!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση: Σε ποια κοινωνική τάξη του Κορωνοϊού ανήκετε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δημοσκόπηση: Σε ποια κοινωνική τάξη του Κορωνοϊού ανήκετε;
χωρικός αλλά βλέπω να πηγαίνω στην κατηγορία πρίγκιπας. Ήδη άρχισαν την εκ περιτροπής εργασίας και από Τετάρτη η πλειοψηφία θα δουλεύει από το σπίτι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ξεκίνησα ως χουργιάτς αλλά βλέπω σύντομα να εκπίπτω στην κατηγορία δουλπάροικος,
- Dwarven Blacksmith
Ήμουν αυλικός όταν άνοιξα το νήμα αλλά τώρα πρίγκιπας.
Ωχ γιατί έτσι; Τι συμβαίνει;pylothess έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:00 Ξεκίνησα ως χουργιάτς αλλά βλέπω σύντομα να εκπίπτω στην κατηγορία δουλπάροικος,
Ξεκίνησα πριν από τρεις μήνες πενθήμερο και τώρα έγινε εξαήμερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:23 Ήμουν αυλικός όταν άνοιξα το νήμα αλλά τώρα πρίγκιπας.Ωχ γιατί έτσι; Τι συμβαίνει;pylothess έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:00 Ξεκίνησα ως χουργιάτς αλλά βλέπω σύντομα να εκπίπτω στην κατηγορία δουλπάροικος,
- Dwarven Blacksmith
Έτσι εύκολα το άλλαξαν; Τι να πω, κουράγιο.pylothess έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:26Ξεκίνησα πριν από τρεις μήνες πενθήμερο και τώρα έγινε εξαήμερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:23 Ήμουν αυλικός όταν άνοιξα το νήμα αλλά τώρα πρίγκιπας.Ωχ γιατί έτσι; Τι συμβαίνει;pylothess έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:00 Ξεκίνησα ως χουργιάτς αλλά βλέπω σύντομα να εκπίπτω στην κατηγορία δουλπάροικος,
Δουλεύω με μπλοκάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32Έτσι εύκολα το άλλαξαν; Τι να πω, κουράγιο.pylothess έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:26Ξεκίνησα πριν από τρεις μήνες πενθήμερο και τώρα έγινε εξαήμερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:23 Ήμουν αυλικός όταν άνοιξα το νήμα αλλά τώρα πρίγκιπας.
Ωχ γιατί έτσι; Τι συμβαίνει;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ εξόριστος βασιλιάς στο πρωτο λοκντάουν, μέχρι τους 2 πρώτους μήνες του δεύτερου. Απο κει και μέχρι το τέλος του δεύτερου, πρίγκιπας. Σήμερα εναλλαγές αναμεσα σε πρίγκιπα και χωρικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:23 Ήμουν αυλικός όταν άνοιξα το νήμα αλλά τώρα πρίγκιπας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις