!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπριζίτ Μακρόν: Δεν γεννήθηκα άνδρας.Δεν είμαι τράνς γυναίκα. Θα κινηθώ νομικά.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μπριζίτ Μακρόν: Δεν γεννήθηκα άνδρας.Δεν είμαι τράνς γυναίκα. Θα κινηθώ νομικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Όταν λες πως η πολιτική έχει πιάσει πάτο .... ανακαλύπτεις πως ακόμα δεν έχεις δει τίποτα .... :o

Εικόνα
https://ampa.lifo.gr/featured/chtyponta ... ke-antras/

Η μείξη τρανσφοβίας, ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνίας παίρνει σάρκα κι οστά στις πρόσφατες επιθέσεις που δέχεται η Brigitte Macron, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Emanuel Macron, κι είναι το κάτι άλλο.

Με σημαία στα κοινωνικά δίκτυα το hastag #Jean-Michel Trogneux (καθώς Trogneux είναι το πατρικό επίθετο της Brigitte)

Εικόνα

η τελευταία κατηγορία υποστηρίζει ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι τρανς γυναίκα.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021 που η γαλλική μηνιαία ακροδεξιά εφημερίδα Faits et Documents μετέφερε αρχικά το μήνυμα. Από την εφημερίδα επικαλέστηκαν έρευνες τριών ετών και μαρτυρίες «ειδικών». H εφημερίδα εγκαλείται για το αντισημητικό της περιεχόμενο και την σύνδεση με το ράδιο του Alain Soral, ο οποίος έχει καταδικαστεί επανειλημμένα ως αρνητής του Ολοκαυτώματος.

Το επίμαχο hashtag εμφανίστηκε σε λογαριασμό στο Twitter που ανήκει σε ομάδα αντιεμβολιαστών :smt047 και υποστηρικτών του ακροδεξιού υποψηφίου Eric Zemour, εν όψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στην Γαλλία. Στη συνέχεια, η θεωρία συνωμοσίας εμφανίστηκε σε σελίδες υποστηρικτών του στο Facebook.

Εικόνα
https://www.lifo.gr/now/world/mprizit-m ... ike-andras

Ένας δικηγόρος της Μπριζίτ Μακρόν -η οποία είναι μητέρα τριών ενήλικων παιδιών από τον πρώτο της γάμο- επιβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει δράση.

«Αποφάσισε να κινήσει τη νομική διαδικασία, είναι σε εξέλιξη», επιβεβαίωσε ο δικηγόρος Jean Ennochi στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Μπριζίτ Μακρόν: Δεν γεννήθηκα άνδρας.Δεν είμαι τράνς γυναίκα. Θα κινηθώ νομικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

η πλάκα είναι ότι έχει και παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της, πώς τα έκανε? κόβοντας παπαρια δεν φυτρώνει μήτρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: Μπριζίτ Μακρόν: Δεν γεννήθηκα άνδρας.Δεν είμαι τράνς γυναίκα. Θα κινηθώ νομικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Τι παει να πει τρανς γυναικα; γυναικες ειναι οσες εχουν αιδοιο
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αυτη ειναι η ακροδεξια, ολοις τους ειναι για λιπασμα και μονον.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”