!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 4Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 4Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Ναι
41
69%
Όχι
18
31%

Σύνολο ψήφων: 59

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 4Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

akirav έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:46
Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:31
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:27

Αντίθετα από εσένα που το αγόρασες στην Ιταλία το πτυχίο φαρμακευτικής, έπρεπε να περασω συν τοις άλλοις, εξετάσεις βιοχημείας, ανατομίας-φυσιολογίας και βιοστατιστικής. Χαχαχαχαχα!
ρε τι σπούδασες θα μας πεις ; Άσε τι αγόρασα εγώ.
τον κτηνιατρο πότε τον αμφισβήτησες?
Ως τι να τον αμφισβητήσω; Ως CEO ; Γιατί αυτό είναι.
Δεν έφτιαξε αυτός τα εμβόλια, δεν έκανε αυτός κλινικές δοκιμές, δεν κάνει αυτός φαρμακοεπαγρύπνηση. Αυτούς που έκαναν/κάνουν όλα αυτά δεν τους αμφισβητώ. Εσύ πάλι ναι, και δεν καταλαβαίνω το πως.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

stavmanr έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:51 Ζεν και Όττο.
Ως επιστήμονες, θα έπρεπε να συζητάτε σε άλλο επίπεδο.
Καταρχάς δεν μας λέει τι σπούδασε, οπότε όταν εγώ είμαι γνωστός εδώ χρόνια τώρα στο τι και πως και ο άλλος πετάει χαρταετό δεν τον παίρνω και πολύ σοβαρά γενικώς.

Επίσης τι επιστήμονες; Δεν βλέπεις τι κοτσάνες και αντιεπιστημονικές μαλακίες αμολάει κατά ριπάς; Αν όντως αυτά του μάθανε, καλύτερα να σωπάσει και να το πάρει όλο από την αρχή.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:53

Δεν έφτιαξε αυτός τα εμβόλια, δεν έκανε αυτός κλινικές δοκιμές, δεν κάνει αυτός φαρμακοεπαγρύπνηση. Αυτούς που έκαναν/κάνουν όλα αυτά δεν τους αμφισβητώ. Εσύ πάλι ναι, και δεν καταλαβαίνω το πως.
Βασικά, όλοι αμφισβητούνται. Αλλά όχι μυρίζοντας νύχια.
Διαβάζουμε μελέτες, έρευνες, ακούμε απόψεις και κρίνουμε.
Αυτό που ο παραπάνω αποκαλεί "αμφισβήτηση" είναι μία μονόπλευρη άρνηση χωρίς λόγο κι αιτία. Επειδή ψυχανεμίστηκε ή επειδή δεν του άρεσε κάποια φάτσα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

stavmanr έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:56
Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:53
Βασικά, όλοι αμφισβητούνται. Αλλά όχι μυρίζοντας νύχια.
Διαβάζουμε μελέτες, έρευνες, ακούμε απόψεις και κρίνουμε.
Αυτό που ο παραπάνω αποκαλεί "αμφισβήτηση" είναι μία μονόπλευρη άρνηση χωρίς λόγο κι αιτία. Επειδή ψυχανεμίστηκε ή επειδή δεν του άρεσε κάποια φάτσα.
Σαφώς, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αμφισβητούνται, είναι βασικά, είναι η Α-Β μιας επιστήμης. Και έχεις αυτούς εδώ να αμφισβητούν βασικά πράγματα ή να πετάνε κοτσάνες που απλά αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν ούτε καν τα βασικά των βασικών.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι αμφισβητούν.
Για να αμφισβητήσεις πρέπει να μελετήσεις.
Αυτοί ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ γενικώς κι αορίστως. Ο Ζεν δεν εμφανίζει τάσεις αμφισβήτησης. Εμφανίζει άρνηση με προσχηματικό λόγο αμφισβήτησης.

Η αμφισβήτηση είναι υπέροχο πράγμα, απαραίτητο για την εξισορρόπηση κάθε επιστήμης, τεχνολογίας, κοινωνίας κλπ.
Χάρη στην αμφισβήτηση έχουμε δεύτερη και τρίτη δόση εμβολίου. Αν δεν υπήρχε αμφισβήτηση ακόμα θα νομίζαμε ότι ξεμπερδέψαμε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:02 Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι αμφισβητούν.
Για να αμφισβητήσεις πρέπει να μελετήσεις.
Αυτοί ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ γενικώς κι αορίστως.

Η αμφισβήτηση είναι υπέροχο πράγμα, απαραίτητο για την εξισορρόπηση κάθε επιστήμης, τεχνολογίας, κοινωνίας κλπ.
Για να αμφισβητήσεις, πρέπει για αρχή να καταλαβαίνεις τι είναι αυτό. Να ξέρεις τουλάχιστον τα βασικά, ώστε να αναρωτιέσαι. Αλλιώς είσαι σαν αυτούς που το βασικό επιχείρημά τους ότι ο γάιδαρος πετάει είναι ότι το είπε ο τάδε γιατρός. Επίκληση στην αυθεντία* κάνουν μόνο οι άσχετοι με το αντικείμενο της εκάστοτε αυθεντίας.

* εννοώ έναν ξερό τίτλο επαγγελματικό

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:27
Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:20
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:12

Έχω μεταπτυχιακό στα ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα από γερμανικό πανεπιστήμιο ρε παπαρα.
Άρα μηδενική γνώση για όλα αυτά που συζητάμε. Και το πρώτο πτυχίο τι ήταν;
Αντίθετα από εσένα που το αγόρασες στην Ιταλία το πτυχίο φαρμακευτικής, έπρεπε να περασω συν τοις άλλοις, εξετάσεις βιοχημείας, ανατομίας-φυσιολογίας και βιοστατιστικής. Χαχαχαχαχα!
Δε σου φαινεται καθολου.
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

'' Το γεγονός ότι πάνω από το 90% όσων μολύνονται με τον κορωνοϊό το περνάνε ήπια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πρωτογενή ανοσία. Για να δημιουργηθούν ειδικά αντισώματα χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Επομένως όσοι έχουν περάσει την ασθένεια σε 2 και 3 εβδομάδες και ανάρρωσαν ή είχαν πολύ ήπια συμπτώματα, το έκαναν λόγω της πρωτογενούς ανοσίας», σημειώνει για να προσθέσει: «Γιατί όμως αυτή πολλές φορές δεν δουλεύει καλά; Γιατί έχουμε κάνει μεγάλη χρήση αντιβιοτικών, έχουμε πολλή ακτινοβολία, πάρα πολύ στρες και έχουμε ελαττώσει την πρωτογενή ανοσία. Έτσι και τώρα, αν δίνουμε συνεχώς ερεθίσματα και έτοιμα αντισώματα με τους εμβολιασμούς σε υπερβολικό βαθμό, θα αρχίσει να ατροφεί η πρωτογενής ανοσία'' Αυτα τα γραφει καθηγητης νευροανοσολογιας στην Ιερουσαλημ.Ουτε ψεκασμενος, ουτε αντεμβολιαστης ειναι... Βεβαιως και λεει στην αρχη οτι η 3η δοση βοηθησε το Ισραηλ και δεν αμφισβητει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιασμων σε βραχυχρονη ομως βαση οπως ξεκαθαριζει για οποιον δεν ειναι στραβος... Λεει οσο πιο ξεκαθαρα μπορει οτι το εμβολιαζομαι καθε 2-3 μηνες ειναι ισως οχι και τοσο φρονιμο...
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

ρε παιδιά συγνωμη εδω δεν καναμε ακόμα τριτη φορά εμβόλιο πως πηγές εσύ στην 4 ρεε χαχαχα.τωρα πήραμε το κολαι ομως
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:49
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:36

Να βάλω και χάρακα δίπλα;
Δε χρειάζεται. Όποιος δεν ντρέπεται, συνήθως απαντάει αμέσως σε αυτή την τόσο απλή ερώτηση. Αν και κρίνοντας από το ότι έκανες μεταπτυχιακό σε ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα , μάλλον από κάνα ΤΕΙ έρχεσαι ή καμιά σχολή ΑΕΙ τρέχαγυρευε.

Δεν χρειάζεσαι λοιπόν χάρακα, βάλε 1-2 δάχτυλα και το βρήκες το μπόι σου. Επίσης το να μου λες για τι εξετάσεις έδωσες μου είναι αδιάφορο αφού τα όσα γράφεις εδώ σε καθιστούν άσχετο. Στο έγραψα και στο άλλο ποστ σου, πως γίνεται να έγραψες κατεβατό και να μην ισχύει μισή πρόταση και το έκανες γαργάρα.

Εγώ, πέραν των αμιγώς φαρμακευτικών μαθημάτων, έχω κάνει πραγματικά μαθήματα προκλινικά (Ανατομία, φυσιολογία, βιοχημεία κλπ), έχω κάνει κλινικά (Παθολογία, Πρώτη διάγνωση και Θεραπευτική) καθώς επίσης Μικροβιολογία (από κοινού με την Ιατρική το μάθημα), Επιδημιολογία/Υγιεινή, Βιοχημικές Κλινικές Αναλύσεις κλπ. Όλα αυτά στο πρόγραμμα σπουδών με 10 Credits όχι να χαμε να λέγαμε όπως εσύ που μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό και δήθεν γνώσεις, έφτασες να γράφεις αυτές τις μαλακίες :

