Έχεις υπόψη σου τί είναι ο λαγός, ε?Mitharadir έγραψε: 23 Δεκ 2021, 11:53Το Μαξίμου τον άδειασε λέγοντας πως δεν είναι ούτε σύμβουλος του πρωθυπουργού ούτε μετέχει στην επιτροπή των ειδικών άρα η γνώμη του δεν μετρά για την κυβέρνηση https://www.iefimerida.gr/ellada/sarigi ... n-adeiazeiKauldron έγραψε: 22 Δεκ 2021, 03:14https://www.real.gr/koinonia/arthro/sar ... eo-795688/Σαρηγιάννης στον ΑΝΤ1: «Αν χρειαστεί θα πάμε σε lockdown ενός μήνα λόγω της Όμικρον»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαρηγιάννης: «Αν χρειαστεί θα πάμε σε lockdown ενός μήνα λόγω της Όμικρον»
Re: Σαρηγιάννης: «Αν χρειαστεί θα πάμε σε lockdown ενός μήνα λόγω της Όμικρον»
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Μενουμεσπίτης από τους λίγους.Philip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:20Εσύ είσαι για γέλια και για κλάματα. Νταξει πήγαινε τώρα να σκίσεις τα μνημόνια με τον Βαρουφάκη.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:10Και για τα 2 το έκανα. Τα πίστεψα και απαιτώ να είναι αλήθεια. Αν με κορόιδεψαν, απλά θα ψηφίσω άλλον την επόμενη φορά.taliban έγραψε: 22 Δεκ 2021, 19:11
Το εμβόλιο το κάνεις για να μειώσεις τις πιθανότητές να πας στο νοσοκομείο ή να σε πάνε οι άνδρες με τις άσπρες στολές την τελευταία βόλτα.
Τα περί ελευθερίας πίσω δεν νομίζω ότι τα πιστεύεις....
Το 2015 πολύ περισσότεροι ήσασταν οι λαικιζοντες αλλά σας χτύπησε μόνη της η πραγματικότητα.
-_-
- Φραγμένος_Τελεστής
Μενουμεσπίτης από τους λίγους. Α και που είσαι, επειδή θεωρείς πως είστε πλειοψηφία: γύρισα από καφετέρια πριν λίγο όπου είχα πάει να δω το μπασκετικό ντέρμπι. 0/40+ (μηδέν στους σαράντα και βάλε) φορούσαν μάσκα. Πήξε. Όσα μέτρα κι αν ανακοινώσουν, η κορονοπαράνοια θα καταργηθεί στην πράξη από την ανυπακοή της συντρηπτικής πλειοψηφίας που έχουν φτάσει στο αμήν 2 χρόνια τώρα.Philip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:20Εσύ είσαι για γέλια και για κλάματα. Νταξει πήγαινε τώρα να σκίσεις τα μνημόνια με τον Βαρουφάκη.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:10
Και για τα 2 το έκανα. Τα πίστεψα και απαιτώ να είναι αλήθεια. Αν με κορόιδεψαν, απλά θα ψηφίσω άλλον την επόμενη φορά.
Το 2015 πολύ περισσότεροι ήσασταν οι λαικιζοντες αλλά σας χτύπησε μόνη της η πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 24 Δεκ 2021, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
- Philip Mortimer
Η πλειοψηφία δεν κάθεται με τις ώρες σε καφετέριες να βλέπει αγώνες... Περισσότερο αυτό συναντάται σε λούμπεν κύκλους. Αναμενόμενο λοιπόν που δεν τηρούσαν κανένα μέτρο.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:04Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:52Μενουμεσπίτης από τους λίγους. Α και που είσαι, επειδή θεωρείς πως είστε πλειοψηφία: γύρισα από καφετέρια πριν λίγο όπου είχα πάει να δω το μπασκετικό ντέρμπι. 0/40+ (μηδέν στους σαράντα και βάλε) φορούσαν μάσκα. Πήξε. Όσα μέτρα κι αν ανακοινώσουν, η κορονοπαράνοια θα καταργηθεί στην πράξη από την ανυπακοή της συντρηπτικής πλειοψηφίας που έχουν φτάσει στο αμήν 2 χρόνια τώρα.Philip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:20
Εσύ είσαι για γέλια και για κλάματα. Νταξει πήγαινε τώρα να σκίσεις τα μνημόνια με τον Βαρουφάκη.
- Philip Mortimer
Πάρε τον Πολακη αγκαλιά και κάντε ανασύνταξη δυνάμεων, γιατί με το θανατικο που έχει πέσει είναι δυσκολότερο να λαικισετε.
