Ηρέμησε παιδακι μου. Μου ''έσκασε'' εδω το άγχος σου.Juno έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:03 Εντάξει η Νικολέττα!
Ο Διονύσης δεν μπορεί να μιλήσει στη δουλειά, θα τον πάρω το απόγευμα!
Ουφ!
Δεν μου' χει ξανατύχει. Το πολύ να αργήσω μια-δυο μέρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν έχουμε ξεχάσει γιορτές και γενέθλια
Re: Όταν έχουμε ξεχάσει γιορτές και γενέθλια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
ΑυτοGeorge_V έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:55H γιορτή κρατάει 40 μέρες πεστης και ευχήσου χρόνια πολλά.Juno έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:16 .... τι κάνουμε;
Βοήθεια!!!
Συμπχωρουμίτισσες (κυρίως) και (άντε) συμπχωρουμίτες τι να κάνω;
Ξέχασα έναν Διονύση και τσεκάροντας, είδα πως ξέχασα και μια Νικολέττα![]()
Πάντα σημειώνω στο ημερολόγιο μου, αλλά για το 2021 δεν πήρα. Συνήθως σημειώνω ένα κάρο πράγματα, αλλά επειδή τώρα είμαστε στον πάγο και το 2020 σημείωσα μόνον επετείους, είπα "πεταμένα λεφτά" και να το αποτέλεσμα.
Τώρα τι να τους πω;
Ειδικά στην Νικολέττα που έχουν περάσει τόσες μέρες. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Αστειευόμενη ότι ναι μεν από τόσα που γίνανε ξεχάστηκα αλλά κρατάει 40 μέρες οποτε είμαι μέσα στην προθεσμία...
Χαμογελαστά και όλα μια χαρά θα είναι.
Παρατηρητής...
Ως φοιτητής είχε γίνει το εξής:
Ξέχασα να μιλήσω με έναν φίλο να του ευχηθώ, ήμασταν σε μεγάλη απόσταση, εκείνος όμως κάποιες μέρες μετά που γιόρταζα με πήρε τηλέφωνο, όμως ήταν κατειλημμένο και μου έστειλε μήνυμα με τις ευχές του. Όμως ξέχασα να του απαντήσω.
Τα είπαμε την επόμενη μέρα.
Ξέχασα να μιλήσω με έναν φίλο να του ευχηθώ, ήμασταν σε μεγάλη απόσταση, εκείνος όμως κάποιες μέρες μετά που γιόρταζα με πήρε τηλέφωνο, όμως ήταν κατειλημμένο και μου έστειλε μήνυμα με τις ευχές του. Όμως ξέχασα να του απαντήσω.
Τα είπαμε την επόμενη μέρα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:21 Για το τί δώρο θα τους παρεις γινεται ολο αυτο, ή για το πως θα τους παρεις τηλ για ενα μπαλωμένο χρόνια πολλά μετά απο τοσο καιρο?
Αυτό με τις γιορτές και τα ευχετήρια, πώς το αντέχετε ακομα? Και νέα παιδιά μάλιστα, όχι η θειά μου η Ασημίνα απο την Άνω Πουτσιανή Τιθορέας. Εγώ με χίλια ζορια θυμάμαι και τη δική μου (και αυτη επειδη πέφτει πρώτη μέρα του χρόνου). Σε ολους τους αλλους εχω δηλώσει να μη με παρεξηγούν γιατί δεν σκαμπάζω μία από γιορτές και ονόματα, ποτέ δεν εχω ασχοληθεί και δεν ασχολουμαι. Οποιος θέλει να τσιμπησει κανενα δωράκι, ας μου θυμίσει με τον τρόπο του οτι γιορταζει και θα του πάρω.
Aναφορικά με τα δωράκια, τα πιο ωραία είναι αυτά που γίνονται σε άσχετο χρόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2021, 16:01vantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:21 Για το τί δώρο θα τους παρεις γινεται ολο αυτο, ή για το πως θα τους παρεις τηλ για ενα μπαλωμένο χρόνια πολλά μετά απο τοσο καιρο?
Αυτό με τις γιορτές και τα ευχετήρια, πώς το αντέχετε ακομα? Και νέα παιδιά μάλιστα, όχι η θειά μου η Ασημίνα απο την Άνω Πουτσιανή Τιθορέας. Εγώ με χίλια ζορια θυμάμαι και τη δική μου (και αυτη επειδη πέφτει πρώτη μέρα του χρόνου). Σε ολους τους αλλους εχω δηλώσει να μη με παρεξηγούν γιατί δεν σκαμπάζω μία από γιορτές και ονόματα, ποτέ δεν εχω ασχοληθεί και δεν ασχολουμαι. Οποιος θέλει να τσιμπησει κανενα δωράκι, ας μου θυμίσει με τον τρόπο του οτι γιορταζει και θα του πάρω.![]()
Aναφορικά με τα δωράκια, τα πιο ωραία είναι αυτά που γίνονται σε άσχετο χρόνο.
- Cecily Anne
Εγώ κάνω την πάπια και εύχομαι στα επόμενα.Juno έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:16 .... τι κάνουμε;
Βοήθεια!!!
Συμπχωρουμίτισσες (κυρίως) και (άντε) συμπχωρουμίτες τι να κάνω;
Ξέχασα έναν Διονύση και τσεκάροντας, είδα πως ξέχασα και μια Νικολέττα![]()
Πάντα σημειώνω στο ημερολόγιο μου, αλλά για το 2021 δεν πήρα. Συνήθως σημειώνω ένα κάρο πράγματα, αλλά επειδή τώρα είμαστε στον πάγο και το 2020 σημείωσα μόνον επετείους, είπα "πεταμένα λεφτά" και να το αποτέλεσμα.
Τώρα τι να τους πω;
Ειδικά στην Νικολέττα που έχουν περάσει τόσες μέρες. Δεν ξέρω τι να κάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δυστυχώς δεν μπορεις να κανεις πολλα. Η ευχη χρονια πολλα ισχυει μονο αν την δωσεις την μερα της εορτης. Αν το ευχηθεις σημερα, ο πρωην εορταζοντας δεν προκειται να ζησει πολλα χρονια
Εγω ποτε δεν ευχομαι χρονια πολλα καθως ξερω οτι δεν μπορω να συμβαλλω στην επιμηκυνση του προσδοκιμου ζωης. Αντιθετως τους λεω "αντε γαμησου". Σε αυτην την ευχη κατι μπορω να κανω.
Δηλαδή ρε τύπισσα, τι επετείους θυμάσαι; Πρώτο φιλί με τον έτσι σου, πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι σου και πρώτη φορά που συνάντησε τις ξαδέρφες σου;
Ακόμα και το viber υπενθυμίζει πλέον αρκετές εορτές, από μόνο του. Είσαι απαράδεκτη σαν φίλη και ίσως σου αξίζει η μοναξιά.
Ακόμα και το viber υπενθυμίζει πλέον αρκετές εορτές, από μόνο του. Είσαι απαράδεκτη σαν φίλη και ίσως σου αξίζει η μοναξιά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί τόση πολλή γκρίνια;Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2021, 17:32 Δηλαδή ρε τύπισσα, τι επετείους θυμάσαι; Πρώτο φιλί με τον έτσι σου, πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι σου και πρώτη φορά που συνάντησε τις ξαδέρφες σου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ksk
Γιατί πιθανότατα τον ξέχασαν τον τύπο αρκετές φορές...Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:00Γιατί τόση πολλή γκρίνια;Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2021, 17:32 Δηλαδή ρε τύπισσα, τι επετείους θυμάσαι; Πρώτο φιλί με τον έτσι σου, πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι σου και πρώτη φορά που συνάντησε τις ξαδέρφες σου;
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπα χωρισμένος/ερωτευμένος είναι και τον πονάει η φάση.ksk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:04Γιατί πιθανότατα τον ξέχασαν τον τύπο αρκετές φορές...Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:00Γιατί τόση πολλή γκρίνια;Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2021, 17:32 Δηλαδή ρε τύπισσα, τι επετείους θυμάσαι; Πρώτο φιλί με τον έτσι σου, πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι σου και πρώτη φορά που συνάντησε τις ξαδέρφες σου;
Και πάλι καλά το χειρίζεται.
Εγώ θα έλεγα χειρότερα σε βαθμό που θα με μπάναρε ο ίδιος ο Σπύρος για κανένα 6μηνο+.
- ksk
Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:09Μπα χωρισμένος/ερωτευμένος είναι και τον πονάει η φάση.
Και πάλι καλά το χειρίζεται.
Παρατηρητής...
- ksk
Με την καμία...Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:09
Εγώ θα έλεγα χειρότερα σε βαθμό που θα με μπάναρε ο ίδιος ο Σπύρος για κανένα 6μηνο+.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ksk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:15Με την καμία...Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:09
Στον έρωτα και τον πόλεμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 6 Απαντήσεις