!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρωχημένο το "καλά Χριστούγεννα" ;
- wooded glade
Παρωχημένο το "καλά Χριστούγεννα" ;
https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Ισχύει ;
Εγώ λέω "seasons greetings" για να καλύψω και την πρωτοχρονιά και τα Φώτα και του άη Γιάννη, αλλά έχει επικρατήσει να μην λέμε καλά Χριστούγεννα για να μην θίξουμε το ΚΚΕ. Οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι δύσκολο το βλέπω να θίγονται από το "καλά Χριστούγεννα".
Ισχύει ;
Εγώ λέω "seasons greetings" για να καλύψω και την πρωτοχρονιά και τα Φώτα και του άη Γιάννη, αλλά έχει επικρατήσει να μην λέμε καλά Χριστούγεννα για να μην θίξουμε το ΚΚΕ. Οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι δύσκολο το βλέπω να θίγονται από το "καλά Χριστούγεννα".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Παρωχημένο το "καλά Χριστούγεννα" ;
Αυτη ακριβως ειναι η νεα δημΟΡΚατια που ΕΣΥ ψηφιζεις.wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:45 https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Ισχύει ;
Αν θες μπορεις να ψηφιζεις την Νεα Δεξια του Φαηλου Κρανιδιωτη
που προτεινει την παραμονη της Ελλαδας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλα
πιστευει οτι οι λαθροκατσαπλιαδες θελουν πουτσα και ξυλο.
Αντιθετως το κομμα που ψηφιζεις παιρνει τσιμπουκια στα τριτοκοσμικα
λαθροσκουπιδια αγαπητε μου.Ειστε προδοτες της πατριδας.
- wooded glade
Ναι αλλά αν γίνεται για τους muzzies, γίνεται καθ' υπερβολήν.plouf έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:54Αυτη ακριβως ειναι η νεα δημΟΡΚατια που ΕΣΥ ψηφιζεις.wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:45 https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Ισχύει ;
Αν θες μπορεις να ψηφιζεις την Νεα Δεξια του Φαηλου Κρανιδιωτη
που προτεινει την παραμονη της Ελλαδας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλα
πιστευει οτι οι λαθροκατσαπλιαδες θελουν πουτσα και ξυλο.
Αντιθετως το κομμα που ψηφιζεις παιρνει τσιμπουκια στα τριτοκοσμικα
λαθροσκουπιδια αγαπητε μου.Ειστε προδοτες της πατριδας.![]()
Δεν γίνεται γι αυτούς.
- wooded glade
Πάντως δεν παίρνεις και μιά Εβραία να την πας στον Επιτάφιο.
Αν της το πεις αυτό θα σου ρίξει άκυρο.
Αν της το πεις αυτό θα σου ρίξει άκυρο.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αν η αφϊεροποίηση των εορτών είναι πρόβλημα, τότε ο συντάκτης του άρθρου του Λίμπεραλ είναι μέρος του γιατί νιώθει την ανάγκη να μας πει ότι δεν είναι ο ίδιος χριστιανός. Αυτοί οι "πολιτισμικά χριστιανοί" που βλέπουν τη θρησκεία σαν απλό φολκλόρ, αναγκαία προκατάληψη, ευσεβές ψέμα κτλ, κάτι σαν τις ποδοσφαιρικές ομάδες δηλαδή αλλά ακόμα πιο άχρηστο, είναι το μεταβατικό στάδιο προς μια κοινωνία κυριολεκτικά χωρίς ιερό και όσιο.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτή η τάση σχετικοποίησης και ουδετεροποίησης δεν θα περάσει και στην κοινωνία και την πολιτική, ιδίως σε αυτό που λέμε θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, ας αλλάξει πλευρό. Ήδη η επιστημονιστικη προσέγγιση της πολιτικής έγινε μια νέα και "ευέλικτη" αφορμή για να καταπατηθουν με τον παλιό και διαχρονικό τρόπο πολλά από τα δικαιώματα που νομίζαμε ότι έχουμε.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτή η τάση σχετικοποίησης και ουδετεροποίησης δεν θα περάσει και στην κοινωνία και την πολιτική, ιδίως σε αυτό που λέμε θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, ας αλλάξει πλευρό. Ήδη η επιστημονιστικη προσέγγιση της πολιτικής έγινε μια νέα και "ευέλικτη" αφορμή για να καταπατηθουν με τον παλιό και διαχρονικό τρόπο πολλά από τα δικαιώματα που νομίζαμε ότι έχουμε.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Ψοφοδεης Ευρώπη, ανύπαρκτη στα πλανητικα δρώμενα για πρώτη φορά στην ιστορία της, well on her way προς την πλήρη περιθωριοποίηση. Nothing to see here.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
"καλές γιορτές" και όξω από την πόρτα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- wooded glade
Ο παψ ο παλιός ο John Paul είχε γράψει εγκύκλιο που κατεφέρετο κατά της "αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης" γύρω στα 1988. Εμείς μπορεί να είχαμε Σεραφείμ ακόμα τότε.
Ο Χριστόδουλος που έγινε archbishop μετά τον Σεραφείμ πήρε θάρρος και άρχισε τον αγώνα κατά των ταυτοτήτων. Ο Χριστόδουλος από τη μία είπε "ποιός είναι ο παψ ; εγώ θα βγάλω μεγαλύτερη εγκύκλιο" και από την άλλη υπολόγιζε και στην σύμπραξη του Vatican.
Αλλά ο παψ τα πήρε πίσω, έσβησε και την ποιμαντική επιστολή από το site της holy see of Rome και ο Χριστόδουλος έμεινε μόνος του και έκανε το δημοψήφισμα στο οποίο νίκησε αλλά δεν μέτρησε.
