!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:20
Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:13
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:11

Μετά το πανεπιστήμιο για να βρεις γκομενα, εκτός αν σου γνωρίσουν καμία σε παρέα που είναι πιο δύσκολο όσο περνάνε τα χρόνια, παίζεις μπάλα είτε σε σοσιαλ οπότε πρέπει να φροντίσεις κ την εικόνα σου λίγο, δηλαδή να επενδύσεις σε χρόνο κ χρήμα, είτε από δουλειά, που συχνά αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν εξαρτάται από σένα με τι άτομα θα δουλεύεις, είτε από χόμπι και δραστηριότητες. Just go out bro δε σημαίνει πήγαινε για καφέ με 2 φίλους ψωλαρια κ κανε παιχνίδι με το δίπλα τραπέζι. Just go out μπορεί να σημαίνει και πήγαινε να γραφτείς Brazilian jiu jitsu. Έχεις κάποιο χομπι; Έχεις κυνηγήσει να γνωρίσεις κάναν άνθρωπο μέσα από αυτο; Τόσες ομάδες στο fb έχει πχ για οτιδήποτε.

Δεν υπάρχει ένας σωστός κ ένας λάθος τρόπος να βρεις γκομενα. Διαφορετικά πράγματα δουλεύουν σε άλλους ανθρώπους γιατι είναι κ θέμα συγκυριων
Εδώ ολόκληρο πχορουμ και δεν το εκμεταλλεύεστε.

:011:

Πώς θα βρείτε γκόμενα;
το πχώρουμ είναι λαμπρό παράδειγμα
είναι γεμάτο με παίδαρους αλλά ο ένας σας βρωμάει ο άλλος σας μυρίζει
ε τι να σας κάνουμε που θέλετε όλες έναν συνδυασμό brad pit / einstein / jeff bezos
:lol:
Τύπε, εδώ μέσα ο συνδυασμός είναι καράφλα Μπέζος, σώμα Αϊνστάιν και μυαλό Μπραντ Πιτ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Feindflug έγραψε: 21 Δεκ 2021, 20:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:20

Πώς θα βρείτε γκόμενα;
το πχώρουμ είναι λαμπρό παράδειγμα
είναι γεμάτο με παίδαρους αλλά ο ένας σας βρωμάει ο άλλος σας μυρίζει
ε τι να σας κάνουμε που θέλετε όλες έναν συνδυασμό brad pit / einstein / jeff bezos
:lol:
Τύπε, εδώ μέσα ο συνδυασμός είναι καράφλα Μπέζος, σώμα Αϊνστάιν και μυαλό Μπραντ Πιτ.
:smt005: :goodpost:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15 Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Μήπως το ερώτημα είναι τί συμβαίνει με εσένα βρε Αλιόσα;
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Naida έγραψε: 21 Δεκ 2021, 20:36
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 17:46 Να ξέρεις φίλε αλιόσα, οι ρωσίδες θέλουν μόνο τα λεφτά σου. Οι ελληνίδες θέλουν και την ψυχή σου.
Για να μας την δώσετε πρέπει να έχετε. Και οι Έλληνες είστε κενοί :cry
Δεν κάνεις παρέα με σωστούς Έλληνες! Μόνο κενοί δεν είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Fairfax έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:08
Naida έγραψε: 21 Δεκ 2021, 20:36
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 17:46 Να ξέρεις φίλε αλιόσα, οι ρωσίδες θέλουν μόνο τα λεφτά σου. Οι ελληνίδες θέλουν και την ψυχή σου.
Για να μας την δώσετε πρέπει να έχετε. Και οι Έλληνες είστε κενοί :cry
Δεν κάνεις παρέα με σωστούς Έλληνες! Μόνο κενοί δεν είμαστε.
Σιγά μη δεν είστε! Τίποτα, κέρμα ρίχνεις και κάνει θόρυβο. Καλά, άλλο εσύ που είσαι του εξωτερικού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 15:43 Πχ ας μιλήσουμε εμπειρικά. Όταν ήμουν 38 πριν δύο χρόνια και έκανα φρι σχέση να πηδιομαστε με μια 66χρονη. Όχι τίποτα φοβερό, ωραία πόδια, έχει και βυζί, αλλά κοντή, με κοιλιά, τίποτα συγκλονιστικό. Ωστόσο όσο ειμασταν μαζί ,είχα και όρεξη, ρίξαμε φοβερά πηδήματα. Ήταν φουλ ευχαριστημένη.
Μια μέρα όμως, σταμάτησε να μου μιλάει. Κάτι τυπικά. Θα δούμε, έχω δουλειες. Είχε ξενερώσει. Οκ λέω εγώ. Δε θα παρακαλαμε.εχουμε και μια αξιοπρέπεια!
Τώρα αρχίσαμε να μιλάμε πάλι και βγήκαμε φιλικά, και είπε πως χαλάστηκε, επειδή ασχολούμουν με την πιο "σταθερή μου σχεση" και χωρίς συναίσθημα, δε φτιάχνοταν. Και μετά όπως χαζεύαμε κάτι φώτο, έμαθα πως αφού σταματήσαμε να βρισκόμαστε, έκανε σχέση με έναν 43χρονο, ωραίο παιδί, μόνο για την πάρτη της, όχι όπως εγώ από εδώ κι από εκεί. Και μιλάμε για μια γυναίκα τώρα που δε ψάχνεται γενικώς.
Το συμπέρασμα απλό. Μια γυναίκα στην Ελλάδα , οποία ηλικίας, αν ψιλοβλεπεται, αν θέλει απλά γαμήσι , θα βρει, ειδικά μέσω ίντερνετ. Πρέπει να προσφέρεις ως άντρας πιο δυνατό πακέτο. Αλλιώς θα παρακαλάς.
Δικέ μου, αυτή δεν ήταν σχέση φρι, αλλά καφρί.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2021, 16:18
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 15:43 Πχ ας μιλήσουμε εμπειρικά. Όταν ήμουν 38 πριν δύο χρόνια και έκανα φρι σχέση να πηδιομαστε με μια 66χρονη. Όχι τίποτα φοβερό, ωραία πόδια, έχει και βυζί, αλλά κοντή, με κοιλιά, τίποτα συγκλονιστικό. Ωστόσο όσο ειμασταν μαζί ,είχα και όρεξη, ρίξαμε φοβερά πηδήματα. Ήταν φουλ ευχαριστημένη.
Η γυναίκα αν δεν έχει βγει σε πλήρη σύνταξη δεν έχει ουσία κύριοι.
Όλη η κάβλα, δικέ μου είναι, μετά την υποχρεωτική τρίτη δόση εμβολίου.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 16:26
:smt005:
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:01 Μπορείτε να επεκταθείτε ως προς το σκέλος "just go out bro"?
Μετά το πανεπιστήμιο για να βρεις γκομενα, εκτός αν σου γνωρίσουν καμία σε παρέα που είναι πιο δύσκολο όσο περνάνε τα χρόνια, παίζεις μπάλα είτε σε σοσιαλ οπότε πρέπει να φροντίσεις κ την εικόνα σου λίγο, δηλαδή να επενδύσεις σε χρόνο κ χρήμα, είτε από δουλειά, που συχνά αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν εξαρτάται από σένα με τι άτομα θα δουλεύεις, είτε από χόμπι και δραστηριότητες. Just go out bro δε σημαίνει πήγαινε για καφέ με 2 φίλους ψωλαρια κ κανε παιχνίδι με το δίπλα τραπέζι. Just go out μπορεί να σημαίνει και πήγαινε να γραφτείς Brazilian jiu jitsu. Έχεις κάποιο χομπι; Έχεις κυνηγήσει να γνωρίσεις κάναν άνθρωπο μέσα από αυτο; Τόσες ομάδες στο fb έχει πχ για οτιδήποτε.

