
Δεν είπα ότι μου φταίει ο Σύριζα. Σύγκριση προσπαθώ να κάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-