Εναλλακτικά, γίνεσαι Θρύλος και χορταίνεις μπάλα.stavmanr έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:31Χωρίς να το δω καν, συμφωνώ μαζί σου.Δημοκράτης έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:03 Εκατσ το ΣΚ να δω λίγη μπάλα, Είδα ολυμπιακός ατρόμητος. Στο 15λεπτο απλά θυμήθηκα γιατί δεν παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τρίτος κόσμος της Ευρώπης.
Η λύση είναι αγγλικής έμπνευσης: έξοδος από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα για 5 χρόνια.
Μόλις φύγουν οι απατεώνες, λόγω απώλειας κέρδους, στήσιμο νέου πρωταθλήματος/ομοσπονδίας με αυστηρότατους αθλητικούς και οικονομικούς κανόνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρεάκι, πες αλεύρι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Παρεάκι, πες αλεύρι
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Πλέον, το ζητούμενο είναι τίνος οι παίκτες θα φάνε πρώτοι ξύλο από τους οπαδούς τους, του παορκάκου ή της Κούλας; 
jason0 Goback
jason0 Goback
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Παλαιοελλαδίτης
Αξίζει να αναφέρουμε και τον Θεό του Πολέμου, ο οποίος μετά τα χθεσινά αποτελέσματα μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, φυσικά υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της επιστροφής των 6 βαθμών.
Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ετσι σε θελω,ψηλα το κεφαλι!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πρετεντέρης
Τα ιδια αστειακια εκανε και ο περιπτερας μου στη Ρωμη (κλασικη περιπτωση νοτιου εσωτερικου μεταναστη) και τελικα του μπηκε το καυλι στον πωποΠρετεντέρης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 15:20ΠΙστεύεις και στον Άη- Βασίλη;Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:39 Έτσι κι αλλιώς θ'αφαιρεθει κι αυτό σε λίγα χρόνια.
Ίδια τύχη με την πουτανογρια στην Ιταλία θα έχει και ο γαυρος.
Υποβιβασμό και αφαίρεση κλεμμένων.![]()
"Φτιαξτε ομαδα να νικατε και τους διαιτητες" μου ελεγε με στομφο, μεχρι να του καρφωθει το καυλι στον οισοφαγο...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οταν θα μου καθισουν ολες οι Σαλονικιες του φορουμ.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:25Σε πόσα λίγα χρόνια θα γίνει αυτό;Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:39 Έτσι κι αλλιώς θ'αφαιρεθει κι αυτό σε λίγα χρόνια.
Υποβιβασμό και αφαίρεση κλεμμένων.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Yeah right.Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:39 Έτσι κι αλλιώς θ'αφαιρεθει κι αυτό σε λίγα χρόνια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαστε πολλές. Θα πάρει χρόνια.Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 17:35Οταν θα μου καθισουν ολες οι Σαλονικιες του φορουμ.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:25Σε πόσα λίγα χρόνια θα γίνει αυτό;Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:39 Έτσι κι αλλιώς θ'αφαιρεθει κι αυτό σε λίγα χρόνια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μιλαω για μεσα στην πολη.
Εκεινες στα περιχωρα μπορουν να τακτοποιηθου με το το 2ο κυμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα περιμένω περισσότερο δλδ γιατί δεν είναι Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ που είμαι.Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:06 Μιλαω για μεσα στην πολη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ε κάνε μια μεταδημότευση ρε παιδάκι μου κι εσύGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:09Θα περιμένω περισσότερο δλδ γιατί δεν είναι Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ που είμαι.Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:06 Μιλαω για μεσα στην πολη.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Χόρτασες μπάλα δηλαδή;Πρετεντέρης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 15:21Εναλλακτικά, γίνεσαι Θρύλος και χορταίνεις μπάλα.stavmanr έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:31Χωρίς να το δω καν, συμφωνώ μαζί σου.Δημοκράτης έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:03 Εκατσ το ΣΚ να δω λίγη μπάλα, Είδα ολυμπιακός ατρόμητος. Στο 15λεπτο απλά θυμήθηκα γιατί δεν παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τρίτος κόσμος της Ευρώπης.
Η λύση είναι αγγλικής έμπνευσης: έξοδος από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα για 5 χρόνια.
Μόλις φύγουν οι απατεώνες, λόγω απώλειας κέρδους, στήσιμο νέου πρωταθλήματος/ομοσπονδίας με αυστηρότατους αθλητικούς και οικονομικούς κανόνες.
Ολα στο πιατο τα θελει.Tarkovsky έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:31ε κάνε μια μεταδημότευση ρε παιδάκι μου κι εσύGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:09Θα περιμένω περισσότερο δλδ γιατί δεν είναι Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ που είμαι.Daje έγραψε: 21 Δεκ 2021, 18:06 Μιλαω για μεσα στην πολη.
Η επισκεψη εχει στοιχεια απογραφης.
Χτυπαμε κουδουνι, μπαινουμε, ψεκαζουμε, φευγουμε.
Παντα ξεκιναμε ομως απο τις μεγαλουπολεις για να βγαινει δουλεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug