!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Τα περίπτερα πότε έχουν σειρά για να κλείσουν :smt005: ? Μέτρα του πέους από τον Λουδοβίκο που δεν έχει φράγκο και δεν τολμά να κλείσει κλαμπ και νυχτερινά κέντρα όπως κάνουν όλοι στην Ευρώπη γιατι φοβάται πέραν του οικονομικού και το πολιτικό κόστος. Γιατί τα μπουζούκια πρέπει να δουλέψουν στις γιορτές. Για τα σχολεία κάτι τώρα ψελίζει ο Πλευράκος να αλλάξουν τα πρωτόκολλα. Αυτά που οδήγησαν σε τόσους νεκρούς τους προηγούμενους 2 μήνες. Για τις μάσκες καλά θα είναι ολοι να φορούν ffp2. Αλλά η κυβέρνηση Λουδοβίκου Κούλη που φλόμωσε στο ψέμα τον κόσμο για ελευθερίες κτλ τώρα θα δυσκολευτεί να πεισει τον κόσμο να κάνει μέχρι και τα πιο απλά πράγματα για την προστασία του.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Μέχρι την Πρωτοχρονιά θα έχουμε περάσει σε νεκρούς την Ολλανδία. Κάτσε να φτάσουμε και το Βέλγιο και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:07 Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
Δεν θέλω γκόμενα μόνιμη . Μου αρέσει να βγαίνω να φλερτάρω και να “ τραβιέμαι ” . Όταν είμαι σπίτι θέλω να διαβάζω και να κοιμάμαι , όχι να την έχω να με ζαλίζει να βλέπουμε ταινίες και σειρές .
Αφού δεν έκατσε για σχέση ο μεγάλος μου έρωτας , μέχρι να βρω κάποια που να νιώθω το ίδιο δεν θέλω να κόψω τίποτα από την καθημερινότητα μου για χάρη κάποιας κοπέλας , ούτε το πολύωρο διάβασμα μου για το πανεπιστήμιο , ούτε το γυμναστήριο , ούτε τις εξόδους .
Τώρα αν έχω άλλα γούστα αργότερα , οκέι δεν θα με αφορά το μέτρο πέρα της εργασίας μου .
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Arisvilla έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:38 Τα περίπτερα πότε έχουν σειρά για να κλείσουν :smt005: ? Μέτρα του πέους από τον Λουδοβίκο που δεν έχει φράγκο και δεν τολμά να κλείσει κλαμπ και νυχτερινά κέντρα όπως κάνουν όλοι στην Ευρώπη γιατι φοβάται πέραν του οικονομικού και το πολιτικό κόστος. Γιατί τα μπουζούκια πρέπει να δουλέψουν στις γιορτές. Για τα σχολεία κάτι τώρα ψελίζει ο Πλευράκος να αλλάξουν τα πρωτόκολλα. Αυτά που οδήγησαν σε τόσους νεκρούς τους προηγούμενους 2 μήνες. Για τις μάσκες καλά θα είναι ολοι να φορούν ffp2. Αλλά η κυβέρνηση Λουδοβίκου Κούλη που φλόμωσε στο ψέμα τον κόσμο για ελευθερίες κτλ τώρα θα δυσκολευτεί να πεισει τον κόσμο να κάνει μέχρι και τα πιο απλά πράγματα για την προστασία του.
Τύπε σίγουρα έχουμε διαφορετικές ιδέες στο θέμα αλλά αν τα έκλεινε θα ήταν πολύ πιο τίμιο . Κλείνετε και πληρώνεστε . Τώρα κοροϊδεύει τον κόσμο .
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:51 Μετά από 2 χρόνια πανδημίας είμαι κατά των λοκντάουν και των υπόλοιπων κυβερνητικών μέτρων. Αρκετά προσπάθησαν οι κυβερνήσεις να νταντέψουν και να προστατέψουν τα πιο ηλίθια, εύπιστα, ανορθολογικά και οπισθοδρομικά κομμάτια της κοινωνίας. Τα άτομα αυτά δεν δίνουν δεκάρα για το ΕΣΥ, για τους 20 χιλιάδες διπλανούς τους που μπορεί να πεθαίνουν από τον ιό ή από το φράξιμο των νοσοκομείων, για ποιον δικό τους μπορεί να κολλήσουν - μόνο η κοινωνική ζωούλα τους τα ενδιαφέρει, η καλοπέραση τους, οι νυχτερινές τους έξοδοι, η καθημερινότητα όπως την γνώρισαν.

Κακώς λοιπόν κλείνει ο Κούλης, και ο κάθε Κούλης, την χώρα, 2 χρόνια μετά την αρχή της πανδημίας. Όλα πρέπει να είναι ανοιχτά, μπάτε σκύλοι αλέστε, κανένα μέτρο. Όποιος θέλει να προστατευτεί γνωρίζει μετά από δύο χρόνια ότι έχει εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, απαιτεί τηλεργασία αν μπορεί, και κάνει τα κουμάντα του. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να σκοτίζονται ιδιαίτερα. Η κυβέρνηση μπορεί απλά να δώσει προτεραιότητα στα νοσοκομεία σε όσους έχουν εμβολιαστεί ώστε να κάνουν ό,τι προγραμματισμένα χειρουργεία έχουν, και να ενημερώσει ότι οι ανεμβολίαστοι από εδώ και μπρος δεν θα γίνονται δεκτοί σε ΜΕΘ. Θα σκούξουν ότι πληρώνουν φόρους και έχουν δικαιώματα, αλλά μήπως και τώρα δεν σκούζουν για τους φόρους και τα δικαιώματα τους;
Πες μου λίγο , θεωρείς λογικό να σταματάει η καθημερινότητα των ΝΕΩΝ για πέντε χρόνια ; ( μπαίνουμε στον τρίτο ) . 12 χρόνια είναι τα ωραία γαμώ την πουτάνα μου . 18 με 30 . Εγώ μετά τα 30 είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι 12 η ώρα νύστα και ύπνο .
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:42
Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:07 Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
Δεν θέλω γκόμενα μόνιμη . Μου αρέσει να βγαίνω να φλερτάρω και να “ τραβιέμαι ” . Όταν είμαι σπίτι θέλω να διαβάζω και να κοιμάμαι , όχι να την έχω να με ζαλίζει να βλέπουμε ταινίες και σειρές .
Αφού δεν έκατσε για σχέση ο μεγάλος μου έρωτας , μέχρι να βρω κάποια που να νιώθω το ίδιο δεν θέλω να κόψω τίποτα από την καθημερινότητα μου για χάρη κάποιας κοπέλας , ούτε το πολύωρο διάβασμα μου για το πανεπιστήμιο , ούτε το γυμναστήριο , ούτε τις εξόδους .
Τώρα αν έχω άλλα γούστα αργότερα , οκέι δεν θα με αφορά το μέτρο πέρα της εργασίας μου .
Ψάχνεσαι να γίνεις πετ;
Για σχέση είναι μόνο αυτές που δεν κόβουμε φλέβα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:45 Πες μου λίγο , θεωρείς λογικό να σταματάει η καθημερινότητα των ΝΕΩΝ για πέντε χρόνια ; ( μπαίνουμε στον τρίτο ) . 12 χρόνια είναι τα ωραία γαμώ την πουτάνα μου . 18 με 30 . Εγώ μετά τα 30 είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι 12 η ώρα νύστα και ύπνο .
Δεν επιλέγεις εσύ πότε θα γεννηθείς.Φαντάσου να ήσουν 20 ετών το 1940.Ο ιός εξαπολύθηκε στον κόσμο το 2019 και για αυτό ευθύνεται κάποιος Κινέζος.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:45 Πες μου λίγο , θεωρείς λογικό να σταματάει η καθημερινότητα των ΝΕΩΝ για πέντε χρόνια ; ( μπαίνουμε στον τρίτο ) . 12 χρόνια είναι τα ωραία γαμώ την πουτάνα μου . 18 με 30 . Εγώ μετά τα 30 είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι 12 η ώρα νύστα και ύπνο .
Εξαρτάται αν έχεις οικογένεια ρε δικέ μου. Εγώ που έχω όντως βγαίνω του Αγίου πουτσου μια στο τόσο, ειδικά βράδυ. Αλλά αν δεν έχεις και στα 35 ίσως μπορείς να παίξεις μπάλα όπως στα 25, βέβαια από ένα σημείο κ μετά είναι ίσως λίγο γραφικό, αλλα ο καθένας όπως νιώθει
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:45 12 χρόνια είναι τα ωραία γαμώ την πουτάνα μου . 18 με 30 . Εγώ μετά τα 30 είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι 12 η ώρα νύστα και ύπνο .
Πόσο λάθος έχεις. ΜΑ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μετά τα 30 είναι τα καλά, ειδικά αν μπουν όλα σε σειρά με δουλειά. Άνετα έδινα τα χρόνια 18-30 για να μπορέσω να μείνω στα 30+ άλλο τόσο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:45
Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:51 Μετά από 2 χρόνια πανδημίας είμαι κατά των λοκντάουν και των υπόλοιπων κυβερνητικών μέτρων. Αρκετά προσπάθησαν οι κυβερνήσεις να νταντέψουν και να προστατέψουν τα πιο ηλίθια, εύπιστα, ανορθολογικά και οπισθοδρομικά κομμάτια της κοινωνίας. Τα άτομα αυτά δεν δίνουν δεκάρα για το ΕΣΥ, για τους 20 χιλιάδες διπλανούς τους που μπορεί να πεθαίνουν από τον ιό ή από το φράξιμο των νοσοκομείων, για ποιον δικό τους μπορεί να κολλήσουν - μόνο η κοινωνική ζωούλα τους τα ενδιαφέρει, η καλοπέραση τους, οι νυχτερινές τους έξοδοι, η καθημερινότητα όπως την γνώρισαν.

Κακώς λοιπόν κλείνει ο Κούλης, και ο κάθε Κούλης, την χώρα, 2 χρόνια μετά την αρχή της πανδημίας. Όλα πρέπει να είναι ανοιχτά, μπάτε σκύλοι αλέστε, κανένα μέτρο. Όποιος θέλει να προστατευτεί γνωρίζει μετά από δύο χρόνια ότι έχει εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, απαιτεί τηλεργασία αν μπορεί, και κάνει τα κουμάντα του. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να σκοτίζονται ιδιαίτερα. Η κυβέρνηση μπορεί απλά να δώσει προτεραιότητα στα νοσοκομεία σε όσους έχουν εμβολιαστεί ώστε να κάνουν ό,τι προγραμματισμένα χειρουργεία έχουν, και να ενημερώσει ότι οι ανεμβολίαστοι από εδώ και μπρος δεν θα γίνονται δεκτοί σε ΜΕΘ. Θα σκούξουν ότι πληρώνουν φόρους και έχουν δικαιώματα, αλλά μήπως και τώρα δεν σκούζουν για τους φόρους και τα δικαιώματα τους;
Πες μου λίγο , θεωρείς λογικό να σταματάει η καθημερινότητα των ΝΕΩΝ για πέντε χρόνια ; ( μπαίνουμε στον τρίτο ) . 12 χρόνια είναι τα ωραία γαμώ την πουτάνα μου . 18 με 30 . Εγώ μετά τα 30 είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι 12 η ώρα νύστα και ύπνο .
σοβαρέψου ρε με την καθημερινότητα των νέων που θα την βάλουμε πάνω από την δημόσια υγεία :smt005:

κάπου είναι χαλασμένες οι προτεραιότητες σου
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Για πείτε ρε μάγκες εγώ τα τέλη κυκλοφορίας να τα πληρώσω ή θα το βάλω πάλι στο γκουωλο μου το αμάξι μέχρι το Μάιο; :smt017

Λέω να περιμένω μέχρι 3 Γενάρη :102:
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:46 Προτεινω λοκνταουν μονο για ανεμβολιαστους
τι λε ρε?
και ν'αποδειχθει οτι δε φταινε?
μουνοπανα ειναι στην κυβέρνηση , οχι ηλιθιοι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:55 Για πείτε ρε μάγκες εγώ τα τέλη κυκλοφορίας να τα πληρώσω ή θα το βάλω πάλι στο γκουωλο μου το αμάξι μέχρι το Μάιο; :smt017

Λέω να περιμένω μέχρι 3 Γενάρη :102:
Να τα πληρώσεις. Αν η κυβέρνηση πάει σε τηλεργασία και πέσει η κατανάλωση βενζίνης θα κλάψουν μανούλες...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:51
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:45

σοβαρέψου ρε με την καθημερινότητα των νέων που θα την βάλουμε πάνω από την δημόσια υγεία :smt005:

κάπου είναι χαλασμένες οι προτεραιότητες σου
Είναι που θα περιορίσουν την διάδοση της Όμικρον τα ηλίθια έξυπνα μέτρα. Ούτε που θα την αγγίξουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”