Δεν υπάρχει ένας σωστός κ ένας λάθος τρόπος να βρεις γκομενα. Διαφορετικά πράγματα δουλεύουν σε άλλους ανθρώπους γιατι είναι κ θέμα συγκυριων

Πώς θα βρείτε γκόμενα;
Μα ειστε πιασμενες :sal7:
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Feindflug έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:28
:smt005:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:05 Σας εχω πει για μια Ιταλιδα που γνωριστηκαμε ιντερνετικα και δωσαμε ραντεβου σπιτι μου (για να τη γαμησω υποτιθεται...) και εκεινη εμφανιστηκε με ενα πακετο μακαρονια στο χερι για να μου μαγειρεψει?
Αβυσσος η ψυχη των ανθρωπων παιδια. Δεν βγαινει ακρη με τις γυναικες.

Με την ευκαιρια και για να μην ανοιγω καινουργιο νημα, δημοσιευω εδω την τροποποιηση του κατασταστικου του συλλογου:
Τροποποιειται το αρθρο 2 του καταστατικου που αφορα το διακριτικο τιτλο:
Aπό ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ (Σ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο), γίνεται ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΤΗΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ (Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο).

Με εκτιμηση
Daje
Τελικά ποιος τάισε ποιον ρε δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

panos291 έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:30

Πώς θα βρείτε γκόμενα;
Δεν είναι όλες πιασμένες :8)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Feindflug έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:33
Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:05 Σας εχω πει για μια Ιταλιδα που γνωριστηκαμε ιντερνετικα και δωσαμε ραντεβου σπιτι μου (για να τη γαμησω υποτιθεται...) και εκεινη εμφανιστηκε με ενα πακετο μακαρονια στο χερι για να μου μαγειρεψει?
Αβυσσος η ψυχη των ανθρωπων παιδια. Δεν βγαινει ακρη με τις γυναικες.

Με την ευκαιρια και για να μην ανοιγω καινουργιο νημα, δημοσιευω εδω την τροποποιηση του κατασταστικου του συλλογου:
Τροποποιειται το αρθρο 2 του καταστατικου που αφορα το διακριτικο τιτλο:
Aπό ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ (Σ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο), γίνεται ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΤΗΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ (Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο).

Με εκτιμηση
Daje
Τελικά ποιος τάισε ποιον ρε δικέ μου;

Καθισαμε 10-15 λεπτα στο σπιτι μου και ευγενικα της ειπα οτι καλυτερα να παμε εξω για ενα καφε.
Την κερασα καφε και ουσιαστικα τη σουταρα.
Ηταν καλη κοπελα η καημενη και με ερωτευτηκε, αλλα δεν την ηθελα.
Εγω ονειρευομουν ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Ηταν ατυχη γιατι επεσε και σε περιοδο της ζωης μου που ημουν και εμφανισιμος.
Τωρα και με μπαμιες, ρεβυδια και φακες να εμφανιστουν στο ραντεβου, θα πω ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΙ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

panos291 έγραψε: 21 Δεκ 2021, 21:30

Πώς θα βρείτε γκόμενα;
Θέλουμε ασφάλεια, θαλπωρή και ζεστασιά.

Καλά κάνουμε και είμαστε πιασμένες.

Εσάς θα περιμέναμε ή θα κάναμε λογαριασμό σε dating app;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”