- Φραγμένος_Τελεστής
Και όσον αφορά την πραγματικότητα που θα μας χτυπήσει όπως τους Βαρουφακικούς το 2015, έχω κατατρομοκρατηθεί στο ενδεχόμενο να ανεβάσω 38.5 πυρετό και να μου τρέχει η μύτη μια εβδομάδα (γιατί τα στατιστικά στοιχεία λένε πως κατά 99.9% αυτό θα μου συμβεί αν κολλήσω τη χειρότερη ασθένεια που έπεσε ποτέ στην ανθρωπότητα).
-_-
- Philip Mortimer
Ναι γι αυτό πεθαίνουν 100 τη μέρα και έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ.
Προσωπικά αν και είμαι δυσαρεστημένος σε αρκετά πράγματα με τη ΝΔ ΚΑΙ στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ψηφίσω κιναλ θα την ξαναψηφίσω μόνο και μόνο γιατι φαίνεται να είναι το κόμμα που υποκύπτει λιγότερο στους ψεκασμενους και ακολουθεί αυστηρή γραμμή απέναντι τους και γιατί δε θέλω να βγουν οι ψεκ πολακηδες και οι καφενοβιοι υποστηρικτές τους.
Προσωπικά αν και είμαι δυσαρεστημένος σε αρκετά πράγματα με τη ΝΔ ΚΑΙ στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ψηφίσω κιναλ θα την ξαναψηφίσω μόνο και μόνο γιατι φαίνεται να είναι το κόμμα που υποκύπτει λιγότερο στους ψεκασμενους και ακολουθεί αυστηρή γραμμή απέναντι τους και γιατί δε θέλω να βγουν οι ψεκ πολακηδες και οι καφενοβιοι υποστηρικτές τους.
- Φραγμένος_Τελεστής
Άσε τους απόλυτους αριθμούς. 100 στους ΠΟΣΟΥΣ που νοσούν είναι το ερώτημα; Και πόσοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των υπερηλίκων που είχαν δεν είχαν μερικά χρόνια ζωής ακόμα; Χώρια το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι από επιλογή τους, και δε νιώθω καμία υποχρέωση να θυσιάσω την καλοπέρασή μου επειδή αυτοί φοβούνται το εμβόλιο.Philip Mortimer έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:18 Ναι γι αυτό πεθαίνουν 100 τη μέρα και έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ.
-_-
- Philip Mortimer
Οι απόλυτοι αριθμοί από μόνοι τους φυσικά και έχουν σημασία αφού αυτοί οι απόλυτοι αριθμοί είναι που πιέζουν τα νοσοκομεία και τα έχουν φερει σε κατάρρευση.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39Άσε τους απόλυτους αριθμούς. 100 στους ΠΟΣΟΥΣ που νοσούν είναι το ερώτημα; Και πόσοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των υπερηλίκων που είχαν δεν είχαν μερικά χρόνια ζωής ακόμα; Χώρια το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι από επιλογή τους, και δε νιώθω καμία υποχρέωση να θυσιάσω την καλοπέρασή μου επειδή αυτοί φοβούνται το εμβόλιο.Philip Mortimer έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:18 Ναι γι αυτό πεθαίνουν 100 τη μέρα και έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ.
-Εάν λοιπόν η κυβέρνηση πει ότι σε περίπτωση έλλειψης κρεβατιών προτεραιότητα θα έχουν οι εμβολιασμενοι, είμαι καλυμμένος. Διαφορετικά όχι.
-Εάν στην όμικρον τα πράγματα αγριεψουν λόγω της πολύ μεγαλύτερης μεταδοτικοτητας, η οποία θα φέρει και πολύ μεγαλύτερους απολυρουςε αριθμός ταυτόχρονα βαριά νοσουντων, που θα επιβαρύνουν το συστημα υγείας, τότε θα πρέπει να επιβληθεί νέο λοκνταουν. Αυτό συζητείται σε όλες τις χώρες και από τους επιστήμονες και προφανώς για να το κάνουν κάποιος λόγος θα υπάρχει, τον οποίο όσο και αν οι καφενοβιοι παίρνουν στην πλάκα είναι υπαρκτός.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσείς αγαπητέ οπαδε της Νεας ΔημοκρατίαςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39Άσε τους απόλυτους αριθμούς. 100 στους ΠΟΣΟΥΣ που νοσούν είναι το ερώτημα; Και πόσοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των υπερηλίκων που είχαν δεν είχαν μερικά χρόνια ζωής ακόμα; Χώρια το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι από επιλογή τους, και δε νιώθω καμία υποχρέωση να θυσιάσω την καλοπέρασή μου επειδή αυτοί φοβούνται το εμβόλιο.Philip Mortimer έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:18 Ναι γι αυτό πεθαίνουν 100 τη μέρα και έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ.
μας λεγατε οτι το κόμμα σας είναι το καλυτερο
κόμμα και κουνουσατε το δάχτυλο στους άλλους
για λαϊκισμό.
Τώρα που θίχτηκε και το δικο σας τομάρι εξαιτιας της Νεα Δημοκρατια που ΕΣΕΙΣ ψηφισατε πως σας
φαίνεται;
E, ναι, που ξανακούστηκε οι πολιτικοί στην Ελλάδα να λένε ψέματα?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Δεκ 2021, 21:10Και για τα 2 το έκανα. Τα πίστεψα και απαιτώ να είναι αλήθεια. Αν με κορόιδεψαν, απλά θα ψηφίσω άλλον την επόμενη φορά.taliban έγραψε: 22 Δεκ 2021, 19:11Το εμβόλιο το κάνεις για να μειώσεις τις πιθανότητές να πας στο νοσοκομείο ή να σε πάνε οι άνδρες με τις άσπρες στολές την τελευταία βόλτα.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Δεκ 2021, 19:08
Φυσικά και είμαστε ψέκες. Εσείς που είστε πρόθυμοι να ζείτε σαν φυλακισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα, σε μια πλήρως αποστειρωμένη και ευνουχισμένη κοινωνία, είστε οι φυσιολογικοί.
Εκτός αν είσαι ευπαθής οπότε οκ έχεις ένα λόγο να φοβάσαι, αλλά πρέπει να καταλάβεις πως εμείς οι νεότεροι θέλουμε και να ζήσουμε σαν άνθρωποι. 2 χρόνια τραβιόμαστε με αυτή την ιστορία, έχουμε φτάσει στο αμήν. Κάναμε πολύ υπομονή και μας έταξαν την ελευθερία μας πίσω αν κάνουμε το καθήκον μας και εμβολιαστούμε, ε το κάναμε και απαιτούμε να τηρήσουν την υπόσχεσή τους.
Τα περί ελευθερίας πίσω δεν νομίζω ότι τα πιστεύεις....
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Απορώ που βρήκαν τα λεφτά για τα πρώτα λοκντάουν και που θα βρουν για τα επόμενα αν χρειαστεί. Για εκείνα τα 400 δις που χρωστάμε σε τρίτους τι σκατά ρύθμιση έχουμε κάνει? Ως το 4.000 μ.Χ. ?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Φραγμένος_Τελεστής
Δεν είπα ποτέ πως είναι όαση. Πως είναι καλύτερη από τον Σύριζα είχα πει. Ως εκεί όμως.plouf έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:00Εσείς αγαπητέ οπαδε της Νεας ΔημοκρατίαςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39Άσε τους απόλυτους αριθμούς. 100 στους ΠΟΣΟΥΣ που νοσούν είναι το ερώτημα; Και πόσοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των υπερηλίκων που είχαν δεν είχαν μερικά χρόνια ζωής ακόμα; Χώρια το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι από επιλογή τους, και δε νιώθω καμία υποχρέωση να θυσιάσω την καλοπέρασή μου επειδή αυτοί φοβούνται το εμβόλιο.Philip Mortimer έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:18 Ναι γι αυτό πεθαίνουν 100 τη μέρα και έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ.
για λαϊκισμό.
Τώρα που θίχτηκε και το δικο σας τομάρι εξαιτιας της Νεα Δημοκρατια που ΕΣΕΙΣ ψηφισατε πως σας
φαίνεται;![]()
-_-
Ναι, αλλά αυτό δε λέει και πολλά πράγματα. Αν έχουμε τόσο χαμηλές προσδοκίες τί νόημα έχει?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:17Δεν είπα ποτέ πως είναι όαση. Πως είναι καλύτερη από τον Σύριζα είχα πει. Ως εκεί όμως.plouf έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:00Εσείς αγαπητέ οπαδε της Νεας ΔημοκρατίαςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39
Άσε τους απόλυτους αριθμούς. 100 στους ΠΟΣΟΥΣ που νοσούν είναι το ερώτημα; Και πόσοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των υπερηλίκων που είχαν δεν είχαν μερικά χρόνια ζωής ακόμα; Χώρια το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι από επιλογή τους, και δε νιώθω καμία υποχρέωση να θυσιάσω την καλοπέρασή μου επειδή αυτοί φοβούνται το εμβόλιο.
για λαϊκισμό.
φαίνεται;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 1966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda