Σύντρολοι έκανα βλακεια.
Σαν δεινόσαυρος είχα μείνει ότι τα onboard γραφικά είναι στη μητρική και όχι όπως είναι τώρα στον επεξεργαστή οπότε έκανα την βλακεία και πήρα επεξεργαστή με βάση μόνο την απόδοση του και άρα θα χρειαστώ ξεχωριστή κάρτα γραφικών.
Τι κάνουμε τώρα; Μια ματιά στο σκρουτζ με έριξε σε κατάθλιψη. Παιχνίδια δεν παίζω, τουλάχιστον όχι παιχνίδια μετά το 2010 οπότε τουλάχιστον δεν με καίει η απόδοση. Έχω όμως οπωσδήποτε την απαίτηση να σηκώνει δύο οθόνες και η δεύτερη οθόνη έχει μόνο HDMI σαν ψηφιακή είσοδο. Η πρώτη έχει από όλα συν displayport οπότε μπορούμε να παίξουμε με κάρτες που έχουν HDMI και dp αν έχετε προτάσεις.
Έχω μια παλιά PCI express κάρτα αλλά βγάζει μόνο ένα DVI οπότε δύσκολο να γίνει δουλειά με αυτή.
Μητρική δεν υπάρχει ακόμα οπότε αν υπάρχει καμιά για AM4 με δική της on-board κάρτα γραφικών γίνεται δουλειά αλλά αμφιβάλλω αν βγαίνουν πια τέτοιες συμβατές με Zen 3 cpu
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως το σώζουμε τώρα;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πως το σώζουμε τώρα;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Πως το σώζουμε τώρα;
Εμ και εγώ παραλίγο να την πατήσω με τους μαλάκες της AMD. Παίζουν κάτι nvidia απλά για να έχεις οθόνες στην αγορά, όταν πάει σπίτι θα τσεκάρω αυτή που έχω spare και θα σου πω μοντέλο.Awesomatic έγραψε: 22 Δεκ 2021, 18:49 Σύντρολοι έκανα βλακεια.
Σαν δεινόσαυρος είχα μείνει ότι τα onboard γραφικά είναι στη μητρική και όχι όπως είναι τώρα στον επεξεργαστή οπότε έκανα την βλακεία και πήρα επεξεργαστή με βάση μόνο την απόδοση του και άρα θα χρειαστώ ξεχωριστή κάρτα γραφικών.
Τι κάνουμε τώρα; Μια ματιά στο σκρουτζ με έριξε σε κατάθλιψη. Παιχνίδια δεν παίζω, τουλάχιστον όχι παιχνίδια μετά το 2010 οπότε τουλάχιστον δεν με καίει η απόδοση. Έχω όμως οπωσδήποτε την απαίτηση να σηκώνει δύο οθόνες και η δεύτερη οθόνη έχει μόνο HDMI σαν ψηφιακή είσοδο. Η πρώτη έχει από όλα συν displayport οπότε μπορούμε να παίξουμε με κάρτες που έχουν HDMI και dp αν έχετε προτάσεις.
Έχω μια παλιά PCI express κάρτα αλλά βγάζει μόνο ένα DVI οπότε δύσκολο να γίνει δουλειά με αυτή.
Μητρική δεν υπάρχει ακόμα οπότε αν υπάρχει καμιά για AM4 με δική της on-board κάρτα γραφικών γίνεται δουλειά αλλά αμφιβάλλω αν βγαίνουν πια τέτοιες συμβατές με Zen 3 cpu
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν υπάρχει.Awesomatic έγραψε: 22 Δεκ 2021, 18:49
αν υπάρχει καμιά για AM4 με δική της on-board κάρτα γραφικών γίνεται δουλειά αλλά αμφιβάλλω αν βγαίνουν πια τέτοιες συμβατές με Zen 3 cpu
Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις πάνω σε αυτό είναι να πάρεις μια συμβατή CPU της σειράς xxxxG (όπως ο σ/λος dna replication) με ενσωματωμένη gpu.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όσον αφορά τώρα τις τιμές για καινούργια ή έστω μεταχειρισμένη gpu της προκοπής σύμφωνα με αυτό που ισχύει αυτήν την στιγμή στην αγορά τον ψιλοήπιες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το δουλεύω για αλλαγή αν τα καταφέρω, γιατί δεν ψήνομαι να δώσω για gpu όπως είναι η κατάσταση 
Ελπίζω να τα καταφέρω. Στο μεταξύ αν κάποιος έχει πρόταση για μητρική με διπλό out εικόνας που παίρνει απευθείας Zen 3 επεξεργαστές (μην ψάχνω να βρω παλιό για ένα απλό flash) ας ρίξει ιδέες εδώ
Ελπίζω να τα καταφέρω. Στο μεταξύ αν κάποιος έχει πρόταση για μητρική με διπλό out εικόνας που παίρνει απευθείας Zen 3 επεξεργαστές (μην ψάχνω να βρω παλιό για ένα απλό flash) ας ρίξει ιδέες εδώ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."