Δεν βρίσκονται όμως οι muzzies πίσω από αυτήν την υπόθεση. Aν και μερικοί από αυτούς -στην μετά Μπιν Λάντεν εποχή πάντα- λένε εναντίον του Christ και βάζουν βόμβες, εν τούτοις δεν είναι δουλειά των muzzies ή των Jews.
Εγώ δεν έχω ακούσει muzzy ή Jewish να λέει κατά των Χριστουγέννων. Κατά του Charlie Hebdo ναι.
Πίσω από την ιστορία είναι το αδελφάτο των ιπποτών κατά κύριον λόγον και στη χώρα μας που περνάει ο λόγος του ΚΚΕ και του Σύριζα είναι κι αυτοί.
Ο Χριστόδουλος που έγινε archbishop μετά τον Σεραφείμ πήρε θάρρος και άρχισε τον αγώνα κατά των ταυτοτήτων. Ο Χριστόδουλος από τη μία είπε "ποιός είναι ο παψ ; εγώ θα βγάλω μεγαλύτερη εγκύκλιο" και από την άλλη υπολόγιζε και στην σύμπραξη του Vatican.
Αλλά ο παψ τα πήρε πίσω, έσβησε και την ποιμαντική επιστολή από το site της holy see of Rome και ο Χριστόδουλος έμεινε μόνος του και έκανε το δημοψήφισμα στο οποίο νίκησε αλλά δεν μέτρησε.
Δεν βρίσκονται όμως οι muzzies πίσω από αυτήν την υπόθεση. Aν και μερικοί από αυτούς -στην μετά Μπιν Λάντεν εποχή πάντα- λένε εναντίον του Christ και βάζουν βόμβες, εν τούτοις δεν είναι δουλειά των muzzies ή των Jews.
Εγώ δεν έχω ακούσει muzzy ή Jewish να λέει κατά των Χριστουγέννων. Κατά του Charlie Hebdo ναι.
Πίσω από την ιστορία είναι το αδελφάτο των ιπποτών κατά κύριον λόγον και στη χώρα μας που περνάει ο λόγος του ΚΚΕ και του Σύριζα είναι κι αυτοί.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σε Χριστιανους λέμε καλά Χριστούγεννα,τι δουλειά έχουνε οι εβραιοι οι μουσουλμάνοι, οι ινδουιστές και οποιοιδήποτε άλλοι;wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:45 https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι δύσκολο το βλέπω να θίγονται από το "καλά Χριστούγεννα".
Χριστιανός προς Χριστιανό εύχεται καλά Χριστούγεννα, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα όχι καλές γιορτές και μετά συνοδευτικά βάζεις και ένα χρόνια πολλά.
- wooded glade
Δεν διαμαρτύρονται οι muzzies εξ όσων γνωρίζω.Αλιόσα έγραψε: 23 Δεκ 2021, 08:34Σε Χριστιανους λέμε καλά Χριστούγεννα,τι δουλειά έχουνε οι εβραιοι οι μουσουλμάνοι, οι ινδουιστές και οποιοιδήποτε άλλοι;wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:45 https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι δύσκολο το βλέπω να θίγονται από το "καλά Χριστούγεννα".
Χριστιανός προς Χριστιανό εύχεται καλά Χριστούγεννα, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα όχι καλές γιορτές και μετά συνοδευτικά βάζεις και ένα χρόνια πολλά.
Στο πρώην χαλιφάτο μπορεί να υπήρχε θέμα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οικογενειακό φίλος (γιατρός) μουσουλμάνος το θρήσκευμα μου ευχήθηκε χθες καλά Χριστούγεννα πάντως.Αλιόσα έγραψε: 23 Δεκ 2021, 08:34Σε Χριστιανους λέμε καλά Χριστούγεννα,τι δουλειά έχουνε οι εβραιοι οι μουσουλμάνοι, οι ινδουιστές και οποιοιδήποτε άλλοι;wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 06:45 https://www.liberal.gr/politics/min-pei ... eno/422258
Σε παλαιότερη συζήτηση που είχαμε επί του θέματος μου είχε πει πως εμείς δεν αμφισβητούσε τη γέννηση του. Γεννήθηκε όπως λέει το Ευαγγέλιο κτλ.
Εμείς αμφισβητούμε το ότι πέθανε όπως λέει το Ευαγγέλιο. Και πράγματι στο Κοράνιο γράφει πως ο Χριστός ξέφυγε από τους διώκτες του και πως όλη η σταύρωση ήταν ένα όραμα για να ξεγελάσουν Εβραίοι και Ρωμαίοι ενώ στην πραγματικότητα ο Χριστός είχε ξεφύγει.
Έτσι μου είπε τότε πως "καλά Χριστούγεννα" λέμε και μεις οι μουσουλμάνοι. Αυτό που δε λέμε είναι "καλό Πάσχα" μιας και για μας δεν πέθανε και αναστήθηκε αλλά όλο αυτό ήταν ένα όραμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ καλες γιορτές λέω. Καλά χριστούγεννα αν πεις ακούγεται καπως λειψό, καθώς γιορτάζεται και η πρωτοχρονιά. Αν λες "καλα χριστουγεννα και καλή πρωτοχρονιά", θες ενα λεπτό καθε φορά για να τελειώσεις τη φράση σου, πράγμα μη πρακτικό. Το καλες γιορτές ειναι το καλύτερο. Δυο λεξεις που τα περιλαμβάνουν όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 4 Απαντήσεις