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 13:57
Ένα από τα επιτεύγματα της ιατρικής που πετάχτηκε πρώτο στον σκουπιδοτενεκέ ήταν ότι τα οποία φάρμακα και εμβόλια περνούσαν από μακροχρόνιες μελέτες πρώτα, προτού εγκριθούν για ευρεία κατανάλωση. Επισπευθηκαν οι διαδικασίες "για το κοινό καλό". Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ένα εμβόλιο, που αντίθετα με τα ως τώρα γνωστά, παρέχει μία ισχνή προστασία, με αποτέλεσμα αντί να εξαλείφει την ασθένεια, να της δημιουργεί εξελικτική πίεση ώστε να μεταλλάσσεται συνεχώς, να έχει πλήθος βραχύχρονων παρενεργειών, ενώ οι μακροχρόνιες δεν έχουν βγει ακόμα. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Μιας και έχει μετατραπεί ο παγκόσμιος πληθυσμός σε πειραματόζωα. Και το χειρότερο είναι πως, αντίθετα με τα μέχρι σήμερα γνωστά σκευάσματα, πρέπει να το βαράς ανά τρίμηνο μέχρι τα βαθιά γεράματα, μετατρέποντας έτσι δις υγιή άτομα σε χρόνιους ασθενείς, για μια ασθένεια που πιάνει με το ζόρι 0,26% θνησιμότητα. Και εντωμεταξύ, θα σου ετοιμάζουν και αναμνηστικές δόσεις νέων εμβολίων για κάθε νέα μετάλλαξη, ώστε να χρειάζεσαι βιβλιάριο όπου η πρώτη στήλη θα αναγράφει γράμματα του ελληνικού αλφάβητου και οι επόμενες τις αναμνηστικές δόσεις. Απο τη στιγμή που κάποιος είναι τόσο βαθύτατα τρομοκρατημένος, ώστε να ξεπερνά έτσι απλά, αυτό το εξωφρενικό που γίνεται, όσον αφορά τα "επιτεύγματα της ιατρικής" όλα τα άλλα, είναι μαϊντανός. Ακόμα και η φρουδα ελπίδα κάθε τρομοκρατημένα κατευθυνομένου ότι αυτή η κατάσταση ελέγχου κινήσεων, εκφερομένων απόψεων και εν τέλει κινεζοποίησης αλα πόιντ συστεμ, θα είναι απλά κάτι το παροδικό.

Ακόμα και σε αυτό το νήμα, μαλακίες γράφεις, ούτε κατάλαβες τι διάβασες και συνεχίζεις να προσφέρεις σφηνάκια μαλακίας. Να χέσω την φυσιολογία, την βιοχημεία και την...βιοστατιστική που εξετάστηκες. Νούμερο.
Ρε παπαρα, και μεταμόσχευση καρδίας να λες ότι έχεις κάνει στην Ιταλία. :lol: ...το επίμαχο σημείο, για το οποίο δήθεν γράφω μαλακίες, το μαυρισμένο, ισχύει.
https://journals.plos.org/plosbiology/a ... io.1002198, γιατί το εμβόλιο δεν έχει την απαραίτητη αποτελεσματικότητα.

Λες και ξαναλές ότι γράφω μαλακίες, ότι δεν έχω καθόλου γνώσεις, ότι έχω πτυχίο της πλάκας (δεν σε παίρνει) γιατί το έριξες στην αντχομινιά, μιας δεν μπορείς να το βγάλεις ψεκ, μη εγκεκριμένο, άκυρο ή μάλλον γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να βρεις κάποιο τουϊτάρισμα που να το βγάζει τέτοιο, όπως κάνεις συνήθως. Χαχαχαχαχα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ζεν, το χαχαχα στο τέλος κάθε πόστ δίνει αίσθηση τρελού. Δεν βοηθά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

πατησιωτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:15 Έχω γράψει εναντίον του κεντρικού σχεδιασμού Πιερρακάκη για τη διάθεση των εμβολίων.Τα εμβόλια πρέπει να πάνε στα φαρμακεία όπως και τα άλλα και να δίνονται με συνταγή οικογενειακού ιατρού όποτε πρέπει και σε όσες δόσεις είναι απαραίτητες.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα και εγώ πατ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:29
πατησιωτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:15 Έχω γράψει εναντίον του κεντρικού σχεδιασμού Πιερρακάκη για τη διάθεση των εμβολίων.Τα εμβόλια πρέπει να πάνε στα φαρμακεία όπως και τα άλλα και να δίνονται με συνταγή οικογενειακού ιατρού όποτε πρέπει και σε όσες δόσεις είναι απαραίτητες.
Να πάτε στο φιλελεδιστάν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:53 Αυτούς που έκαναν/κάνουν όλα αυτά δεν τους αμφισβητώ.
αυτούς εννοώ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

sys3x έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:29
Χθες σαν να άκουσα μια είδηση για φαρμακοποιό που είχε δηλώσει πολλά περισσότερα tests από αυτά που είχε αγοράσει. Δηλαδή δήλωνε ψευδή αποτελέσματα στο σύστημα, μάλλον με το αζημίωτο. Μου μοιάζει πολύ δύσκολο να ελεγχθούν τέτοιες συμπεριφορές και μετά θα είχαμε μεγάλο αριθμό ατόμων εμβολιασμένους μόνο στα χαρτιά και παραεμπόριο εμβολίων για αυτούς που θα ήθελαν το συγκεκριμένο "καλό".
Τώρα αν θα ήταν έτσι μεγαλύτερο το όφελος ή η ζημιά δεν μπορώ να υπολογίσω. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο η πλειοψηφία των φαρμακείων μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες αν τύχει μία αλλεργική αντίδραση, μία σοβαρή παρενέργεια στο 20άλεπτο που περιμένει ο εμβολιασμένος. Στα κέντρα υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό. Σε κάποια φαρμακεία ίσως, πάντως όχι σε όλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”